Cok guzel yakindir yumurtlama teste ayni saatlerde yarin da devam et bunu atma testleri biriktir karsilastirma yapman kolay olur canimCanım biraz önce yaptım testi
Tamam canım yine yarın yaparım.Cok guzel yakindir yumurtlama teste ayni saatlerde yarin da devam et bunu atma testleri biriktir karsilastirma yapman kolay olur canim
Canim bugunu her ihtimale karsi iliski olarak degerlendir yarin testini tekrarla uzaktan pik olmus gibi duruyor resimi tam acinca daha pik degil en gec yarin yda ertesi gun pik olur testlerin cok olumluCanım yine yaptım bi bakrmısın
Canim bugunu her ihtimale karsi iliski olarak degerlendir yarin testini tekrarla uzaktan pik olmus gibi duruyor resimi tam acinca daha pik degil en gec yarin yda ertesi gun pik olur testlerin cok olumlu
[/QUOTE
inşallh canım sanki 1-2 gün daha var sankiCanim bugunu her ihtimale karsi iliski olarak degerlendir yarin testini tekrarla uzaktan pik olmus gibi duruyor resimi tam acinca daha pik degil en gec yarin yda ertesi gun pik olur testlerin cok olumlu
Tabiki testlerini burda paylasabilirsin canimBenim ovulasyon testlerimi de değerlendirir misiniz
Tabiki testlerini burda paylasabilirsin canim
Canim bak testleri yanlis zamanlamada yapmissin. Oglen 12 ile aksam 16 arasinda yapman lazim. Ve her gun ayni saatlerde yapman gerekir. Bu sekilde yanlis sonuc elde edersin.Bunu da sabah 10 da yaptım bugünyine en son sıvı alımım sabah altı gibiydi
Canim bak testleri yanlis zamanlamada yapmissin. Oglen 12 ile aksam 16 arasinda yapman lazim. Ve her gun ayni saatlerde yapman gerekir. Bu sekilde yanlis sonuc elde edersin.
Canim keske ayni saatlerde yapsaydin bugünü öyle yap da yarin mutlaka ayni saatte yap yumurtlamayi kacirmamak icin her gun ayni saat araliginda yapmamiz lazim canimAselece Ya canım bugun yapacagım testi unuttum akşam 7 gibi yapıcam. olur mu ki
sabah almayı un uttum akşam belli olur heralde sıvı alımımı kesicemCanim keske ayni saatlerde yapsaydin bugünü öyle yap da yarin mutlaka ayni saatte yap yumurtlamayi kacirmamak icin her gun ayni saat araliginda yapmamiz lazim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?