Ovitrelle sonrası adet gecikmesi

Bahar7777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
32
2
1
34
Merhaba hanımlar 9 Nisan'da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum acaba bu iğneyi olupta adet gecikmesi yaşayan var mı benim gibi. Olacakmışım gibi sancım var ama gelen giden yok

Hamile olabilir misin acaba? 10 gün geçmiş bence 2 gün sonra bi test yap

Merhaba hanımlar 9 Nisan'da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum acaba bu iğneyi olupta adet gecikmesi yaşayan var mı benim gibi. Olacakmışım gibi sancım var ama gelen giden yok
İğneden sonra daha 11 gün olmuş adet olmamanız normal ki hatta gebelik de olabilir daha yeniyse bir iki güne çıkar yani iğneden sonra gebelik yoksa en erken ortalama 14.gün adet olunur bu bazen 16.17.günü de bulabilir

Anladım hiç umudum yok 4 yıl oldu muhtemelen adet olurum belirtilerim de o yönde malesef

İnşallah adet olmazsın benimde 6 sene olacak hala yok gebelik kayıplarım oldu ama işte onlarda sağlıksızdı temmuza kadar olmazsa artık tüp bebek düşünüyoruz
İnşallah hayırlısı olsun sizin için.Benim lekeler gelmeye başlamış yani regl oldum sanırım umudumu kestim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…