M MAdes Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI Kayıtlı Üye 20 Ocak 2020 3.445 1.452 133 31 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #61 Gkyzu .!.: Yaa oyle mi bilemedim napsam diye yarina gideyim o zaman virusten cikilmiyo da bilemiyorum nasil olucak Genişletmek için tıkla... Aksatma dün gittim değerlerim normal ama hapımı yükseltti çocuk için önemli
Gkyzu .!.: Yaa oyle mi bilemedim napsam diye yarina gideyim o zaman virusten cikilmiyo da bilemiyorum nasil olucak Genişletmek için tıkla... Aksatma dün gittim değerlerim normal ama hapımı yükseltti çocuk için önemli
G Gkyzu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 1.366 542 38 31 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #62 MAdes .!.: Aksatma dün gittim değerlerim normal ama hapımı yükseltti çocuk için önemli Genişletmek için tıkla... Haklisin gideyim yarina en iyisi tesekkur ederim
MAdes .!.: Aksatma dün gittim değerlerim normal ama hapımı yükseltti çocuk için önemli Genişletmek için tıkla... Haklisin gideyim yarina en iyisi tesekkur ederim
M MAdes Sabret zor günlerin sabrı güzel günlerin ANAHTARI Kayıtlı Üye 20 Ocak 2020 3.445 1.452 133 31 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MAdes #63 Gkyzu .!.: Haklisin gideyim yarina en iyisi tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek zaten zar zor çocuğumuz oluyor sizin bebek kaç haftalıktı
Gkyzu .!.: Haklisin gideyim yarina en iyisi tesekkur ederim Genişletmek için tıkla... Ne demek zaten zar zor çocuğumuz oluyor sizin bebek kaç haftalıktı