Tabiki geçmişdir. Hayirli olsunKızlar merhaba deneyimlerinizi paylaşırmışsınız rica etsem. Ben 17 Mart perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldum 14. Günümde kan testi verdimi 92.20 çıktı yarın bir daha vericem sizce iğnenin etkisi geçmişmidir. Bende herhangi bir belirti de yok hamilelik ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Yarın tekrar kan vericem inşAllah vardır bebişTabiki geçmişdir. Hayirli olsun
Vardir. InsaAllah saglikla devam eder hamileliyinYarın tekrar kan vericem inşAllah vardır bebiş
Kan sonucum 218.49 çıktı bugün hastaneye gitsem doktor kesinleştirebilir mi hamile olduğumu görebilir mi ultrasonda bilgin varmı canımVardir. InsaAllah saglikla devam eder hamileliyin
Canım bildiğim kadarıyla hcg nin 1500 üstüne çıkması lazım kese görünmesi için erken gitme bence doktora mutlaka folik asit kullan bol su iç avokado ye ağır bir şey yapmaKan sonucum 218.49 çıktı bugün hastaneye gitsem doktor kesinleştirebilir mi hamile olduğumu görebilir mi ultrasonda bilgin varmı canım
Teşekkür ederim kesinleştirmek için acaba gitsem mi diye düşünüyorum insan dayanamıyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım bildiğim kadarıyla hcg nin 1500 üstüne çıkması lazım kese görünmesi için erken gitme bence doktora mutlaka folik asit kullan bol su iç avokado ye ağır bir şey yapmahayırlı olsun kuzum benim sağlıkla ilerler gebeliğin inşallah bizlere de dua et
Bende 17 martta iğne oldum 1.20 çıktı dün akşamTeşekkür ederim kesinleştirmek için acaba gitsem mi diye düşünüyorum insan dayanamıyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adet oldunuz mu biraz daha bekleyin geç döllenme olmuş olabilirBende 17 martta iğne oldum 1.20 çıktı dün akşam
Kuzum olmadım kendı döngüme göre bat 4 nisan bugın 30 Cu gundeyim iğneye göre 16 işte senle aynıAdet oldunuz mu biraz daha bekleyin geç döllenme olmuş olabilir
İnşallah vardır bebiş ilk denenmeniz miydiKuzum olmadım kendı döngüme göre bat 4 nisan bugın 30 Cu gundeyim iğneye göre 16 işte senle aynı
32 kadar adet olmam lazım yanı pazartesi gününe kadar
Adet oldunuz mu biraz daha bekleyin geç döllenme olmuş olabilir
Evet de benım aklıma bişi geliyoİnşallah vardır bebiş ilk denenmeniz miydi
Ne geliyorEvet de benım aklıma bişi geliyo
Eşim iş seyahatindeydi cok ozlemıstım birbirimizi ilk defa çocuk düşünmeden ilişkiye girdik uzun zaman sonraNe geliyor
İnşallah olmuştur genelde kafamıza takmadığımız zaman oluyor ben hiç ihtimal vermiyordum olacağına adet döngüm çok düzensiz iğneden sonra 2 gün değerlendirmiştik şimdi yüksek çıktı birazdan hastaneye gidicem baktırıcam dayanamıyorum doktor da bi baksın inşAllah sizin de olmuşturEşim iş seyahatindeydi cok ozlemıstım birbirimizi ilk defa çocuk düşünmeden ilişkiye girdik uzun zaman sonratuttu isemı zaman tuttu
Hadi inşallah guzel haberlerin olsun diyorum ya sana uzun zaman sonda düşünmeden yaptık ve cok iyiydiİnşallah olmuştur genelde kafamıza takmadığımız zaman oluyor ben hiç ihtimal vermiyordum olacağına adet döngüm çok düzensiz iğneden sonra 2 gün değerlendirmiştik şimdi yüksek çıktı birazdan hastaneye gidicem baktırıcam dayanamıyorum doktor da bi baksın inşAllah sizin de olmuştur