Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O27102013y

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
30
2
6
Arkadaşlar merhaba ben ayın 4 ünde ovitrelle vuruldum doktor bana ilaçlar verdi peşine çocuk tutunsun diye kullanıyorum bugün 8. Günüm ağrılarım anca anca kesiliyor çok ağrım olmuştu akşama doğru yine kötü oluyorum kaçıncı günde test yaptırmam gerekiyor bide ilk iğnem bu 2 seneyi geçti çocuk olmadı hiç bir problemimiz de yok allaha şükürler olsun sağlıklıyız hamile kalanlar varmı ovitrella ile lütfen bilgi verirmisiniz.

Benimde çok ağrım oldu hasta oldum bugün bide 24. Günüm çok erken oldum iğne vurulalaı 15.günüm

Benim ilk iğnemdi ve çok aprım olmuştu sonra 8. Günden sonra adet sancıları vutmaya başladı bana 15. Günde hasta oldum iğnrnin karnım şişti göğüslerimde ağrı var dı kendimi hamile zannediyordum ve son gün de bacağım ağrımıştı ama ne yazıkki tuttmamış ama inş. Seninki tutar da sağlıklı kuçağına alırsın yavrunu allah hayırlısıyla isteyen herkeze nasip etsin inş.

Cevabın için çok teşekkür ederim ama sanki bende adet olacağım. Aminnn Allah hepimizin sağlıklı bebekleri olur inşallah canım daha ilk iğnemiz, ne kadardır tedavi görüyorsun ve rahim filmi falan çekildi mi?

Evet çekildim eşimdede bendede hiç bi problrm yok 2 buçuk senedir olmuyor demekki zamanı var allah hayırlısıyla nasip eder inş. O kadar dua ediyorumki üzülüyorum da psikolojim bozuldu stresten de oluyor ama elimde olmuyor stres oluyor

Evet özellikle bu tür tedavilerden sonra insan çok ümitleniyor bekleyiş içerisine giriyor Allah tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah benim de bu ay olmazsa rahim filmi cekilecek korkuyorum nasıl birşey ağrı yapıyor mu canım.

Ağrı yapmıyor sadece o işlemi gördüğünde hastalığın ilk günki nde çekilen ağrı oluyor sonr aişlem bitince hiçbişey kalmıyor

ovitrelle den sonra çocuk tutunsun diye hangi ilacı verdi canım

Kizlar benim sadece iğne olduğum gün ağrım oldu bugün 4. Günüm hala hiçbir ağrım veya bir belirtim yok acaba çatlama olmadimi iki yumurtam vardı biri 22mm diğeri 29mm

Bugünlerde adet ağrısı gibi ağrıların gibi ağrılar olabilir . Ben 27 aralıkta vuruldum şuan gebeyim çok şükür rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayirli olsun tebrik ederim. Ovitrelleden sonra iliski zamanlariniz nasildi? Igne vurdugunuz gun mu oldu yoksa 36 saat sonra mi?

Canım oviterella iğne mi oldun yani çatlama iğnesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…