• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon bakabilirmisiniz lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zmn dogru lh yumurtlama varken artar ZTen pkolular da regl dönemindede yüksek cıkar tek farkı o sanırım benm regl ken hormon testi yaptırmıstım 4.47 filan cıkmıstı daha yüksek olanlarında görmüştüm normalde daha düşük olması gerekir
Benim bunun çok çok üstü lh değerim 22 lerde çıkmıştı reglken hormon testimde

Ovülasyonuma bakarmısınız kızlar sizce yumurtlama ne zaman olur😊

Eklentiler

• IMG_20200208_201227.jpg
    IMG_20200208_201227.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 24
Doktor pko mu dedi size yoksa adet düzensizliği var diye siz mi öyle düşünüyorsunuz
Doktor pko dedi 30 yasındayım regl cok gec oldum 18 yasında filandım o zmn gittiğimde pko demişti 10 yıl tekrar gittim yine pko dediler hormon testimde sonuclarım normal sadece östrojen im düşüktü ama ultrasyonda hep görünüyor boyutları değişiyordu

Güzel o zmn sevindim ovülasyon testi filan hikaye işte Allah verince veriyor
aynen öyle canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin 🤲❤️ sende hamilesin snrm sağlıkla ilerler insAllah
Ovülasyonuma bakarmısınız kızlar sizce yumurtlama ne zaman olur😊
Yumurtlama ne zmn olacağı belli olmaz cnm birden de koyulasabilir yapmaya devam et her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek insAllah rasgelir

aynen öyle canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin 🤲❤ sende hamilesin snrm sağlıkla ilerler insAllah

Yumurtlama ne zmn olacağı belli olmaz cnm birden de koyulasabilir yapmaya devam et her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek insAllah rasgelir
Teşekkür ederim 1 saat önce sıvı almayı kesiyorum

Doktor pko dedi 30 yasındayım regl cok gec oldum 18 yasında filandım o zmn gittiğimde pko demişti 10 yıl tekrar gittim yine pko dediler hormon testimde sonuclarım normal sadece östrojen im düşüktü ama ultrasyonda hep görünüyor boyutları değişiyordu
Ben de 31 olucam mayısda ben de çok geç regl oldum aynı sizin gibi ama hormonlarım da yüksek çıktı kasımda yaptırdığım testde geçen ay başka bi doktora gittim o da alttan muayene etti çok polikistiksin dedi ama hamile kalmaya engel değil polikistik dedi 7 8 ay dene olmazsa tedaviye başlarız dedi bilemiyorum ki herşeyin hayırlısı ama çevre baskısı insanı çok etkiliyor

Ben de 31 olucam mayısda ben de çok geç regl oldum aynı sizin gibi ama hormonlarım da yüksek çıktı kasımda yaptırdığım testde geçen ay başka bi doktora gittim o da alttan muayene etti çok polikistiksin dedi ama hamile kalmaya engel değil polikistik dedi 7 8 ay dene olmazsa tedaviye başlarız dedi bilemiyorum ki herşeyin hayırlısı ama çevre baskısı insanı çok etkiliyor
Cok polikistik sin cümlesini duymadım ama 2 3 ayda Bi regl olurum hep böyleydi banada doktor 6 ay kendn dene olmazsa başlarız dedi ben temmuzda evlendim dogum kontrol hapı kullanıyordum hem korusun hem tedavi etsin diye o dönemde düzene girdi haliyle sonra ilacı bıraktım ekimde dogal yolla korundum korunmayı bıraktgım nasılsın. Ay hamile kalmısım sasırdım bende benm eşimde varikosel var hafif Allah işte o yüzden hiç stres yapmaya gerek yok ben normalde istemiyordum hemen o yüzden rahattım belkide ondan oldu bilemiyorum darısı sizlerin basına inş

Benm hormon testimde degerler cok normaldi teste bakan pko oldugumu anlamaz bile o derece iyiydi değerler benm eksiğim östrojen ZTen o yüzden gögüsleri de büyümemiş silikon yaptırım ben o kdr küçüktü düşünün hormon dan dolayı gelişmemiş 🙂

Cok polikistik sin cümlesini duymadım ama 2 3 ayda Bi regl olurum hep böyleydi banada doktor 6 ay kendn dene olmazsa başlarız dedi ben temmuzda evlendim dogum kontrol hapı kullanıyordum hem korusun hem tedavi etsin diye o dönemde düzene girdi haliyle sonra ilacı bıraktım ekimde dogal yolla korundum korunmayı bıraktgım nasılsın. Ay hamile kalmısım sasırdım bende benm eşimde varikosel var hafif Allah işte o yüzden hiç stres yapmaya gerek yok ben normalde istemiyordum hemen o yüzden rahattım belkide ondan oldu bilemiyorum darısı sizlerin basına inş
Sağlıkla kucağınıza alın inş bebişinizi🤲 hayırlısı bakalım vardır beklediği saati elbet🤲

merhaba kızlar bu ovülasyon testi pko lularda dogruyu gösteriyormu pko hastasıyım pko lu kadınların lh seviyesi normale göre yüksek oldugu için bu testler bizim içinde dogruyu gösterirmi acaba varmı deneyen ??

Bende de pko var geçen ay 15 i yumurtlamayi gördüm ama tutmadı bende ayni sorunun cevabını arıyorum

img_20200211_140947-jpg.2588550

Kızlar ben ovülasyon ilk kez bu ay deniyorum. Regl döneminde yumurtama çıktı diyenler vardı bende regl den itibaren yaptım. Sizce gerçekten öyle bişey mi? Yoksa geç saatte yaptım dalan etkisi var mıdır? Son yaptıklarım 1 saat öncesinden sıvı alımını keserek falan yaptıklarm

Back