- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.981
Ayyyyyyyyyyyy harikasinnnnn kiz benden hizli seninki
Iyi demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyyyyyyyy harikasinnnnn kiz benden hizli seninki
Daha ne olucak şuan resmen 4 haftalik mi yaIyi demi
Cok sukur tablosum agliycam valla ne cok bekledim bu AniDaha ne olucak şuan resmen 4 haftalik mi ya
Tutututu maşallah diyelim bebeğimCok sukur tablosum agliycam valla ne cok bekledim bu Ani
Doktor kotu konusmadiysa hic korkma sen kese deyince bana biraz erken gelmisti burda hemen kese icin rdv vermiyorlar insallah o yuzden sen hic korkma goreceksin beklemek cok zor amaTutututu maşallah diyelim bebeğim
Ben de keseyi göremedim ya icim icimi yiyor
Ay ne bileyim kuzum hamilelik uygulamasina göre 4+6dayimDoktor kotu konusmadiysa hic korkma sen kese deyince bana biraz erken gelmisti burda hemen kese icin rdv vermiyorlar insallah o yuzden sen hic korkma goreceksin beklemek cok zor ama
Iste uygulama indirmekten bu yuzden korkuyorum ayni dedigin gibi daha cok minnak bak kesin cumaya veya haftaya cikar gorursun bende 5.haftadan itibaren biliyorum cicegimAy ne bileyim kuzum hamilelik uygulamasina göre 4+6dayim
Zaten kitap almistim oradada yaziyor 5 veya 6 hafta da gözükür diye iste bizim minnos nazlı çıktı
Senin doktorun ne dedi kuzum sonucuna
Allah razi olsun kuzum en kisa zaman da senden de bekliyorum guzel bir sonuc
Sat 10 aralikti Kuzum 11. Aralik buyutme ignesine baslamistimMagnifiaque sonuç çok güzel canım Rabbim daim etsin inşallah sat ne zamandı acaba
Sıra sende seni bekliyoruz
Biz dayanamiyoruz ya,sabredenlere hayranimIste uygulama indirmekten bu yuzden korkuyorum ayni dedigin gibi daha cok minnak bak kesin cumaya veya haftaya cikar gorursun bende 5.haftadan itibaren biliyorum cicegim
Ben haber etmeden cuma test vermistim ya sonucu doktora atmislar oda yazmis dayanamayip yapmissin sonuc iyi ama bugunki sonucu bekleyelim attim Simdi daha cevap gelmedi
İnşallah canım bende durumlar aynı şu an ovülasyon testine devam ediyorum henüz pil olmadı hakkımda hayırlısı artıkIste uygulama indirmekten bu yuzden korkuyorum ayni dedigin gibi daha cok minnak bak kesin cumaya veya haftaya cikar gorursun bende 5.haftadan itibaren biliyorum cicegim
Ben haber etmeden cuma test vermistim ya sonucu doktora atmislar oda yazmis dayanamayip yapmissin sonuc iyi ama bugunki sonucu bekleyelim attim Simdi daha cevap gelmedi
Aslinda biliyormusun bu konuda sansliyim normal de doktora ulasmak cok zordur ama benim doktor sansim iyi ciktiSıra sende seni bekliyoruz
Biz dayanamiyoruz ya,sabredenlere hayranim
Sizin orada sistem cok farkli ya da doktorun ilgili
İnşallah canım benimSıra sende seni bekliyoruz
Biz dayanamiyoruz ya,sabredenlere hayranim
Sizin orada sistem cok farkli ya da doktorun ilgili
İnsallah canım . Benimde 12 Aralık'tı yapsam çıkar mı ki varsa ?Sat 10 aralikti Kuzum 11. Aralik buyutme ignesine baslamistim
Allah razi olsun insallah en kisa zaman da guzel haberlerinizi alim bende sizin
Insallah kuzum beklemesi zor ama bu sefer pozitif olsun da bekleİnşallah canım bende durumlar aynı şu an ovülasyon testine devam ediyorum henüz pil olmadı hakkımda hayırlısı artık
Bata 2 gun var Ay cikarmi aceba igne olmamistin ama demiİnsallah canım . Benimde 12 Aralık'tı yapsam çıkar mı ki varsa ?
İğne olmadım sadece klomen kullandımInsallah kuzum beklemesi zor ama bu sefer pozitif olsun da bekle
Bata 2 gun var Ay cikarmi aceba igne olmamistin ama demi
Ayy sonra kendisi catladi oylemi Ayy insallah ya adet gelmez de hamile olursun mutlutablo sen bilirsin teste erkenmiİğne olmadım sadece klomen kullandım
İnşallah çatlamıştır doktor kontrolüne 24ünde gittim 17 18 iki yumurta var bir hafta değerlendir adet olursan 2nci günü gel dediAyy sonra kendisi catladi oylemi Ayy insallah ya adet gelmez de hamile olursun mutlutablo sen bilirsin teste erkenmi
Evet beklemesi en sıkıcı tarafı Ama genel olarak modum düşük ve mutsuzum yine de değerlendirmeleri yapıyorum inşallah sağlıkla tutunur bu seferInsallah kuzum beklemesi zor ama bu sefer pozitif olsun da bekle
Bata 2 gun var Ay cikarmi aceba igne olmamistin ama demi