- 22 Eylül 2021
- 30
- 2
- 6
- Konu Sahibi O27102013y
-
Benimde çok ağrım oldu hasta oldum bugün bide 24. Günüm çok erken oldum iğne vurulalaı 15.günümHerkese merhaba; ben adet sonrası 5 gün klomen tedavisi gördüm 10 ocakta da ovitrella vuruldum ve çok şiddetli bel ve alt karın ağrım var ve kasıklarım çok ağrıyor önceki günler bu kadar ağrım olmamıştı benzer durumu yaşayanlar var mı aranizda bilgi verirseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden
Peki sizin ilk igneniz miydi ? Bende mi adet olcam acaba ya bir de acayip karnımı şişirdi sizde de oldu mu benzer bir durum.Benimde çok ağrım oldu hasta oldum bugün bide 24. Günüm çok erken oldum iğne vurulalaı 15.günüm
Evet çekildim eşimdede bendede hiç bi problrm yok 2 buçuk senedir olmuyor demekki zamanı var allah hayırlısıyla nasip eder inş. O kadar dua ediyorumki üzülüyorum da psikolojim bozuldu stresten de oluyor ama elimde olmuyor stres oluyorCevabın için çok teşekkür ederim ama sanki bende adet olacağım. Aminnn Allah hepimizin sağlıklı bebekleri olur inşallahcanım daha ilk iğnemiz, ne kadardır tedavi görüyorsun ve rahim filmi falan çekildi mi?
Evet özellikle bu tür tedavilerden sonra insan çok ümitleniyor bekleyiş içerisine giriyor Allah tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallahEvet çekildim eşimdede bendede hiç bi problrm yok 2 buçuk senedir olmuyor demekki zamanı var allah hayırlısıyla nasip eder inş. O kadar dua ediyorumki üzülüyorum da psikolojim bozuldu stresten de oluyor ama elimde olmuyor stres oluyor
Ağrı yapmıyor sadece o işlemi gördüğünde hastalığın ilk günki nde çekilen ağrı oluyor sonr aişlem bitince hiçbişey kalmıyorEvet özellikle bu tür tedavilerden sonra insan çok ümitleniyor bekleyiş içerisine giriyor Allah tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallahbenim de bu ay olmazsa rahim filmi cekilecek korkuyorum nasıl birşey ağrı yapıyor mu canım.
Evet stres yapmamak gerekiyorAnladım canım çok teşekkür ederimHerşeyin bir vakti var demek ki insan çok bekleyince de olmuyor sanırım.
ovitrelle den sonra çocuk tutunsun diye hangi ilacı verdi canımArkadaşlar merhaba ben ayın 4 ünde ovitrelle vuruldum doktor bana ilaçlar verdi peşine çocuk tutunsun diye kullanıyorum bugün 8. Günüm ağrılarım anca anca kesiliyor çok ağrım olmuştu akşama doğru yine kötü oluyorum kaçıncı günde test yaptırmam gerekiyor bide ilk iğnem bu 2 seneyi geçti çocuk olmadı hiç bir problemimiz de yok allaha şükürler olsun sağlıklıyız hamile kalanlar varmı ovitrella ile lütfen bilgi verirmisiniz.
Hayirli olsun tebrik ederim. Ovitrelleden sonra iliski zamanlariniz nasildi? Igne vurdugunuz gun mu oldu yoksa 36 saat sonra mi?Bugünlerde adet ağrısı gibi ağrıların gibi ağrılar olabilir . Ben 27 aralıkta vuruldum şuan gebeyim çok şükür rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım oviterella iğne mi oldun yani çatlama iğnesiArkadaşlar merhaba ben ayın 4 ünde ovitrelle vuruldum doktor bana ilaçlar verdi peşine çocuk tutunsun diye kullanıyorum bugün 8. Günüm ağrılarım anca anca kesiliyor çok ağrım olmuştu akşama doğru yine kötü oluyorum kaçıncı günde test yaptırmam gerekiyor bide ilk iğnem bu 2 seneyi geçti çocuk olmadı hiç bir problemimiz de yok allaha şükürler olsun sağlıklıyız hamile kalanlar varmı ovitrella ile lütfen bilgi verirmisiniz.
Evet oldum ama hamile değilim dinlencem biraz ya çok yoruldumCanım oviterella iğne mi oldun yani çatlama iğnesi
Evet oldum ama hamile değilim dinlencem biraz ya çok yoruldum
Hasta oldum ben bitti 1 hafta önce bugün 13.günüm işte daha ama kafamı dinlendirecem ya çok stres yaptım galibaKacinci gün bugün cnm
Kaç mm olunca catliyordu 29 mm çok büyük değilmi kiKizlar benim sadece iğne olduğum gün ağrım oldu bugün 4. Günüm hala hiçbir ağrım veya bir belirtim yok acaba çatlama olmadimi iki yumurtam vardı biri 22mm diğeri 29mm
Bilemiyorum onun ile alakalı birşey demedi doktorum benimde ilk ignem zaten fazla tecrübeli degilimKaç mm olunca catliyordu 29 mm çok büyük değilmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?