- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
- Konu Sahibi benimhikayem06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende transferden 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum 6. Gün silik çıktı sonrasında koyulaşmıştı sizinkide pozitif duruyor ama 2 gün sonra tekrarlayınMerhaba
11 Eylül ve 18 eylül transfer günü ovitrelle oldum bugün 5. Gün bitti dayanamadım kaset test yaptım, 30unda kan testi vereceğim. Ümitlenmek ve ya olumsuz olmak istemiyorum durumu böyle olan bilgisi olan birileri var mı
Ben hem transfer günü de oldum bir arkadaş söyledi çatlatma pozitif yapıyor diye o zaman yarın sabah erken gebelik yapacaktım yapmayım perşembe sabah mı yapsam kiBende transferden 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum 6. Gün silik çıktı sonrasında koyulaşmıştı sizinkide pozitif duruyor ama 2 gün sonra tekrarlayın
Valla hiç bilmiyorum bilen biri varsa lütfen yazsınKızlar bu ovitrelle vücütte enfeksıyon yapar mı ? Crp yükseltır mi ?
Ovitrelle vucutttan 10 günde atılıyor bence test gunünüze kadar bekleyin yalancı pozitiflik olabilir ayni durumu yasamistimBen hem transfer günü de oldum bir arkadaş söyledi çatlatma pozitif yapıyor diye o zaman yarın sabah erken gebelik yapacaktım yapmayım perşembe sabah mı yapsam ki
Çarşamba da yapabilirsiniz evet bende iğneden dolayı acaba mı dedim ama sonra testim koyulaşmıştıBen hem transfer günü de oldum bir arkadaş söyledi çatlatma pozitif yapıyor diye o zaman yarın sabah erken gebelik yapacaktım yapmayım perşembe sabah mı yapsam ki
Günde 7 litre su içiyorum bende olumlu olumsuz inanmayacağım idrara dedim kan daha önemli ama ovitrellenin böyle yaptıgını bilmiyordum hayırlısıOvitrelle vucutttan 10 günde atılıyor bence test gunünüze kadar bekleyin yalancı pozitiflik olabilir ayni durumu yasamistim
Çarşamba da yapabilirsiniz evet bende iğneden dolayı acaba mı dedim ama sonra testim koyulaşmıştı
Hakkınızda hayırlısı olsun pozitif haberi alirsiniz insallahGünde 7 litre su içiyorum bende olumlu olumsuz inanmayacağım idrara dedim kan daha önemli ama ovitrellenin böyle yaptıgını bilmiyordum hayırlısı
İnşaalllaah isteyen herkese nasip olurHakkınızda hayırlısı olsun pozitif haberi alirsiniz insallah
Sabah yapın az su içmeye çalışın bir önceki gün akşam bırakın su içmeyi sabah daha net çıkarGünde 7 litre su içiyorum bende olumlu olumsuz inanmayacağım idrara dedim kan daha önemli ama ovitrellenin böyle yaptıgını bilmiyordum hayırlısı
Cuma sabahı yapacağım biraz zaman geçer hemSabah yapın az su içmeye çalışın bir önceki gün akşam bırakın su içmeyi sabah daha net çıkar