• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon acil

Aseleliss52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
12
1
1
26
Kızlar alttaki az önce üsttekide öğlende yaptığım test sizce çatlamışmı yumurtam acill

Eklentiler

• IMG_2638.jpeg
    IMG_2638.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu testi bilmiyorum ama pik gozukuyor hâlâ. Usttekilerde daha koyu olarak belirlemis, ona bakarsan catlamaya baslamis diyebilirsin. En iyisi testin kullanma kılavuzunu oku.
Niye yarın ogleni bekleyemedin tekrar yapmak icin? 😀 saat mi hesaplamaya çalışıyorsun? A Aseleliss52

günde iki kere yapıyorum belki çatlamıştır diye agrım oluyo ondan 😂 diğer testlerimde T çizgisi daha koyu çıkıyodu şimdi böyle çıkınca kafam karıştı

günde iki kere yapıyorum belki çatlamıştır diye agrım oluyo ondan 😂 diğer testlerimde T çizgisi daha koyu çıkıyodu şimdi böyle çıkınca kafam karıştı
Cok sabirsizsin belli ki 😀 her gun bir tane ayni zaman araliginda yapman yeterli. Onlara bakıp değerlendirince catlamis diye dusunebilirsin ama fiksürde T çizgisi C çizgisi gibi ya da daha koyu seklinde belirtiliyodur buyuk ihtimalle

Back