- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Kuzum korkma birsuru hamile kalan bile var hem doktor korkma diyorsa korkulacak bisey yokAy sorma yaa. Söyledim ben çok korkuyorum diye. Baygın olacaksın bişey hissetmiceksin dedi. Zaten ben çekicem korkmana gerek yok dedi sakinleştirmeye çalıştı. Doktorumda bunu çekmemiz lazım dedi. Çok önemli olduğunu söyledi ama bende panik atak var o anesteziyi alıp geri uyanamicam gibi hissediyorum.
Ohh super insallah bu seferİlaca başladım
Kuzum sen hamile degilmisîn oyle hatirliyorum amaCanım bu ay ben de çekilicem doktor kaçıncı gün çekelim dedi.. Akciğer filmi ekg vsyi neden istedi. Bir de fiyatı ne acaba
Hadi insallah iki tane sansin var insallah olurMerhaba kızlar
Bende bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım 25 ve 17 mm sol tarafta yumurtlarım vardı 6 Aralıkta iğne vuruldum. Bugün progesteron testi yaptırdım yarın inşallah güzel sonuç alırım
Ahhh kuzum Allah mı söyletti keşkeee keşke ama malesef değilim.. Bu ay iğneden mi ne düzenim iyice şaştı olamadım adet tam bir türlü.. 3 gündür baya leke tarzında geliyor bugün adet oldum gibi kırmızıa döndü sonra yine durdu kaç saattir gelmiyor bşeyKuzum korkma birsuru hamile kalan bile var hem doktor korkma diyorsa korkulacak bisey yok
Ohh super insallah bu seferbenimle cuma rdvum var
Kuzum sen hamile degilmisîn oyle hatirliyorum ama
Hadi insallah iki tane sansin var insallah olur
Ayy insallah bu son adetin olsun kuzumAhhh kuzum Allah mı söyletti keşkeee keşke ama malesef değilim.. Bu ay iğneden mi ne düzenim iyice şaştı olamadım adet tam bir türlü.. 3 gündür baya leke tarzında geliyor bugün adet oldum gibi kırmızıa döndü sonra yine durdu kaç saattir gelmiyor bşey
İnşallah canımAyy insallah bu son adetin olsun kuzumInsallah hamile kalirsin bazen oluyro hormonal olarak insallah duzelir
Ay hadi canım herşey gönlünce olsun inşallahMerhaba kızlar
Bende bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım 25 ve 17 mm sol tarafta yumurtlarım vardı 6 Aralıkta iğne vuruldum. Bugün progesteron testi yaptırdım yarın inşallah güzel sonuç alırım
Klomen herkeste ayni etkiyi gostermiyor maalesef bu ayda mi klomen kullanacaksin pekiİnşallah canımklomen fln dengemi çok bozdu
Ay ben bunu bilmiyorum kuzum beta hcg sandım 23 görünce pozitif dicektimSonucum çıkmış canım mail olarak geldi az önce ama benim doktorum bu testi istememişti ben kendim tıp merkezinde yaptırdım iyi çıkmış gibi duruyorEki Görüntüle 2969492
Adet olabilirsem bi bitince rahim filmi çekilcek canımKlomen herkeste ayni etkiyi gostermiyor maalesef bu ayda mi klomen kullanacaksin peki
Sonuc harika doktor bisey dedimiSonucum çıkmış canım mail olarak geldi az önce ama benim doktorum bu testi istememişti ben kendim tıp merkezinde yaptırdım iyi çıkmış gibi duruyorEki Görüntüle 2969492
Insallah guzel sonuclarin olurAdet olabilirsem bi bitince rahim filmi çekilcek canım
Bununla hamile kaldigini anlamak cok zor tabi ama hamileligin ilk baslarinda 11- 90 arasi olmasi gerekiyor sanirimSonucum çıkmış canım mail olarak geldi az önce ama benim doktorum bu testi istememişti ben kendim tıp merkezinde yaptırdım iyi çıkmış gibi duruyorEki Görüntüle 2969492
Insallah cabuk gelirsin cicegimNe ise yarıyor bu değer kızlar yumrutlama olmuş mu olmamış mı o dimi
Yok canım doktorum böyle bir test dahi istemedi ben merak ettiğim için verdim doktorumla görüşmedim sonuç ile ilgiliSonuc harika doktor bisey dedimi
Kac gun kaldi teste ?Yok canım doktorum böyle bir test dahi istemedi ben merak ettiğim için verdim doktorumla görüşmedim sonuç ile ilgili
Evet öyleymiş bende araştırım ama kesin bir sonuç değil tabi ki yüksek olup hamile kalamayanda var düşük çıkıp hamile kalandaBununla hamile kaldigini anlamak cok zor tabi ama hamileligin ilk baslarinda 11- 90 arasi olmasi gerekiyor sanirim
6 gün canım dünden beri test yapıyorum iğne etkisi geçmiş negatif çıkıyor hamilelik için erken tabiki en azından iğne etkisinin geçtiğine emin olmak için yapmıştımKac gun kaldi teste ?
Kacinci gun bugun Peki ? Insallah cikar ya pozitif6 gün canım dünden beri test yapıyorum iğne etkisi geçmiş negatif çıkıyor hamilelik için erken tabiki en azından iğne etkisinin geçtiğine emin olmak için yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?