- 8 Şubat 2024
- 135
- 29
- 18
- Konu Sahibi Poncikokiz24_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç biri pik değil canım testte devam et yaklaşmış gibi15 marttan buyana test yaptım yumurtlama takibi için , 17-18-19 mart hep pik mi gözüküyor banamı öyle geliyor anlamadım, 3 günüde pik diyerek değerlendirdim çatlama olmuşmudur anlayamadım? Bilgi sahibi olan varmı?
Şeffaf akıntım oldu 17 sinde o ne anlama geliyor pekiHiç biri pik değil canım testte devam et yaklaşmış gibi
Evet yumurtlama zamanı gelir ama pik gibi değil ki testlerin canım sen yine de bırakma test yapmayiŞeffaf akıntım oldu 17 sinde o ne anlama geliyor peki
Bak pik olunca böyle oluyor ya da ikisi aynı koyuluktaŞeffaf akıntım oldu 17 sinde o ne anlama geliyor peki
2 yıla yakındır deniyoruz olmuyor inş bu sefer olur polikistik görünüm varmışEvet yumurtlama zamanı gelir ama pik gibi değil ki testlerin canım sen yine de bırakma test yapmayi
Markası nedirBak pik olunca böyle oluyor ya da ikisi aynı koyulukta
Bir gebenin günlüğüMarkası nedir
Polikistik olunca sıkıntı bende aynı durumdayım cunku o yüzden bu ay famera kullandım ve dün çatlatma iğnesi oldum böyle denemeye karar verdik benim de 3 yıl olacak olmuyor sadece bir sene önce kimyasal gebelik geçirdim o kadar2 yıla yakındır deniyoruz olmuyor inş bu sefer olur polikistik görünüm varmış
Benimde o ama sizinkisi gibi net olmuyorBir gebenin günlüğü
Rahim filmi çekildinizmi ben bi onu yaptırmadım yaptırdıktan sonra çatlatma iğnesi denicemPolikistik olunca sıkıntı bende aynı durumdayım cunku o yüzden bu ay famera kullandım ve dün çatlatma iğnesi oldum böyle denemeye karar verdik benim de 3 yıl olacak olmuyor sadece bir sene önce kimyasal gebelik geçirdim o kadar
Bak bunu ben sana örnek için gönderdim çatlatma iğnesi olduğum için ovulasyon pik yapacaktı çünkü iğnenin etkisinden dolayı hani ne kadar köyü olabilir gör demek istedim canım ama ben geçen sene de bu testle gebe kaldım ve adetin 25. günü ovulasyon pik oldu ve ben çok düzensiz adet gören biriyim ondan sonra 14 gün sonra gebelik pozitif cikmistiBenimde o ama sizinkisi gibi net olmuyor
Yok hayır ben bir kez gebe kaldım diye doktorum ilk böyle deneyelim dedi ama olmazsa ben de cekilecegimRahim filmi çekildinizmi ben bi onu yaptırmadım yaptırdıktan sonra çatlatma iğnesi denicem
Bak bu benim geçen sene gebe kaldığım zamanki ovulasyon testim 25. günde bu şekilde pik olduRahim filmi çekildinizmi ben bi onu yaptırmadım yaptırdıktan sonra çatlatma iğnesi denicem
Bugünde böyle çıktı bence ben pik görmüşüm sence?Bak bu benim geçen sene gebe kaldığım zamanki ovulasyon testim 25. günde bu şekilde pik oldu
Selam canim benim testimi de yorumlarmisin?Bak bunu ben sana örnek için gönderdim çatlatma iğnesi olduğum için ovulasyon pik yapacaktı çünkü iğnenin etkisinden dolayı hani ne kadar köyü olabilir gör demek istedim canım ama ben geçen sene de bu testle gebe kaldım ve adetin 25. günü ovulasyon pik oldu ve ben çok düzensiz adet gören biriyim ondan sonra 14 gün sonra gebelik pozitif cikmisti
Bence çok yakın bu akşam tekrarla bence yakalayabilirsin canım pcoslularda bazen tam ikisi koyu olmuyor bende çok uzun zamandır görmüyorum pik mesela o yüzden doktor kontrolüne başladım famera kullandimSelam canim benim testimi de yorumlarmisin?
En alttaki bugun reglinin 20. Gunu. Bende de pcos var iki aydir kist vardi yumurtlama olmadi.
Bende daha once kimyasal gecirmistim bir kere. Ama kac aydir boyle gormedim ovulasyon testinde.
Ben ekimden beri deniyorum, daha onceki yillarda 3-4 ay denemiştik o zaman buna benzer gormustum kimyasal olmustu o ay, sonra denemedik bir yil kadar. Simdi olana kadar deneyeceğiz inşallah :)Bence çok yakın bu akşam tekrarla bence yakalayabilirsin canım pcoslularda bazen tam ikisi koyu olmuyor bende çok uzun zamandır görmüyorum pik mesela o yüzden doktor kontrolüne başladım famera kullandim
Peki pikten sonra 24 saat icindemi birliktelik gerekiyor? Gun asiri deniyoruz biz 9 marttan beriBence çok yakın bu akşam tekrarla bence yakalayabilirsin canım pcoslularda bazen tam ikisi koyu olmuyor bende çok uzun zamandır görmüyorum pik mesela o yüzden doktor kontrolüne başladım famera kullandim