- 27 Ocak 2017
- 10
- 5
- 86
- 29
- Konu Sahibi bugs bunyy
-
Bugün mü baktırdınız beta ya inşallah hamilesinizdirrr inşalllaaajSevgili kadınlar merhaba
Ben 2025 Ocak ayında yumurta toplattım maalesef embriyo 5. Güne gelmedi ve imha oldu.
Daha sonrasında tedaviden kalan gonalf ve cetrotideleri kullandım yumurtam 19cm olduğunda yani 31 ocakta ovitrelle yaptım ve 2-3 şubatta günde iki kez ilişkiye girdik. Bugün 14 Şubat Cuma günü bir iki damla kanamam oldu cumartesi de aynı şekilde ve bugün yani pazar günüde aynı şekilde bir iki damla kanamam oldu doktora gittim ve beta hah 233’01 çıktı. Doktor kanama dış gebelik veya kimyasal gebelik belirtide olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi
Benimle aynı durumda olup gebeliği devam eden var mı? umuda ihtiyacım varrrrr şimdiden teşekkürler
Bu arada benim amh 0.18
Eşim morfolojisi %2
(
Evet bugün baktırdım doktor Salı günü iki katına çıkarsa gebelik diyebiliriz dedi çok gerginimBugün mü baktırdınız beta ya inşallah hamilesinizdirrr inşalllaaaj
Kimyasal oldugunu dusunmuyorum degerin iyi duruyor. Kimyasalda genelde 50altı çıkıyor. Verdigin tarihleri baz alarak söyledim. Doktorlar en kotusunu söylemek zorunda moralini yuksek tut insallah oldu bu sefer :)Sevgili kadınlar merhaba
Ben 2025 Ocak ayında yumurta toplattım maalesef embriyo 5. Güne gelmedi ve imha oldu.
Daha sonrasında tedaviden kalan gonalf ve cetrotideleri kullandım yumurtam 19cm olduğunda yani 31 ocakta ovitrelle yaptım ve 2-3 şubatta günde iki kez ilişkiye girdik. Bugün 14 Şubat Cuma günü bir iki damla kanamam oldu cumartesi de aynı şekilde ve bugün yani pazar günüde aynı şekilde bir iki damla kanamam oldu doktora gittim ve beta hah 233’01 çıktı. Doktor kanama dış gebelik veya kimyasal gebelik belirtide olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi
Benimle aynı durumda olup gebeliği devam eden var mı? umuda ihtiyacım varrrrr şimdiden teşekkürler
Bu arada benim amh 0.18
Eşim morfolojisi %2
(
Ay inşallah Allah isteyen herkese daha fazla aratmadan nasip eder inşallahKimyasal oldugunu dusunmuyorum degerin iyi duruyor. Kimyasalda genelde 50altı çıkıyor. Verdigin tarihleri baz alarak söyledim. Doktorlar en kotusunu söylemek zorunda moralini yuksek tut insallah oldu bu sefer :)
Ay hamilesin AmaaSevgili kadınlar merhaba
Bu arada benim amh 0.18
Eşim morfolojisi %2
(
Doktor Salı günü bakalım dedi bugün yapsam yükselmiş olabilir mi kiBence kimyasal değil kimyasal olsa daha düşük çıkardı bugün erkenden baktırın 2 katına çıkacaktır tüp bebek tedavisinden spnra kendiliğinden hamile kalan çok insan var
Benim kesik kesik kanamalarım oldu sonra bu sitede baktım yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 4gün geçti adet olmamın üstündenAy hamilesin Amaadeğerin baya yüksek kaç gün geçti adetin veya geçmediği için mi yüksek buldu böyle dedi doktor?
Yükselecektir inşallah haber ver canımEvet bugün baktırdım doktor Salı günü iki katına çıkarsa gebelik diyebiliriz dedi çok gerginimAy çok saol inşallah öyledir 7-8 aydır doktorlar psikolojimi alt üst etti
Bence hiç bi sorunun yok hamilesin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kontrole git bence gitmediysenBenim kesik kesik kanamalarım oldu sonra bu sitede baktım yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 4gün geçti adet olmamın üstünden
Ben hiç transfer olmadım sadece toplama oldu ve bidaha o doktora gitmedimBence hiç bi sorunun yok hamilesin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kontrole git bence gitmediysenve doktoru değştşr çünkü moral bozan doktorlarla devam etmenin hiç bi faydası yok gerçekten
Hayırlısı olsun canım peki neden toplattırıp transfer olmadın okadar emek vermişsin ilaç kullanıp toplattırmışsın yumurtalarıBen hiç transfer olmadım sadece toplama oldu ve bidaha o doktora gitmedim
Kalan gonalf ve cetrotideleri kullanıp takip ettim başka bir doktora yumurta ölçümleri yapıp ovitrelle kullandım olursa olur olmazsa ara verecektim
Dün öylesine verirken sonuçta karşılaştım doktor olumsuz bişey demedi takip edelim Salı günü yükselirse okeydir dedi. Riskler söyledi saolsun.
Teşekkür ederim Allah hepimize nasip etsin
Dua edin nolurrr
Olamadım 6 tane toplandı Berat tane 4.güne kadar gelebildi embriyo oluşmadığı için iptal oldu. İkinciye param yoktu o sürece tekrar girmeye bende evdeki ilaçları tarihi geçer diye kullandım durum bu şuanHayırlısı olsun canım peki neden toplattırıp transfer olmadın okadar emek vermişsin ilaç kullanıp toplattırmışsın yumurtaları
Amladım canım kolay değil zaten bu tüp bebek olayları iyi yapmışsın sonuçta nasıl kullanıldığını biliyosun doğru günlerde kullandın demek tuttu bence için ferah olsun beta değerin ortadaOlamadım 6 tane toplandı Berat tane 4.güne kadar gelebildi embriyo oluşmadığı için iptal oldu. İkinciye param yoktu o sürece tekrar girmeye bende evdeki ilaçları tarihi geçer diye kullandım durum bu şuan
Evet yükselmiş doktor hamilesğm dedi Allah herkese nasip Etsin bu süreci atlatayım deneyimleri yeni bir başlık altında paylaşacağım inşallah in
Yükselmiş çok şükür işe yaramışYükselecektir inşallah haber ver canım
O maşşşalaah sağlıkla kucağına al inşallahYükselmiş çok şükür işe yaramış
Süreci tiyeni bir konu ile anlatacağım inşallah
Sikeyen herkese Allah nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Umarım hamileliğin işallahEvet bugün baktırdım doktor Salı günü iki katına çıkarsa gebelik diyebiliriz dedi çok gerginimAy çok saol inşallah öyledir 7-8 aydır doktorlar psikolojimi alt üst etti
Teşekkür ederim inşallahO maşşşalaah sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederim Darısı size ve isteyen herkese inşallahUmarım hamileliğin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?