Merhaba, uzun anlatacağım ama lütfen yardımcı olur musunuz. 28 yaşındayım 2 yıldır çocuk istiyoruz ama ne eşimde ne bende problem var. Rahim filmi de çekildim hiç bir problem yok. 2 ay klomen kullandım ikinci ay kiste cevirdi ama adette kendiliğinden gitti çok şükür. Sonrasında letrol 25mg ilaç kullandım 5 gün ve yumurtalar tam istediğimiz büyüklükte 5/6 tane var dedi doktorum çatlatma iğnesi verdi ovitrelle. İstenilen gün buruldum ve bir gün sonrası birleşme oldu. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde yumurtaların çatlayıp öatlamadıgına baktı ve catlamış olduğunu söyledi progesteron verdi alttan almamı söyledi haftaya gebelik testi yapacağını söyledi. Kızlar son gittiğimde progesteron testi yaptı 34.39 çıktı sonucum dün baktım. Sonuç için aradığımda çok güzel test sonucu dedi progesteron için ama arattırıyorum anlam vermedim. İğne vurulalı 8. Günüm bugün lütfen bilenler yazabilir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle sonrası progesteron testi 34,39 lütfen yardım
- Konu Sahibi AsliiO
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2022
- 744
- 1.586
- 43
Merhaba n’aptınız acaba sonuç nedir benim de 20,87 çıktıMerhaba, uzun anlatacağım ama lütfen yardımcı olur musunuz. 28 yaşındayım 2 yıldır çocuk istiyoruz ama ne eşimde ne bende problem var. Rahim filmi de çekildim hiç bir problem yok. 2 ay klomen kullandım ikinci ay kiste cevirdi ama adette kendiliğinden gitti çok şükür. Sonrasında letrol 25mg ilaç kullandım 5 gün ve yumurtalar tam istediğimiz büyüklükte 5/6 tane var dedi doktorum çatlatma iğnesi verdi ovitrelle. İstenilen gün buruldum ve bir gün sonrası birleşme oldu. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde yumurtaların çatlayıp öatlamadıgına baktı ve catlamış olduğunu söyledi progesteron verdi alttan almamı söyledi haftaya gebelik testi yapacağını söyledi. Kızlar son gittiğimde progesteron testi yaptı 34.39 çıktı sonucum dün baktım. Sonuç için aradığımda çok güzel test sonucu dedi progesteron için ama arattırıyorum anlam vermedim. İğne vurulalı 8. Günüm bugün lütfen bilenler yazabilir mi
- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 323
- 34
Test sonucunuz pozitif oviletti yı kaça aldınızMerhaba n’aptınız acaba sonuç nedir benim de 20,87 çıktı
- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 323
- 34
Reçetesiz o şekilde raporlu ve reçeteli olunca daha düşük olması gerek480 lira iğnenin fiyatı
- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 323
- 34
Canım ögrendim kimse eczacıların avına düşmesin normal reçetesiz alırsanız 470₺ raporlu ve reçeteli olursa 85 ile 150₺ arası ama ilacı karaborsa satıyor eczacılar aman dikkat edin ben bugün paramı geri alacağım480 lira iğnenin fiyatı
Ben 19 mayısta aldım kimse demedi recetelenebışır diyeReçetesiz o şekilde raporlu ve reçeteli olunca daha düşük olması gerek
- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 323
- 34
Demezler canım o şekilde satmak daha çok işlerine geliyorBen 19 mayısta aldım kimse demedi recetelenebışır diye
Maalesef negatif çıktı, çoğul gebelik bekliyordum çok güzeldi ama tutmamış dedi tekrar ilaca başladım bu ayMerhaba n’aptınız acaba sonuç nedir benim de 20,87 çıktı
Bana da kimse söylemedi özelde yazıyor doktor gidip alıyoruz, reçetelendirmeyi nasıl yapabiliriz yardımcı olur msnz hastaneden mi sağlık ocağından yapılabiliyor muBen 19 mayısta aldım kimse demedi recetelenebışır diye
- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
Canım benim bildiğim kadarıyla rapor çıkartıyorsun devlet hastanesinde heyet raporu gibiBana da kimse söylemedi özelde yazıyor doktor gidip alıyoruz, reçetelendirmeyi nasıl yapabiliriz yardımcı olur msnz hastaneden mi sağlık ocağından yapılabiliyor mu
Anladım çok teşekkür ederim bilgi içinCanım benim bildiğim kadarıyla rapor çıkartıyorsun devlet hastanesinde heyet raporu gibi
- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 323
- 34
Özel hastaneler de oluyor mu bilmiyorum sorun sizi yönlendirirler devlette hemen adınıza rapor çıkartıyorlar zaten söylüyorlarBana da kimse söylemedi özelde yazıyor doktor gidip alıyoruz, reçetelendirmeyi nasıl yapabiliriz yardımcı olur msnz hastaneden mi sağlık ocağından yapılabiliyor mu
- 24 Aralık 2021
- 177
- 82
- 18
- 24
Canım benim inşaallah en hayırlısı olur hakkında çoğul olması senin için zor olabilir yani dikkat et aslında doktorun sana uyarı yapması gerekirdi bu kadar yumurta gelişmiş ve işlem yapmış biliyorum bir ümitle olsun istiyorsun fakat hepsi tutarsa ne olacak bunları da düşünmelisiniz ben de aşılama yaptım en etkili sonucu ovitrelleden sonra gonal f iğneyle aldımMaalesef negatif çıktı, çoğul gebelik bekliyordum çok güzeldi ama tutmamış dedi tekrar ilaca başladım bu ay
- 6 Haziran 2023
- 21
- 3
- 1
- 29
Bende aldım yeni 2 Haziran'da rapor çıkartmasınlar hicbi eczane doktor sekreteri Dr karsilamiyomusCanım ögrendim kimse eczacıların avına düşmesin normal reçetesiz alırsanız 470₺ raporlu ve reçeteli olursa 85 ile 150₺ arası ama ilacı karaborsa satıyor eczacılar aman dikkat edin ben bugün paramı geri alacağım
- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 323
- 34
Hayır yanlış bilgilendirmeler seni devlet raporlu ilacı karşılıyor ama eczaneler kimden ne koparirsak kar diye düşünüp hem bizden hem devletten ücret alıyor ben ödedigim parayı geri aldım eczaneden 330₺ ovitrella ve progesteron ilaç için devletin aldığı ücret 85₺Bende aldım yeni 2 Haziran'da rapor çıkartmasınlar hicbi eczane doktor sekreteri Dr karsilamiyomus
- 6 Haziran 2023
- 21
- 3
- 1
- 29
Peki doktora nasıl rapor yazdırmak lazım sekreter tüp bebek tedavisi girdi kabul etmedi inferlite girdi kabul etmedi hiçbirini kabul etmedi rapor için önemli olan sisteme ne olarak girmesi bunu bana ogrenirsen bende alırım bende ovitrelle 480 lira odedimHayır yanlış bilgilendirmeler seni devlet raporlu ilacı karşılıyor ama eczaneler kimden ne koparirsak kar diye düşünüp hem bizden hem devletten ücret alıyor ben ödedigim parayı geri aldım eczaneden 330₺ ovitrella ve progesteron ilaç için devletin aldığı ücret 85₺
- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
Çok ilginç gerçekten bende hep 480 e alıyordumCanım geçen ay reçeteyle gittim 480 tl dedi ödedim dün iğneyi almaya başka eczaneye gittim 55 tl ödedim anlamadım hiç bsey ücret bu kadar dedi eczacı dedm geçen ay 480 ödedim bu nasıl iş ne koparırlarsa