- 27 Temmuz 2023
- 39
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Bal oglumm
-
Vücutta her zaman lh hormonu bulunur kimi zaman daha yüksektir kimi zaman daha düşük, yanında 16 yazan testte pik olmuş sonra da çatlamış, muhtemelen lh dalgalanmasından dolayı normalden daha koyu çıkmıştırIyi akşamlar kızlar ben bu ovuslayon işini çözemedim gitti yumurtlama oldu sonra siliklesti 3 gün önce bugün yaptım geri koyulaşmaya başlamış bu me ben anlamadım 5 gün öncede koyuydu bata 10 gün var
Adete yakında yükselirmiş bazen lh hormonu tekrar yumurtlama da oluyor ikiz gebeliklerin sebebi bu ve geç döllenmenin birde hamilelikte artıyormuş belki hamilesindir erken gebelik tesri yap bence bende denedim lh testini adete yakın tek çizgi çıkıyo hepNormalde her zaman daha silik çıkıyor canım lh hormonummu bozuldu ne yaptı sogan suyuda içiyorum ondanmi acaba hiç anlamadım
Canim daha pik göreli 3 gün oldu hemen belli olmazkiAdete yakında yükselirmiş bazen lh hormonu tekrar yumurtlama da oluyor ikiz gebeliklerin sebebi bu ve geç döllenmenin birde hamilelikte artıyormuş belki hamilesindir erken gebelik tesri yap bence bende denedim lh testini adete yakın tek çizgi çıkıyo hep
Soğan suyundan mıdır bilmiyorum ama bi gebelik oluştuysa soğan suyunu şu an kullanman doğru bi şey midir ki? Söktürücü etkisi var diye biliyorum çünküNormalde her zaman daha silik çıkıyor canım lh hormonummu bozuldu ne yaptı sogan suyuda içiyorum ondanmi acaba hiç anlamadım
Evet soğan suyu zararlı gebelik nasıl hemen oluşmuyo ya doktorunuz bence yanlış yönlendirmiş soğan suyu düşüpe sebep olur döllenme zaten bi haftada tamamlanıyor testte çıkmaz zaten erken ama korunmuyosan soğan suyu içmeHemen gebelik oluşmuyor ya canım bilmiyoru doktor 15 gün iç zaten günü bitinceye kadar bebek oluşmaz bile dedi
Anladım, yine de soğan suyunun söktürücü etkisi olduğunu düşünüyorum. Döllenme olduktan 5 gün içinde rahme geliyor ama sonuçta bi şey oluşuyor orda ve söktürücü etkisi olduğunu düşünüyorum. Burda hamile kaldığını bilmeden regl tarihine kadar soğan suyu içip maalesef bebeği tutunamayanların yazısını okumuştumHemen gebelik oluşmuyor ya canım bilmiyoru doktor 15 gün iç zaten günü bitinceye kadar bebek oluşmaz bile dedi
Testlerine yakından baktım 16.da olmuş senin yumurtlaman diğerleri silik normal yani öyle çıkması lh hormonu herzaman var vücutta sadece 16. Net yumurtlamaCanim daha pik göreli 3 gün oldu hemen belli olmazki
Nu testləri ben önceden kullandım sürekli koyu gösterdi ve hep yumurtlama olmadığını söylediler kullanmayı bıraktım hamile kaldımIyi akşamlar kızlar ben bu ovuslayon işini çözemedim gitti yumurtlama oldu sonra siliklesti 3 gün önce bugün yaptım geri koyulaşmaya başlamış bu me ben anlamadım 5 gün öncede koyuydu bata 10 gün var
Bende bir daha almayacam canım hiç anlamıyorum zaten iyice stres oldumNu testləri ben önceden kullandım sürekli koyu gösterdi ve hep yumurtlama olmadığını söylediler kullanmayı bıraktım hamile kaldım
Doktor 15 gün dedi ama biraksammi şimdi tedirgin oldum bakAnladım, yine de soğan suyunun söktürücü etkisi olduğunu düşünüyorum. Döllenme olduktan 5 gün içinde rahme geliyor ama sonuçta bi şey oluşuyor orda ve söktürücü etkisi olduğunu düşünüyorum. Burda hamile kaldığını bilmeden regl tarihine kadar soğan suyu içip maalesef bebeği tutunamayanların yazısını okumuştum
Icmeyeyim o halde 10 gün oldu zaten adetede10 gün varEvet soğan suyu zararlı gebelik nasıl hemen oluşmuyo ya doktorunuz bence yanlış yönlendirmiş soğan suyu düşüpe sebep olur döllenme zaten bi haftada tamamlanıyor testte çıkmaz zaten erken ama korunmuyosan soğan suyu içme
Siz bilirsiniz, isterseniz doktorunuza tekrar ulaşın ya da araştırın, bi şey varsa da olumsuz sonuç almanızı istemem çünküDoktor 15 gün dedi ama biraksammi şimdi tedirgin oldum bak
Tamam canım inşallah çok teşekkür ederimSiz bilirsiniz, isterseniz doktorunuza tekrar ulaşın ya da araştırın, bi şey varsa da olumsuz sonuç almanızı istemem çünkü
Ovulasyon testi hepp stres derlerdi inanmazdım valla öyleymişBende bir daha almayacam canım hiç anlamıyorum zaten iyice stres oldum
içme cnm her ihtimal var sonuçta bitkisel kürler yumurtlamaya kadar içilir ya da içerken korunman lazımIcmeyeyim o halde 10 gün oldu zaten adetede10 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?