- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Evet en azindan catlamis umarim tutunmasida olur kurtulursunEvet öyleymiş bende araştırım ama kesin bir sonuç değil tabi ki yüksek olup hamile kalamayanda var düşük çıkıp hamile kalandayumurtanın gelişip çatladığını anlıyorum sadece
6 aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum canımKacinci gun bugun Peki ? Insallah cikar ya pozitif
İnşallah canım ben 1 yıldan fazladır deniyorum benim ve eşimin değerleri çok güzel bir klomen bir kerede aşılama oldum maalesef negatif sonuçlandı bu ay femara kullandım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızEvet en azindan catlamis umarim tutunmasida olur kurtulursunSakince beklemek kaliyor geriye
8.ci gunde negatif icin etken degilmi6 aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum canım
Aynen bende oyle 4 yildir deniyorum insallah olur Allah kerim esinde sorun yoksa cok sukur kadin sorunlari halledilir Allah buyukİnşallah canım ben 1 yıldan fazladır deniyorum benim ve eşimin değerleri çok güzel bir klomen bir kerede aşılama oldum maalesef negatif sonuçlandı bu ay femara kullandım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBizimle birlikte evlenen tüm arkadaşlarımızın çocukları oldu biz bekliyoruz işte..
Evet hamilelik için erken inşallah pozitife döner8.ci gunde negatif icin etken degilmi
Merhaba ben de 6 aralıkta oldum belirtileriniz var mı yumurta boyutu kaçtı6 aralıkta çatlatma iğnesi olmuştum canım
İki yumurtam vardı 25-17 mm iğne vuruldum. Hiçbir belirtim yok ben femaranın ve iğnenin yan etkilerini bile yaşamadı o yüzden şu an hiç belirtim yok. Sizin var mı belirtinizMerhaba ben de 6 aralıkta oldum belirtileriniz var mı yumurta boyutu kaçtı
Benim de yok gaz var sadece ama belirti saymıyorum göğüs ağrısı yok akıntı yok korkmaya başladımİki yumurtam vardı 25-17 mm iğne vuruldum. Hiçbir belirtim yok ben femaranın ve iğnenin yan etkilerini bile yaşamadı o yüzden şu an hiç belirtim yok. Sizin var mı belirtiniz
halbuki her ay belirti yasayıp adet olurdumİki yumurtam vardı 25-17 mm iğne vuruldum. Hiçbir belirtim yok ben femaranın ve iğnenin yan etkilerini bile yaşamadı o yüzden şu an hiç belirtim yok. Sizin var mı belirtiniz
Ben belirti arıyorum valla tık yok ya çok değişik neyse çok az kaldı inşallah güzel sonuçlar alırızhalbuki her ay belirti yasayıp adet olurdummesala bi haftadan önce göğüs hassaiyetim başkar hafiften akıntım felan olur bu ay hiçbiri yok
Insallah belirti aramayin Bosverin insallah olurBen belirti arıyorum valla tık yok ya çok değişik neyse çok az kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız
Hgs cektiricek olan arkadaş napti acaba cektirdimu
Çok stresliyim yaa perşembe günü saat 13.30 da çektiricemHgs cektiricek olan arkadaş napti acaba cektirdimu
Az kalmis stres yapma normal bir rahim filmi cektiriyormus gibi dusun belki ondan sonra daha hizli hamile kalirsinÇok stresliyim yaa perşembe günü saat 13.30 da çektiricem
Ay inşallah kuzum tek tesellim o inan kiAz kalmis stres yapma normal bir rahim filmi cektiriyormus gibi dusun belki ondan sonra daha hizli hamile kalirsin
Hayir asla oyle bisey olamaz sence boyle bir risk olsa doktor sana demezmiydi ? Herkese bakma senKızlar bişey dicem ya ben yarın hsg için gidicem beni çok korkuttular narkoz alıcaksın sigara içiyosun uyanamazsın falan dediler doğru mu kiay bi de küçücük bi operesyon yolunda gidersem tövbe tövbe beni bi aydınlatın bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?