- 25 Aralık 2021
- 29
- 4
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.041
31 Aralık'ta çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Pozitife dönebilir mi bir daha ne zaman yapayım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan inanamaz ya pozifiteSimdi bile evde var aklim orda yapsammi diye
Ayy insallah olmazsin da kan verirsin pozitifi gorursun
Gor de inanma tek hemen kana gonderelim seniİnsan inanamaz ya pozifite
Kız boşver bebis var işteKuzum hala cevap gelmedi benim doktordan ne diyecek sabirsizlikla bekliyorum
Cm mi Ay nolmus
Oyle insallah da catlar da hamile kalirsin buda mucize birsey olmus
Hayirlara vesile olsunda gerisi önemli değilEvde test bulundurmamak en iyisi yoksa duramıyor insan
Canım merhaba sanırım sen bu ayki iğne ile pozitifi gördün. Tebrik ediyorum doğru takip ettiysemGor de inanma tek hemen kana gonderelim seni
Kuzum cok tesekkur ederim ben 5-6ci testlerde hep silik gordum sonra 7. Gun negatif gorunce 11. Gun test yaptim cok cok az bir silik vardiCanım merhaba sanırım sen bu ayki iğne ile pozitifi gördün. Tebrik ediyorum doğru takip ettiysem
Kaçıncı gün test yapmıştın?
Çok tebrik ederim canım, benim de bugün 14. Günüm test yaptım aşağıdaki şekilde çıktı. 14. Gün artık iğne etkisi kalmaz değil mi? Geçen ay da çatlatma iğnesi olmuştum, 11. Günü 12 ye bağlayan gece adet oldumKuzum cok tesekkur ederim ben 5-6ci testlerde hep silik gordum sonra 7. Gun negatif gorunce 11. Gun test yaptim cok cok az bir silik vardi
12. Gun normal testte gordum cizgiyi kan verdim en iyisi 13-14. Gun ama
Demi birakim artik herseyi dogunca anca inanirim sanirimKız boşver bebis var işte
Hayirlara vesile olsunda gerisi önemli değil
Kuzum bugun etki felan kalmaz tebrik ederim hamilesin direk sabah kan ver sen insallah betan guzel cikarÇok tebrik ederim canım, benim de bugün 14. Günüm test yaptım aşağıdaki şekilde çıktı. 14. Gün artık iğne etkisi kalmaz değil mi? Geçen ay da çatlatma iğnesi olmuştum, 11. Günü 12 ye bağlayan gece adet oldum
2 kaybım olduğu İçin biraz tedirgin oluyor insan ama güzel olacağına inancım tam
Canım 2. Kaybımda adetim geçtikten sonra öğrenmeme rağmen 2 günde bir beta takibi yaptık ve ben çok yoruldum. Nitekim sonrası da sağlıksız oldu. Kendimi tekrar o savaşın içinde görmek istemiyorum, biraz vakit geçsin direkt doktora giderim diye düşünüyorum o yüzden bekleyeceğimDemi birakim artik herseyi dogunca anca inanirim sanirim
Kuzum bugun etki felan kalmaz tebrik ederim hamilesin direk sabah kan ver sen insallah betan guzel cikar
seni anliyorum kayiplar zor basin sagolsun insallah bu sefer sana tutunur mucizenCanım 2. Kaybımda adetim geçtikten sonra öğrenmeme rağmen 2 günde bir beta takibi yaptık ve ben çok yoruldum. Nitekim sonrası da sağlıksız oldu. Kendimi tekrar o savaşın içinde görmek istemiyorum, biraz vakit geçsin direkt doktora giderim diye düşünüyorum o yüzden bekleyeceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun
Puhhh nazar degmesin kizzzzDemi birakim artik herseyi dogunca anca inanirim sanirim
Kuzum bugun etki felan kalmaz tebrik ederim hamilesin direk sabah kan ver sen insallah betan guzel cikar
Surprizden sogudum o derecePuhhh nazar degmesin kizzzz
Sen de mi supriz yapamadin eşine
Aaa bebito mu oÇok tebrik ederim canım, benim de bugün 14. Günüm test yaptım aşağıdaki şekilde çıktı. 14. Gün artık iğne etkisi kalmaz değil mi? Geçen ay da çatlatma iğnesi olmuştum, 11. Günü 12 ye bağlayan gece adet oldum
2 kaybım olduğu İçin biraz tedirgin oluyor insan ama güzel olacağına inancım tam
Neden bebegimSurprizden sogudum o derece
Guzelce kutunun icine bir bebek zibini koydum birde testi koydum eline verdim bekliyorum ki instadakiler gibi cossun mutluluktan aglasinAaa bebito mu o
Neden bebegim
Kiz bence duygusuzluk değil şaşkınlıkGuzelce kutunun icine bir bebek zibini koydum birde testi koydum eline verdim bekliyorum ki instadakiler gibi cossun mutluluktan aglasin
Bakti gercektenmi dedi guldu Tamam
Ay sinir kat sayim yukseldi tabi kizdim duygusuz diye oyle geldi sarildi
Ayy bende seviyorum kalasimi Ama bende biseyler oldu bu aralar surekli duygu degisimi cok gidip gelip kavga cikartiyorumKiz bence duygusuzluk değil şaşkınlık
Yine de yapmışsın iyi bari birimiz yaptık
Hele benim eşim odunlasti ama öyle de seviyorum
Hahhaha ben de yapiyorum,durduk yere triplerAyy bende seviyorum kalasimi Ama bende biseyler oldu bu aralar surekli duygu degisimi cok gidip gelip kavga cikartiyorum
maşallah canımm hp böyle devam etsin inşallahAyy hadi insallah yerim o golgeyicuma gor insallah kan cikti
Kizlar sonuc 484 iyi demi sizce