- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.945
- Konu Sahibi Magnifiaque
evet inşallah bozmak istemiyorum dokuz aydır aslında korunmuyordum ama tedavi gerekiyormuş demek kiIkinci denemede moral bozulurmu hic daha yeni hemen birakma bak bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet inşallah bozmak istemiyorum dokuz aydır aslında korunmuyordum ama tedavi gerekiyormuş demek kiIkinci denemede moral bozulurmu hic daha yeni hemen birakma bak bizlere
Bakalım 31 aralıkta gidip kan vericem nasip olursa olur olmazsa 2 ilaç hakkım kalır artıkAy hesaplamisim dogru hesaplamisim
Liste birinci sayfada sana da 10 gun olmus vay be az kaldi
Kurban olurum ya ,Off o cok kotu ya
Aynen varya kistin yaninda hamile kalan da birsuru insan var aslinda sadece kist gitsin diye beklemek istersen bekle ama kist zaten kuculmeye baslamis demi harika bu
Ay dur onu deneyim Kuzum nasil yapiliyor bir bakim basa mutlutablo koyum
birde ovulasyon testi de yapmasan olur stres yapma yeter ki onun yerine zaten sen kendi vucudunu taniyorsun ki belirtileri gozden gecirirsin yeterki uzulme stres yapma doktor ne dedi ?
evet klomen üç gün iğne en son çatlatma iğnesi canımDaha önce klomen mi kullanmıştın canım
Olacaksa herturlu bak goruyorsun ne kadar kalabaligiz cabalayan olacak deyip tekrar yola koyulalalim mutlaka olacakevet inşallah bozmak istemiyorum dokuz aydır aslında korunmuyordum ama tedavi gerekiyormuş demek ki
Ayy mutlaka sende pozitifi goreceksinBakalım 31 aralıkta gidip kan vericem nasip olursa olur olmazsa 2 ilaç hakkım kalır artık
Sen yarin iki kat artmis betanla gel yanina bebek koyarimKurban olurum ya ,
Canım bende ilk tedavimi klomen ve çatlatma iğnesi ile olmuştum kist oluşmuştu sonra iğne ile aşılama oldum tutmadı femara yı ilk defa kullandım ve hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu 1 adet dönemi daha geçirip tekrar femara kullanıcam ben hep femara ile ilgili olumlu şeyler okumuştum ve direk doktorumdan femara istemiştimevet klomen üç gün iğne en son çatlatma iğnesi canım
o testi yapması beni çok strese soktu
İnşallah bu sefer hayırla kucağınıza alırsın bebeğini bende pozitif olmaya çalışıyorum belki adetin etkisiyle biraz olumsuz kalmışımdır Allah hakkımızda hayırlısını versinCanım bende ilk tedavimi klomen ve çatlatma iğnesi ile olmuştum kist oluşmuştu sonra iğne ile aşılama oldum tutmadı femara yı ilk defa kullandım ve hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu 1 adet dönemi daha geçirip tekrar femara kullanıcam ben hep femara ile ilgili olumlu şeyler okumuştum ve direk doktorumdan femara istemiştim
Hepimiz için hayırlısı olsunOlacaksa herturlu bak goruyorsun ne kadar kalabaligiz cabalayan olacak deyip tekrar yola koyulalalim mutlaka olacak
Persembe kan verebilcem kuzum, eşim yarın nöbetçi persembe sabah gelecek nöbetten. Devlet has.ek binasinda kan vereyim dedim 11.01.2022de en yakın randevuOlacaksa herturlu bak goruyorsun ne kadar kalabaligiz cabalayan olacak deyip tekrar yola koyulalalim mutlaka olacak
Ayy mutlaka sende pozitifi goreceksin
Sen yarin iki kat artmis betanla gel yanina bebek koyarim
Ben hep femara ile olumlu düşündüm 1 buçuk yılın sonunda kimyasal bile olsa hamile kalmama vesile oldu diye düşünüyorum. Sende de sağlıklı gebelik oluşmasına sebep olur inşallahİnşallah bu sefer hayırla kucağınıza alırsın bebeğini bende pozitif olmaya çalışıyorum belki adetin etkisiyle biraz olumsuz kalmışımdır Allah hakkımızda hayırlısını versin
İnşallah canım hepimizin olsun benden bu ay kan falan almadı ultrasona baktı karından verdi ilacı yolladı inşallah etkili olur her birimizin kiBen hep femara ile olumlu düşündüm 1 buçuk yılın sonunda kimyasal bile olsa hamile kalmama vesile oldu diye düşünüyorum. Sende de sağlıklı gebelik oluşmasına sebep olur inşallah
Canım benimde 2.deneme bu ay femara ile hayırlısı inşallahmalesef hamile değilmişim adetimin 3. günü bugün bu ay femara verdi bu ilaç daha etkili dedi biraz moralim bozuk bu ilaç ile ikinci denemem olacak
Ayy hadi iki gun bekleriz nedir ki yeterki guzel ciksin sonuclarPersembe kan verebilcem kuzum, eşim yarın nöbetçi persembe sabah gelecek nöbetten. Devlet has.ek binasinda kan vereyim dedim 11.01.2022de en yakın randevu
Bende bu femerayla ilgili hep iyi seyler okuyorum nasip bakalimBen hep femara ile olumlu düşündüm 1 buçuk yılın sonunda kimyasal bile olsa hamile kalmama vesile oldu diye düşünüyorum. Sende de sağlıklı gebelik oluşmasına sebep olur inşallah
Hayırlısı olssun bende artık bu ay beslenmemi düzenleyeceğim sağlıklı besleneyim diyorumCanım benimde 2.deneme bu ay femara ile hayırlısı inşallah
Tabi ki ben mesela su bile zor içerdim şimdi en az 2 lt içiyorum bol yeşillik sebze ağırlıklı besleniyorum yürüyüş falan yapamıyorum çalışıp eve gelince yoruluyorum ama evde kendi kendime biraz egzersiz yapıyorum canımHayırlısı olssun bende artık bu ay beslenmemi düzenleyeceğim sağlıklı besleneyim diyorum
Tabiki ekliyorum hemenMagnifiaque canım iğne tarihim 26.12 benim listeye ekler misin
Ay ben bu ara hic bisey yiyemiyorumHayırlısı olssun bende artık bu ay beslenmemi düzenleyeceğim sağlıklı besleneyim diyorum
Of su cok onemli bende icemTabi ki ben mesela su bile zor içerdim şimdi en az 2 lt içiyorum bol yeşillik sebze ağırlıklı besleniyorum yürüyüş falan yapamıyorum çalışıp eve gelince yoruluyorum ama evde kendi kendime biraz egzersiz yapıyorum canım
Ay sen benden iki gun sonra igne olmussun bakalim sonuc ne olacak umarim pozitifi goruruzMagnifiaque bat 15 ocak canım :)