- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Ay ne tatlisin yaSenin içinde uzun bir süreç olmuş canım benim ama bak en azından hamile kalabildiğimizi biliyoruz bu bile bizim için bir mutluluk aslındaben eminim sen çift çizgiyi bu ay görüceksin sağlıkla gelsin inşallah
Ben bu zamana kadar hiç kür falan denemedim bitki çayı bile içemeyen benAy ne tatlisin yaAh insallah
Oyle isterim ki burdaki herkes hamile kalsin birde anneler topigi acalim
Valla kurler yemekten icim disima cikmisti hele o clife beni mahvettibu sefer pozitif olur mutlaka hayirlisiyla
Ben denedim o sogan suyunu ise yaramadiBen bu zamana kadar hiç kür falan denemedim bitki çayı bile içemeyen bensoğan kürü denemek istedim klomen kist yaptığında yok anam hazırladığım gibi dökmem bir oldu ben femaraya güveniyorum senin iğne gününü saymazsan kaçıncı gün bugün
Ay hadi az kalmış kızBen denedim o sogan suyunu ise yaramadibosver kurler bes para etmiyor zaten
Bugun 6. Gunum haftaya test yaparim sanirim ya
Off sorma heycan ustune heyecan biniyorAy hadi az kalmış kız
Normalde 13. Gun yeter test icin yapabiliyorsan yap test yapmak cok ZorKızlar ya benim kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bugün iğnenin 12. Günü normalde adetime 1 hafta kala gögüşlerim ağrırdı hiç bir ağrı acı yok bilemedim yarın kan testi versem mi acaba korkuyormda negatif gelirse diye yada daha erken mi bilemedim
Bakalım yarın gidip bir kan testi vericem öğleden sonraNormalde 13. Gun yeter test icin yapabiliyorsan yap test yapmak cok Zoro konuda cesaret veremem ama belirti aramak sacma oyle dusunme
Ay hadi guzel sonuclar ver sendeBakalım yarın gidip bir kan testi vericem öğleden sonra
Amin kuzum inşallah hep birlikte verelim o güzel haberleriAy hadi guzel sonuclar ver sende
Insallah yaAmin kuzum inşallah hep birlikte verelim o güzel haberleri
Bende öyleyim kendimi güzelce hazırlıyorum sonradan negatif le yukiiliyorum oyuzden olumlu olmayida bıraktım daha kötü oluyorum diyeAma doktora soyle simdiden basla progestan a bu cok onemli
Korkma hic bisey olmaz icini rahat tut buncacik lekeden
Valla ben cok cokuyorum psikolojik olarak o yuzden simdi olumlu dusunsem Allah korusun negatif gorsem mahvoluyorum
Hah iste bende bundan korkuyorum olumlu olsak dert olmasak dert napcaz boyleBende öyleyim kendimi güzelce hazırlıyorum sonradan negatif le yukiiliyorum oyuzden olumlu olmayida bıraktım daha kötü oluyorum diye
Evet olumlu olun diyolar ama sonradan nası yukildugumizi bilmiyorlar burda da çok çok okuyorum hep ümidi kestikleri anda olmuş bilmiyorum ya iyice gücüm kalmadı gibi hissediyorumHah iste bende bundan korkuyorum olumlu olsak dert olmasak dert napcaz boyle
Ayy guzel haberlerle don bana olurmuEvet olumlu olun diyolar ama sonradan nası yukildugumizi bilmiyorlar burda da çok çok okuyorum hep ümidi kestikleri anda olmuş bilmiyorum ya iyice gücüm kalmadı gibi hissediyorumyarın yine hastane ye gidicem kist gittiyse ilaca baslicam
Jajajjaja cansin senKonu aşağı gitmiş yukariya çıksın
İyiyim kuzum ya,doktoruma yazdim tekrar. Adam bikmasa bariJajajjaja cansin sen
Naptin sen Peki nasilsin
Esine soyledinmi
Lekelénmelerden korkma daha cok gelir alis az oldukca hic sorun degilİyiyim kuzum ya,doktoruma yazdim tekrar. Adam bikmasa barişükür icimi rahatlattı lekelenmede durdu. Ne zaman kan versem leke geliyor
Eşime supriz yapcaktim ben ne güzel,testi bile saklamistim. Kan verdikten sonra eger değer pozitif cikar soylemezsen küserim dedi kiyamadimal sana supriz dedim
Cok cok az geliyor canım şükürLekelénmelerden korkma daha cok gelir alis az oldukca hic sorun degil
Oh masallahhemen herkese soyleme istersen nazar degmesin Valla benim dilim yandi korkuyorum ajjajaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?