Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insalah yaa hep dua ederim isteyen herkese nasip olsun Rabbim kimseyi aratmasin
Aminnn Aminnn 6 aydan beri eşimle uğraşıyorduk şimdi oldu bu sefer bu çıktı

Aminnn Aminnn 6 aydan beri eşimle uğraşıyorduk şimdi oldu bu sefer bu çıktı
Canim bende 2 yıla yakın oldu sonunda oldu çabala insallah Allah cabalarini saglikli ve hayirli bi bebekle sonlandrir

Canim bende 2 yıla yakın oldu sonunda oldu çabala insallah Allah cabalarini saglikli ve hayirli bi bebekle sonlandrir
Aynen bize de 1.5 yıl oldu evleneli kısmetimizde varsa İnş olur

Allah buyuk insallah canim sizde sorun nedir doktor ne diyo sorun neyms
Benim eşimde sperm hareketsizliği ve varikosel vardı en son sonuçlar iyiydi ama bana da pcos demişti dünde kist var dedi hamilelik de var nasıl olacaksa

Benim eşimde sperm hareketsizliği ve varikosel vardı en son sonuçlar iyiydi ama bana da pcos demişti dünde kist var dedi hamilelik de var nasıl olacaksa
Banada hem gebelik hemde kist denildi bende pcoluyum esimde bi sorun yok sadece kist gebelikte kendiliginden eridigi soyleniyor doktr kucuk sikinti yapma dedi

Banada hem gebelik hemde kist denildi bende pcoluyum esimde bi sorun yok sadece kist gebelikte kendiliginden eridigi soyleniyor doktr kucuk sikinti yapma dedi
3 cm miş benim kist Bi tane

3 cm miş benim kist Bi tane
Bana cm olarak demedi ama 26mm gibi bisey mi ne ölctu emin degilim tabi kucuk bi kist dedi boyutunu soylemedi 3 yumurtadan biri kistlesmis bu ay benim

Bana cm olarak demedi ama 26mm gibi bisey mi ne ölctu emin degilim tabi kucuk bi kist dedi boyutunu soylemedi 3 yumurtadan biri kistlesmis bu ay benim
Benim ki de öyle olmuş sanırım çünkü 2 yumurta ölçmüştü

Benim ki de öyle olmuş sanırım çünkü 2 yumurta ölçmüştü
Bu durumda hastaneye de gidilmiyor bilemiyorum nasil olucak dahiliye doktoruna da gitmem gerek ama gidemiyorum

Bu durumda hastaneye de gidilmiyor bilemiyorum nasil olucak dahiliye doktoruna da gitmem gerek ama gidemiyorum
Bende bugün dahiliye ye gittim aslında hastaneler kalabalık değil randevu al

Dahiliye ye neden gideceksin
Insulin glukoz yuksekligim var cok olmasa sinirin ustndeym ve hipotroitliym ilac kullaniyrm şeker ilacini doktor birak dedi hemen gitmemi soyledi ama gidemedm ozel hastanede sakin devlete gitmedm korkudan ama bilemiyrm 1 gün bile kontrole korka korka gidiyrm

Ben devlete gittim bugün pek kimse yok Bende de hipotrioit var değerlerim her zaman ki gibi çıktı ama hapımı 50 den 75 e çıkardı 3 hafta sonra gel dedi

Ben devlete gittim bugün pek kimse yok Bende de hipotrioit var değerlerim her zaman ki gibi çıktı ama hapımı 50 den 75 e çıkardı 3 hafta sonra gel dedi
Bende 25mg kullaniyrm gebelikte bu ilacin sikintisi var mi acaba

Bende 25mg kullaniyrm gebelikte bu ilacin sikintisi var mi acaba
Sıkıntı olsa bana 75 lik vermezdi Bi de bu ilacı zaten çocukta sorun olmasın diye kullanıyoruz zihinsel engelli ya da düşük olmasın ölü doğum olmasın diye

Sıkıntı olsa bana 75 lik vermezdi Bi de bu ilacı zaten çocukta sorun olmasın diye kullanıyoruz zihinsel engelli ya da düşük olmasın ölü doğum olmasın diye
Bende kullaniyorum sormustum gecen yil doktor birakma demisti ama kadin dogumcu acilen dahililye ye gitmen gerek diyince korktum

Bende kullaniyorum sormustum gecen yil doktor birakma demisti ama kadin dogumcu acilen dahililye ye gitmen gerek diyince korktum
Hamile olunca hapı değiştiriyorlar bana da dahiliye doktorum hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gel demişti

Hamile olunca hapı değiştiriyorlar bana da dahiliye doktorum hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gel demişti
Yaa oyle mi bilemedim napsam diye yarina gideyim o zaman virusten cikilmiyo da bilemiyorum nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…