Ovülasyan testime bakar mısınız lütfen ??

xxzehraxx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
60
14
30
Kızlar ayın 6sından 10 una kadar gün aşırı ilişkiye girdik pik bence 8 inde oldu kuruduğu için aynı 8 inde yaptığım testi ilk haliyle attım 7 aylık evliyim 5 aydır bebek deniyoruz olmadı umarım bu ay olmuştur

Eklentiler

• IMG_6019.jpeg
    IMG_6019.jpeg
    147 KB · Görüntüleme: 32
  • cf6ee56f-dfc9-444d-90de-c909eea84f66.jpeg
    cf6ee56f-dfc9-444d-90de-c909eea84f66.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar ayın 6sından 10 una kadar gün aşırı ilişkiye girdik pik bence 8 inde oldu kuruduğu için aynı 8 inde yaptığım testi ilk haliyle attım 7 aylık evliyim 5 aydır bebek deniyoruz olmadı umarım bu ay olmuştur
Sabahki ilk idrarınla deneyip ilk bes dakikada cift cizgi gordun mu

Sabahki ilk idrarınla deneyip ilk bes dakikada cift cizgi gordun mu
Bildiğim kadarıyla ovülasyon testleri ilk idararla yapılmıyor gün içinde bir iki saat öncesinden sıvı tüketimini durdurup o şekilde yapıyoruz ben zaten niyetli olduğum için sıvı alamadım ama ilk idrarla yine de yapmadım saat 14:00 baz aldım hep ayın 8 inde de T çizgisiyle C çizgisi aynı koyuluktaydı bende o günün pik günü olduğunu düşünüyorum umarım doğrudur

Bildiğim kadarıyla ovülasyon testleri ilk idararla yapılmıyor gün içinde bir iki saat öncesinden sıvı tüketimini durdurup o şekilde yapıyoruz ben zaten niyetli olduğum için sıvı alamadım ama ilk idrarla yine de yapmadım saat 14:00 baz aldım hep ayın 8 inde de T çizgisiyle C çizgisi aynı koyuluktaydı bende o günün pik günü olduğunu düşünüyorum umarım doğrudur
İns dualarn kabul olur kucagin bos kalmaz cnm dualarm seninle

Bu testlerden pek anlayamadım ama 7-8 i bir tık koyu yumurtlama olmuş olabilir net olmamakla birlikte.

X