• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon dönemı nasıl hesaplanıyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Herkese merhaba, şimdiye kadar hiç çocuk düşünmediğim için bu konulardan çok uzağım..
Artık yavaştan istiyorum tabi Allah nasip ederse..
Ama şu yumurtlama dönemini bir türlü idrak edemedim googleda hesaplayıcılar var doğru mu onlar?
Yumurtlama döneminde mi ilişki olması gerekiyor yoksa sonrasında mı?
Bu konuda cahilliğimi bağışlayın bana şunu bi anlatın :))
Şimdi benim en son regl tarih başlangıçlarım böyle
31 Ağustosta
27 Eylülde

5 gün sürer ve düzenli olurum yani başlangıç tarihinden sayarım 28.gün mutlaka yine olurum muhtemelen bu ay 24 ekimde olucam.
Yani çocuk yapmam için en doğru zamanlar ne zaman oluyor..
şimdiden teşekkür ederim.

Canim bence adetinin 12 14 16 18. Günleri biiktelik olursa gebelik şansı yüksek oluyor ki senin adetlerin de duzenliymis

çok teşekkür ederim bir tane uygulama buldum herseyi gösteriyor :)
Herkesin yumurtlama gunu farklıdır. Adetten hemen sonra ya da adetten hemen önce de hamile kalanları duyuyoruz. Yumurtlama dönemini anlamak için akıntını takip et yumurta akı kıvamında olur bu dönemde. Onun dışında 2 adet arası birer gün arayla ilişki yaşarsan gebelik ihtimalini en yükseğe çıkarmış olursun.

Herkesin yumurtlama gunu farklıdır. Adetten hemen sonra ya da adetten hemen önce de hamile kalanları duyuyoruz. Yumurtlama dönemini anlamak için akıntını takip et yumurta akı kıvamında olur bu dönemde. Onun dışında 2 adet arası birer gün arayla ilişki yaşarsan gebelik ihtimalini en yükseğe çıkarmış olursun.

Akıntı bende sürekli olduğu için anlayamam maalesef :( Hatta bu konuda doktora bile gittim günde 2 - 3 tane iç çamaşırı değiştiriyorum. Doktor yumurtalıklarıma baktı temiz çıktı

Back