Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon bakabilirmisiniz lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vizeci06

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
5.383
8.906
198
Merhaba bu ay ovulasyon testi ile takip etmek istedim ilk defa ovulasyon kullaniyorum sizce yumurtala vs olmus mu

Eklentiler

• 20200130_001643.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 90
  • 20200130_001626.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 93
29u biraz koyu gibi ama tam değil. C kadar koyu olması lazım T’nin

merhaba kızlar bu ovülasyon testi pko lularda dogruyu gösteriyormu pko hastasıyım pko lu kadınların lh seviyesi normale göre yüksek oldugu için bu testler bizim içinde dogruyu gösterirmi acaba varmı deneyen ??

Kızlar acil bişey sormam lazım, uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorum yumurtlama sıvısını son üç aydır falan ancak tam keşfettim ve yardımınıza ihtiyacım var kaç aydır yumurtlama sıvısı geldiği zamanlar eşimle olamadık. Dün gece ve bugün öğle saatlerinde yoğun yumurtlama sıvım geldi ve değerlendirdik ama işin tuhaf tarafı ovulasyon testi silik yani negatif böyle bişey yaşayan var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum

O sıvı yumurtlamadan birkaç gün önce olur diye biliyorum

Aynen canim yumurtlamadan once oluyor ben yumurtaladigimi bel ve kasik agridindan anladim bu ay

merhaba kızlar bu ovülasyon testi pko lularda dogruyu gösteriyormu pko hastasıyım pko lu kadınların lh seviyesi normale göre yüksek oldugu için bu testler bizim içinde dogruyu gösterirmi acaba varmı deneyen ??
Bu konuyu ben de merak ediyorum herhangi bir bilgi edinebildiniz mi acaba

Bu konuyu ben de merak ediyorum herhangi bir bilgi edinebildiniz mi acaba
Gösteriyormus evet Bi kaç başlıkta pkolu olup yapanı gördüm normalde bende deneyevektim bu ay ama hamileymiş bir bu soruyu sordugum gün öğrendim darısı sizlere Bi deneyin testleri sizde

bende de pco var doğru göstermişti

Gösteriyormus evet Bi kaç başlıkta pkolu olup yapanı gördüm normalde bende deneyevektim bu ay ama hamileymiş bir bu soruyu sordugum gün öğrendim darısı sizlere Bi deneyin testleri sizde
Dün başladım iki gündür iki çizgide çok koyu çıkıyor sizin yorumunuzu görünce birden aklıma geldi lh değeri yumurtladım diye düşünmüştüm ben çift çizgiyi görünce

Kacıncı gğn yumurtlamayı oldu peki
Ben 4-5 ay takip yaptım birinde 19-20 gün yapmıştı diğerlerinde tam pik görmemiştim hamile kalmadan bı ay öncesinde bal çörek otu tarçın kürünü denemiştim o ay adetin 8. Günü pik gördüm ve 20 gün oldu döngüm

Dün başladım iki gündür iki çizgide çok koyu çıkıyor sizin yorumunuzu görünce birden aklıma geldi lh değeri yumurtladım diye düşünmüştüm ben çift çizgiyi görünce
O zmn dogru lh yumurtlama varken artar ZTen pkolular da regl dönemindede yüksek cıkar tek farkı o sanırım benm regl ken hormon testi yaptırmıstım 4.47 filan cıkmıstı daha yüksek olanlarında görmüştüm normalde daha düşük olması gerekir

Bitkiselde olsa kürler etkili oluyor demekki peki değerlendirdinizmi gebelik oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…