Hayır pik olmamış devam edin yapmayaMerhaba bu ay ovulasyon testi ile takip etmek istedim ilk defa ovulasyon kullaniyorum sizce yumurtala vs olmus mu
Cok tesekkur ederim ama yumurtama akintisi yasiyorumHayır pik olmamış devam edin yapmaya
O sıvı yumurtlamadan birkaç gün önce olur diye biliyorumKızlar acil bişey sormam lazım, uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorum yumurtlama sıvısını son üç aydır falan ancak tam keşfettim ve yardımınıza ihtiyacım varkaç aydır yumurtlama sıvısı geldiği zamanlar eşimle olamadık. Dün gece ve bugün öğle saatlerinde yoğun yumurtlama sıvım geldi ve değerlendirdik ama işin tuhaf tarafı ovulasyon testi silik yani negatif böyle bişey yaşayan var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum
O sıvı yumurtlamadan birkaç gün önce olur diye biliyorum
Aynen canim yumurtlamadan once oluyor ben yumurtaladigimi bel ve kasik agridindan anladim bu ayKızlar acil bişey sormam lazım, uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorum yumurtlama sıvısını son üç aydır falan ancak tam keşfettim ve yardımınıza ihtiyacım varkaç aydır yumurtlama sıvısı geldiği zamanlar eşimle olamadık. Dün gece ve bugün öğle saatlerinde yoğun yumurtlama sıvım geldi ve değerlendirdik ama işin tuhaf tarafı ovulasyon testi silik yani negatif böyle bişey yaşayan var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Aynen canim yumurtlamadan once oluyor ben yumurtaladigimi bel ve kasik agridindan anladim bu ay
Bikaç gün daha denemeliyim o zamanŞimdi anlıyorum canım benim önce o sıvı geliyor hayırlısı bakalım diğer belirtiler henüz olmadı o sıvı da kesildi değişik
Bu konuyu ben de merak ediyorum herhangi bir bilgi edinebildiniz mi acabamerhaba kızlar bu ovülasyon testi pko lularda dogruyu gösteriyormu pko hastasıyım pko lu kadınların lh seviyesi normale göre yüksek oldugu için bu testler bizim içinde dogruyu gösterirmi acaba varmı deneyen ??
Gösteriyormus evet Bi kaç başlıkta pkolu olup yapanı gördüm normalde bende deneyevektim bu ay ama hamileymiş bir bu soruyu sordugum gün öğrendim darısı sizlere Bi deneyin testleri sizdeBu konuyu ben de merak ediyorum herhangi bir bilgi edinebildiniz mi acaba
bende de pco var doğru göstermiştimerhaba kızlar bu ovülasyon testi pko lularda dogruyu gösteriyormu pko hastasıyım pko lu kadınların lh seviyesi normale göre yüksek oldugu için bu testler bizim içinde dogruyu gösterirmi acaba varmı deneyen ??
Kacıncı gğn yumurtlamayı oldu pekibende de pco var doğru göstermişti
Kacıncı gün yumurtlama olduKacıncı gğn yumurtlamayı oldu peki
Dün başladım iki gündür iki çizgide çok koyu çıkıyor sizin yorumunuzu görünce birden aklıma geldi lh değeri yumurtladım diye düşünmüştüm ben çift çizgiyi görünceGösteriyormus evet Bi kaç başlıkta pkolu olup yapanı gördüm normalde bende deneyevektim bu ay ama hamileymiş bir bu soruyu sordugum gün öğrendim darısı sizlere Bi deneyin testleri sizde
Ben 4-5 ay takip yaptım birinde 19-20 gün yapmıştı diğerlerinde tam pik görmemiştim hamile kalmadan bı ay öncesinde bal çörek otu tarçın kürünü denemiştim o ay adetin 8. Günü pik gördüm ve 20 gün oldu döngümKacıncı gğn yumurtlamayı oldu peki
O zmn dogru lh yumurtlama varken artar ZTen pkolular da regl dönemindede yüksek cıkar tek farkı o sanırım benm regl ken hormon testi yaptırmıstım 4.47 filan cıkmıstı daha yüksek olanlarında görmüştüm normalde daha düşük olması gerekirDün başladım iki gündür iki çizgide çok koyu çıkıyor sizin yorumunuzu görünce birden aklıma geldi lh değeri yumurtladım diye düşünmüştüm ben çift çizgiyi görünce
Bitkiselde olsa kürler etkili oluyor demekki peki değerlendirdinizmi gebelik oldumuBen 4-5 ay takip yaptım birinde 19-20 gün yapmıştı diğerlerinde tam pik görmemiştim hamile kalmadan bı ay öncesinde bal çörek otu tarçın kürünü denemiştim o ay adetin 8. Günü pik gördüm ve 20 gün oldu döngüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?