- 13 Ağustos 2018
- 98
- 46
- 18
- Konu Sahibi gizlinefes
Merhaba, ovitrelli çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar varsa aramızda deneyimleri alalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bende geçen hafta Cuma günü oldum iğne merakla beklemedeyimMerhaba, ovitrelli çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar varsa aramızda deneyimleri alalım :)
Kaşıntı yok ta hafif ağrı başladı bugün ama benim adetten önce göğüs ağrısı oluyor zaten oyüzden ümidim Yok yineBende ayın 5 inde olmuştum şimdi göğüs uçlarımda kaşıntı başladı sizde de var mı böyle birşey
Kaşıntı yok ta hafif ağrı başladı bugün ama benim adetten önce göğüs ağrısı oluyor zaten oyüzden ümidim Yok yine
İnşallah ümit ettiğimiz gibi bi sonuç alırız bide erkenden test yapıp sonuç alanlar var benim adete 10 gün var daha yapsam mı test bilmiyorum:&Bu biraz farklı sızı gibi bende ki sanki
İnşallah ümit ettiğimiz gibi bi sonuç alırız bide erkenden test yapıp sonuç alanlar var benim adete 10 gün var daha yapsam mı test bilmiyorum:&
Ben de ayın 3 ünde çatlatma iğnesi yaptırdım ovitrelle adı.bugun doktora gittim sağ yumurtam çatlamış 7 gün sonra belli olur zaten gebelik var mi yok mu diye dedi doktorBende ayın 5 inde olmuştum şimdi göğüs uçlarımda kaşıntı başladı sizde de var mı böyle birşey
Bende kasik ağrısı var bel ağrısı var aşırı hassasiyet başladı vajina üstünde.ve çok fazla gaz birikiyor karnimdaBende ayın 5 inde olmuştum şimdi göğüs uçlarımda kaşıntı başladı sizde de var mı böyle birşey
Bende kasik ağrısı var bel ağrısı var aşırı hassasiyet başladı vajina üstünde.ve çok fazla gaz birikiyor karnimda
Inşaallah sen de kalirsin kist konusuna gelince o ağrı bende de var daha bugün doktora gittim sağ yumurtam çatlamış ondan o ağrı ultrasonla bakıldı hiçbir sorun yokmuş ve o ağrı çok normalmisGaz bende de vardı ama benim için erken sanırım. Ayın 5'inde vuruldu iğne. ama şu an dahi yürürken yumurtamın olduğu tarafta ağrı hissediyorum. İnşallah kist falan oluşmamıştır.
Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah
Canım selam var mı bi değişiklikBen de ayın 3 ünde çatlatma iğnesi yaptırdım ovitrelle adı.bugun doktora gittim sağ yumurtam çatlamış 7 gün sonra belli olur zaten gebelik var mi yok mu diye dedi doktor
Canım slm var mı bi gelişme yaptın mı test kaç gün varben şöyle 2-3 gün kala yaparım sanırım. Zaten şimdi kaşıntıda ağrı da geçti offf
İnşallah canım güzel haberlerimiz olsun birbirimize müjdeleyeceğimizMerhaba bende yarın yapacam iğneyi konuyu görünce beraber bekleyelim diye aranıza katılayım dedim. En kısa zmanda güzel haberler veririz birbirimize inşallah
Amin canımİnşallah canım güzel haberlerimiz olsun birbirimize müjdeleyeceğimiz
Merhaba bende yarın yapacam iğneyi konuyu görünce beraber bekleyelim diye aranıza katılayım dedim. En kısa zmanda güzel haberler veririz birbirimize inşallah
Selam canım, en son 9. gününde yaptım silik çizgi vardı sonra kaybolmuştu. Daha sonra hiç yapmadım. Cumartesi günü 14. günüm bekliyorum. akıntım sarıya döndü ama sulu. göğsümde de dokununca sızı var bilemiyorum omayacak gibi geliyor bu aya sen naptın test yaptın mı?Canım slm var mı bi gelişme yaptın mı test kaç gün var
Kaç günde iğnenin etkisi geçiyor ki bir daha yaptın mıSelam canım, en son 9. gününde yaptım silik çizgi vardı sonra kaybolmuştu. Daha sonra hiç yapmadım. Cumartesi günü 14. günüm bekliyorum. akıntım sarıya döndü ama sulu. göğsümde de dokununca sızı var bilemiyorum omayacak gibi geliyor bu aya sen naptın test yaptın mı?