Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ovülasyon testlerim değişken cıkıyor gunde 2 defa yapıyorum saatlere de dikkat ediyorum. Ama sabah yaptıklarım daha silik cıkıyor. En son mor yaptıgımın dışında sabah yaptım daha silik cıktı neden olabılır yardımcı olur musunuz ? Goruntu eklıyorum
Sabah aksam seklınde yaptım ama sabah erken saatlerde ilk idrarla yapmıstım . Goruntude bastan sabah aksam seklinde gidiyor . Suankı durum ne anlayamadım yardımcı olur musunuz
Sabah aksam seklınde yaptım ama sabah erken saatlerde ilk idrarla yapmıstım . Goruntude bastan sabah aksam seklinde gidiyor . Suankı durum ne anlayamadım yardımcı olur musunuz
Her gün aynı saatte yaptıklarını karşılaştır. Sabah akşam yapmana gerek yok pik görene kadar. Piki görünce çatladığını görmek için sabah akşam yapabilirsin. Öğlen saat 2 gibi güvenilir saatler. Öncesinde 2 saat sıvı tüketme