- 22 Eylül 2021
- 30
- 2
- 6
- Konu Sahibi O27102013y
-
Pazartesi erken değilmi bende ayın 4. De oldumBende ayın 4ünde iğne oldum ve hala daha kasık ağrılarım devam ediyo bu normal bi durummuş pazartesi günü test yapıcam
İğne olduğumuz için adet döngüsü iğne olduğumuz günden 14 gün sonra baslıcak o yüzden Pazartesi salı öğrenebilirizPazartesi erken değilmi bende ayın 4. De oldum
Tamamdır bende pazartesi yapım teşekkürler sonucunu bekliyorumİğne olduğumuz için adet döngüsü iğne olduğumuz günden 14 gün sonra baslıcak o yüzden Pazartesi salı öğrenebiliriz
İlk iğnen miydiTamamdır bende pazartesi yapım teşekkürler sonucunu bekliyorum
Evet seninİlk iğnen miydi
Evet benim de ilkEvet senin
Hadi hayırlısıEvet benim de ilk
Arkadaşlar merhaba ben ayın 4 ünde ovitrelle vuruldum doktor bana ilaçlar verdi peşine çocuk tutunsun diye kullanıyorum bugün 8. Günüm ağrılarım anca anca kesiliyor çok ağrım olmuştu akşama doğru yine kötü oluyorum kaçıncı günde test yaptırmam gerekiyor bide ilk iğnem bu 2 seneyi geçti çocuk olmadı hiç bir problemimiz de yok allaha şükürler olsun sağlıklıyız hamile kalanlar varmı ovitrella ile lütfen bilgi verirmisiniz
Evet adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor ama aradada iğnenin ağrısı da var kasıklarım da ilk günlerdeki gibi akşamları daha kötü oluyor bedenim yorgun bitkin oluyom ve çok uyku problemimoldu sürekli uyumak yatmak istiyom bide göğüslerimde ağrı var sertleşme gibiBugünlerde adet ağrısı gibi ağrıların gibi ağrılar olabilir . Ben 27 aralıkta vuruldum şuan gebeyim çok şükür rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Bide şey var bu kıllanmam durdu biraz sankiBugünlerde adet ağrısı gibi ağrıların gibi ağrılar olabilir . Ben 27 aralıkta vuruldum şuan gebeyim çok şükür rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Tamam teşekkür ederim bilgi içinBununla ilgili birşey bilmiyorum. Benim içinde çok yeni herşey. Lazerliyim ben zaten ama şuan için bir değişik yok kıllanmamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?