Ovulasyon acil

Aseleliss52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
12
1
1
26
Kızlar alttaki az önce üsttekide öğlende yaptığım test sizce çatlamışmı yumurtam acill

Eklentiler

• IMG_2638.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu testi bilmiyorum ama pik gozukuyor hâlâ. Usttekilerde daha koyu olarak belirlemis, ona bakarsan catlamaya baslamis diyebilirsin. En iyisi testin kullanma kılavuzunu oku.
Niye yarın ogleni bekleyemedin tekrar yapmak icin? saat mi hesaplamaya çalışıyorsun? A Aseleliss52

günde iki kere yapıyorum belki çatlamıştır diye agrım oluyo ondan diğer testlerimde T çizgisi daha koyu çıkıyodu şimdi böyle çıkınca kafam karıştı

günde iki kere yapıyorum belki çatlamıştır diye agrım oluyo ondan diğer testlerimde T çizgisi daha koyu çıkıyodu şimdi böyle çıkınca kafam karıştı
Cok sabirsizsin belli ki her gun bir tane ayni zaman araliginda yapman yeterli. Onlara bakıp değerlendirince catlamis diye dusunebilirsin ama fiksürde T çizgisi C çizgisi gibi ya da daha koyu seklinde belirtiliyodur buyuk ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…