Ovülasyon bakar mısınız?

Poncikokiz24_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2024
135
29
18
15 marttan buyana test yaptım yumurtlama takibi için , 17-18-19 mart hep pik mi gözüküyor banamı öyle geliyor anlamadım, 3 günüde pik diyerek değerlendirdim çatlama olmuşmudur anlayamadım? Bilgi sahibi olan varmı?

Eklentiler

• IMG_3576.webp
    IMG_3576.webp
    11 KB · Görüntüleme: 67
2 yıla yakındır deniyoruz olmuyor inş bu sefer olur polikistik görünüm varmış
Polikistik olunca sıkıntı bende aynı durumdayım cunku o yüzden bu ay famera kullandım ve dün çatlatma iğnesi oldum böyle denemeye karar verdik benim de 3 yıl olacak olmuyor sadece bir sene önce kimyasal gebelik geçirdim o kadar

Polikistik olunca sıkıntı bende aynı durumdayım cunku o yüzden bu ay famera kullandım ve dün çatlatma iğnesi oldum böyle denemeye karar verdik benim de 3 yıl olacak olmuyor sadece bir sene önce kimyasal gebelik geçirdim o kadar
Rahim filmi çekildinizmi ben bi onu yaptırmadım yaptırdıktan sonra çatlatma iğnesi denicem

Benimde o ama sizinkisi gibi net olmuyor
Bak bunu ben sana örnek için gönderdim çatlatma iğnesi olduğum için ovulasyon pik yapacaktı çünkü iğnenin etkisinden dolayı hani ne kadar köyü olabilir gör demek istedim canım ama ben geçen sene de bu testle gebe kaldım ve adetin 25. günü ovulasyon pik oldu ve ben çok düzensiz adet gören biriyim ondan sonra 14 gün sonra gebelik pozitif cikmisti

Bak bunu ben sana örnek için gönderdim çatlatma iğnesi olduğum için ovulasyon pik yapacaktı çünkü iğnenin etkisinden dolayı hani ne kadar köyü olabilir gör demek istedim canım ama ben geçen sene de bu testle gebe kaldım ve adetin 25. günü ovulasyon pik oldu ve ben çok düzensiz adet gören biriyim ondan sonra 14 gün sonra gebelik pozitif cikmisti
Selam canim benim testimi de yorumlarmisin?
En alttaki bugun reglinin 20. Gunu. Bende de pcos var iki aydir kist vardi yumurtlama olmadi.
Bende daha once kimyasal gecirmistim bir kere. Ama kac aydir boyle gormedim ovulasyon testinde.

Eklentiler

• IMG_20250320_113340.webp
    IMG_20250320_113340.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 42
Selam canim benim testimi de yorumlarmisin?
En alttaki bugun reglinin 20. Gunu. Bende de pcos var iki aydir kist vardi yumurtlama olmadi.
Bende daha once kimyasal gecirmistim bir kere. Ama kac aydir boyle gormedim ovulasyon testinde.
Bence çok yakın bu akşam tekrarla bence yakalayabilirsin canım pcoslularda bazen tam ikisi koyu olmuyor bende çok uzun zamandır görmüyorum pik mesela o yüzden doktor kontrolüne başladım famera kullandim

Bence çok yakın bu akşam tekrarla bence yakalayabilirsin canım pcoslularda bazen tam ikisi koyu olmuyor bende çok uzun zamandır görmüyorum pik mesela o yüzden doktor kontrolüne başladım famera kullandim
Ben ekimden beri deniyorum, daha onceki yillarda 3-4 ay denemiştik o zaman buna benzer gormustum kimyasal olmustu o ay, sonra denemedik bir yil kadar. Simdi olana kadar deneyeceğiz inşallah :)
Bana daha yeni diye ilac vermedi doktor kist olustu 2 ay bir de duzenli giden adetim bozuldu denemelerden sonra, kist olur pcos var klomen vs veremem dedi suan, kilo icin diyet yapiyorum birkac ay sonra bakalim dedi seker ilaci da verdi.

Peki pikten sonra 24 saat icindemi birliktelik gerekiyor? Gun asiri deniyoruz biz 9 marttan beri

Back
X