- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Y’a cok iyi yapmissin annen sevinir tabi ona bir mutluluk sebebi olurCok cok az geliyor canım şükür
Eşimin ailesi ve benim annem biliyor. Onların bilmesi hakları. Eşimin ailesi çok şükür ağzı sıkıdır,benim annem daha bebek gibi beyin kanamasi geçirdiği için arada akli gidip geliyor ama yanima tek kalanım duasını çok aldım
İnşallah bebegim,sirami size verdimY’a cok iyi yapmissin annen sevinir tabi ona bir mutluluk sebebi olur
Rabbim huzurunuzu versin keseyi de gormek kalbi de duymak nasip olsun
Ben soylemistim kvdem eltime soylemis sonra tum koy ve fransa ogrenmisti babajjaj
Aynen oyle iyi olsun bebis yeter millet duymasa da olurİnşallah bebegim,sirami size verdim
Çok şükür o konuda görümcem hakkımı kimseye yedirtmez,soyletmez aslakayinvalidem de çok sabırlı dili sıkıdir
Sağlıkla olsunda bebislerimiz kimse bilmese de olur,dogurunca duyarlar
Ayyyyy ben cok umutluyum,Rabbim gebelerin duasını kabul edermisAynen oyle iyi olsun bebis yeter millet duymasa da olur
Ay insallah arkandan teker teker gelirizAile de sir onemli tabi benimkiler dusmandan hallice
Kac yumurtan vardi pekiAyyyyy ben cok umutluyum,Rabbim gebelerin duasını kabul edermis
Benim de babamın tarafı düşman başına
3 vardı kuzum ikisi arkali önlü büyük olanlar diğeri sağda buyumemis olan. Vallahi Allah biliyor ikiz istiyorumKac yumurtan vardi peki
Ikiz olma sansi varmigerci tek olsun bir de olsun
Of uzak durmak en temizi tipler
Ay bende cok istiyorum keske olsa dusunsene bir anda iki tane Of mukemmel3 vardı kuzum ikisi arkali önlü büyük olanlar diğeri sağda buyumemis olan. Vallahi Allah biliyor ikiz istiyorumsaglikli olsunda inşallah
Sen testlerle takibi bırakma kendini yipratma sakinnnnnnn,kotu dusuncelere aklinda yer verme
Tamamen iğne etkisi geçmiş mi istersen bakarsin yok bakmicam diyorsan yapma canimAy bende cok istiyorum keske olsa dusunsene bir anda iki tane Of mukemmelyarin da yapimmi têst Of cok korkuyorum su test isinden Evet iyi dusunmeye calisiyorum hayirlisiyla
Ne kisti var canım?Kızlar benim kist duruyormuş gitmemişbir ay sonraki adete ilaca igneye başlıcam giderse eğer
Gider gider üzülme senKızlar benim kist duruyormuş gitmemişbir ay sonraki adete ilaca igneye başlıcam giderse eğer
yapim gelim o zaman senTamamen iğne etkisi geçmiş mi istersen bakarsin yok bakmicam diyorsan yapma canim
Iyide canim kist olmasi hamile kalmane engel degil kiKızlar benim kist duruyormuş gitmemişbir ay sonraki adete ilaca igneye başlıcam giderse eğer
Geçer canım inşallah dualarımız seninle sıkma canını :) Kist için birşey kullanmış mıydın ilaç,kür vs?Kızlar benim kist duruyormuş gitmemişbir ay sonraki adete ilaca igneye başlıcam giderse eğer
Üzülme kuzum Ocak’ta yine beraberiz inşallah hepimiz yeni yıl hediyemizi azıcık gecikmelide olsa alacağızKızlar ben test verdim sonuç maalesef negatif iğnenin 14. Günüydü bugün.
Ee yaptın mı testiyapim gelim o zaman seniste yeter
Iyide canim kist olmasi hamile kalmane engel degil kineden umitsiz oluyor bu doktor
Tamamen negatif görürsen moral bozmaaaaaaaaa,igne etkisi gectiyse pozitife dönme ihtimalini unutmuyoruzyapim gelim o zaman seniste yeter
Iyide canim kist olmasi hamile kalmane engel degil kineden umitsiz oluyor bu doktor
Ah ne desem de kalbine serinlik olsa canim uzulme hep boyle olmayacak insallah bu son negatifîn olurKızlar ben test verdim sonuç maalesef negatif iğnenin 14. Günüydü bugün.
Güzel seninde erken iğne etkisi geçmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?