• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelli ile hamile kalanlar:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ayın 5 inde olmuştum şimdi göğüs uçlarımda kaşıntı başladı sizde de var mı böyle birşey

Bende ayın 5 inde olmuştum şimdi göğüs uçlarımda kaşıntı başladı sizde de var mı böyle birşey
Ben de ayın 3 ünde çatlatma iğnesi yaptırdım ovitrelle adı.bugun doktora gittim sağ yumurtam çatlamış 7 gün sonra belli olur zaten gebelik var mi yok mu diye dedi doktor

Bende kasik ağrısı var bel ağrısı var aşırı hassasiyet başladı vajina üstünde.ve çok fazla gaz birikiyor karnimda

Bende kasik ağrısı var bel ağrısı var aşırı hassasiyet başladı vajina üstünde.ve çok fazla gaz birikiyor karnimda

Gaz bende de vardı ama benim için erken sanırım. Ayın 5'inde vuruldu iğne. ama şu an dahi yürürken yumurtamın olduğu tarafta ağrı hissediyorum. İnşallah kist falan oluşmamıştır. :(

Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah :anneadayı:

Gaz bende de vardı ama benim için erken sanırım. Ayın 5'inde vuruldu iğne. ama şu an dahi yürürken yumurtamın olduğu tarafta ağrı hissediyorum. İnşallah kist falan oluşmamıştır. :KK43:

Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah :anneadayı:
Inşaallah sen de kalirsin kist konusuna gelince o ağrı bende de var daha bugün doktora gittim sağ yumurtam çatlamış ondan o ağrı ultrasonla bakıldı hiçbir sorun yokmuş ve o ağrı çok normalmis

Merhaba bende yarın yapacam iğneyi konuyu görünce beraber bekleyelim diye aranıza katılayım dedim. En kısa zmanda güzel haberler veririz birbirimize inşallah :halay:

Canım slm var mı bi gelişme yaptın mı test kaç gün var
Selam canım, en son 9. gününde yaptım silik çizgi vardı sonra kaybolmuştu. Daha sonra hiç yapmadım. Cumartesi günü 14. günüm bekliyorum. akıntım sarıya döndü ama sulu. göğsümde de dokununca sızı var bilemiyorum omayacak gibi geliyor bu aya :( sen naptın test yaptın mı?

Selam canım, en son 9. gününde yaptım silik çizgi vardı sonra kaybolmuştu. Daha sonra hiç yapmadım. Cumartesi günü 14. günüm bekliyorum. akıntım sarıya döndü ama sulu. göğsümde de dokununca sızı var bilemiyorum omayacak gibi geliyor bu aya :KK43: sen naptın test yaptın mı?
Kaç günde iğnenin etkisi geçiyor ki bir daha yaptın mı

Back