ovulasyan testi yapan var mı?

bengusu

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2007
1.699
4
47
merhaba,
aranızda hiç ovulasyon yumurtlama testi alıp yapan var mı ben gitgigidiyor.com adresinden 6 günlük aldım ama pek anlamadım nasıl yapıldığını?
adet döngü uzunluğum 29 gün ve 13.günde başlamam lazım yapmaya ve şu an 8. günümdeyim ,sanki bana 13. gün geçmiş gibi geliyor,bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
birde bu testler ne kadar güvenilir,merakımdan aldım aslında?

ben sana yardımcı olmaya çalışıyım canım
ovülasyon testini adet siklusuna göre adetinin belli bir döneminden sonra kullanmaya başlıyosun çift çizgi çıktığında 24-48 saat içerisinde eşinle birlikte olman gerekiyo

merhaba,
aranızda hiç ovulasyon yumurtlama testi alıp yapan var mı ben gitgigidiyor.com adresinden 6 günlük aldım ama pek anlamadım nasıl yapıldığını?
adet döngü uzunluğum 29 gün ve 13.günde başlamam lazım yapmaya ve şu an 8. günümdeyim ,sanki bana 13. gün geçmiş gibi geliyor,bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
birde bu testler ne kadar güvenilir,merakımdan aldım aslında?

kusura bakma bengüsü iki gündür internete giremedim yoksaki bu konuda seve seve bilgi verebilirim.

Bak ben ovulasyon testlerini adetim bittigi günün ertesi günü basladim ve ovulasyon günümü tespit edene kadar hergün ilk idrarimla yaptim. En iyiside böyle zaten, ve tespit ettigim ay hamile kalmistim.
Bir önceki ay tespit edemedim cünkü iki günde bir yaptim. Sen isi garantiye almak istiyorsan, ki ben buna eminim hergün yap. Herkesin ovulasyon günü bir diye birsey yok, doktorlar cogu zaman 12,14,16. gün diyorlar ama öyle degil benim mesela 19. gündü.

günaydın,
gülbencim bugün başlıyorum o zaman,teşekkürler canım inşallah bende hamile kalırım,ışıkcım sana da teşekkür ederim.

MERHABA KIZLAR;

BENDE OVULASYON KİTİ ALDIM.
ADETİN BAŞLADIĞI 13. GÜNDEN İTİBAREN DİYORDU
BU SÜRE BANA ÇOK UZUN GELDİĞİNDEN ADETİM BİTTİĞİ GÜN BAŞLADIM ve 10. GÜN TESTTE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM.
VE HEMEN HAMİLE KALDIM ( Maalesef bebeğimi düşürdüm ).

FAKAT GEÇTİĞİMİZ AYA KADAR KORUNUYORDUM, KORUNMAYI BIRAKTIM ve HEMEN HAMİLE KALDIM.
BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARA DENEMELERİNİ TAVSİYE EDERİM....

Hiç denemedim...Ama deneyeceğim ..Bu konuyu gördüğüm iyi oldu :)

KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM CANIM.
OTOMATİK HESAPLAMANI İNTERNETTE YAP.
O ARADA VERİLEN TARİHLERDE TESTLERİ YAPMAYA BAŞLA....
BEN 8. GÜNDE BAŞLADIM. 10. GÜNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM.

OVULASYON KİTİNİN FİYATI DA ÇOK PAHALI DEĞİL.
SADECE 27,50 YTL.

HERŞEYİN GÖNLÜNCE OLMASI DİLEĞİYLE....

KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM CANIM.
OTOMATİK HESAPLAMANI İNTERNETTE YAP.
O ARADA VERİLEN TARİHLERDE TESTLERİ YAPMAYA BAŞLA....
BEN 8. GÜNDE BAŞLADIM. 10. GÜNDE ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM.

OVULASYON KİTİNİN FİYATI DA ÇOK PAHALI DEĞİL.
SADECE 27,50 YTL.

HERŞEYİN GÖNLÜNCE OLMASI DİLEĞİYLE....

Tesekkür ederim SENACE ...Bende adet biter bitmez her gün yapmayı düşünüyorum..a.s.

benim bugun 10.günüm yapmaya başlayım o zaman,13.gün diyor ama olsun erken yapmaktan bir şey olmaz herhalde,bu arada ben bu testi 9.90 ytl ye aldım,5 tane var içinde ve 1 tanede gebelik testi koymuşlar,gittigidiyor.com adresinden almıştım,umarım işe yarar,hepimize iyi şanslar..:emir_bebek:

kızlar merhaba,
gitti gidiyorda satılan ovülasyon testlerini alan var mı acaba? doğru sonuç veriyor mu merak ediyorum. bilgilendirirseniz sevinirim.

X