Inşallah kanama durur ilerleyen zamanda güzel haber alırsınİnş güzel sonuç alırsın ben şimdi doktordan geliyorum kanda var gözüküyor ama kanamam olduğu için sağlıklı gebelik olmayabilir dedi
İnş canım 2 gün sonra belli olur inşInşallah kanama durur ilerleyen zamanda güzel haber alırsın
Cunki doktorlar 36 saat sonra catladigini dusunur ama kimisinde 12.saatte de catlar kimisinde benim gibi 3.gun 72 saat sonrasinda da catlar bu yuzden ilk ignemde gunu kacirmistm 2 gunde bi olmustu olmamisti en iyisi igne gunu dahil 5gun ustusteYa bana dedi iğne yaptığın gün beraber olmayın bi sonraki gün olun neden acaba hepsi aynı degilmi neden böyle kafam karisti
Evet perşembe gitmem gerek herhaldeA 2 gün sonra mi dedi gel
Kanda 163.5 çıktı da kanama endişelendiriyor kistte var bunu da gördüm hemen hemen hepsi var diyebilirimTestinde hamile oldugun gozukuyor doktora mj gorunsen insallah kimyasal olmaz kanama devam etmese testler pozitif devam ederse korkma brnim ilk 47 cikmisti doktorum 300 400lere gelirse kurtarrsin demisti onceki degerler kimyasal olabiliyomus kendiliginden eritebilir vucut dedi insallah ilerler senin
Dur bea o kadar kasma kendini bekle azıcık daha kesilir belki doktorda iyi bisey soylerKanda 163.5 çıktı da kanama endişelendiriyor kistte var bunu da gördüm hemen hemen hepsi var diyebilirim
ayyy şu günler yapmaya dikkat ediyorum zaten bi Allahın izniyle sonuçlansa hayırlı haber alsam insan psikolojikmen herşeyi sorguluyorCunki doktorlar 36 saat sonra catladigini dusunur ama kimisinde 12.saatte de catlar kimisinde benim gibi 3.gun 72 saat sonrasinda da catlar bu yuzden ilk ignemde gunu kacirmistm 2 gunde bi olmustu olmamisti en iyisi igne gunu dahil 5gun ustuste
İnsanın aklına herşey geliyor şu virüsten çocuğu yaptık ne olursa artıkDur bea o kadar kasma kendini bekle azıcık daha kesilir belki doktorda iyi bisey soyler
Bndede sadce belirtiler azaldi ama dun kan verdm kese olmasa da deger cok yuksekti korkmaya basladm benim dun 2300deydiKanda 163.5 çıktı da kanama endişelendiriyor kistte var bunu da gördüm hemen hemen hepsi var diyebilirim
Zatn ne olsa psikolojik olarak basimiza gelir bu yuzden cok rahat ol kafani dagitmaya calis gercekten stresle yasanilmiyor heleki şu gunlerdeayyy şu günler yapmaya dikkat ediyorum zaten bi Allahın izniyle sonuçlansa hayırlı haber alsam insan psikolojikmen herşeyi sorguluyor
Öyle tabi ama bide söyle düşün bir insanin vadesi dolmuşsa o bir sebeptir ama dolmamışsa emin ol hiçbişey olmazİnsanın aklına herşey geliyor şu virüsten çocuğu yaptık ne olursa artık
Kesinlikle elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdirine kalmisZatn ne olsa psikolojik olarak basimiza gelir bu yuzden cok rahat ol kafani dagitmaya calis gercekten stresle yasanilmiyor heleki şu gunlerde
Vermedi bugün vitamin ve folik asit yazdı sadece adetim düzensizdi 45 günde falan oluyordum en son mart 1 de olmuştumBndede sadce belirtiler azaldi ama dun kan verdm kese olmasa da deger cok yuksekti korkmaya basladm benim dun 2300deydi
163 iyi bi deger ama dedigim gibi doktor 300 400 leri gcmek gerek demisti ama sen sikinti yapma progestan vermedi mi doktorun ve adetin kac gun oldu geceli bende de kist olusmus
Tabiki takdir Allah 'in dua ve elimizden geleni yapmakKesinlikle elimizden geleni yaptık gerisi Allahın takdirine kalmis
Daha günün var o zaman tekrar kan testi mi yapsan canm hem icinde rahatlarVermedi bugün vitamin ve folik asit yazdı sadece adetim düzensizdi 45 günde falan oluyordum en son mart 1 de olmuştum
2 günde 1 yaptıracağım yükselip yükselmediğine bakacakDaha günün var o zaman tekrar kan testi mi yapsan canm hem icinde rahatlar
Haber ver canım mutlaka insallah yukseliyodur2 günde 1 yaptıracağım yükselip yükselmediğine bakacak
İnş dua edin bizeHaber ver canım mutlaka insallah yukseliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?