- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #4.061
Insallah bu son olur Kuzum yeniden hayirlisiyla hamile kalirsinAynen canım kanamadan sonra inşallah test vericem. Napalım denemeye devam.. bu sefer bende emindim olduğuna nasip değilmiş
Ayy bunu hic bilmiyorum kuzum yaKuzum zaten baska doktora gittim oyle dedi kendi doktoruma gitmedim sonrasinda. Kizdim daha doktorada gitmem. Sadece merak ettigim bi fikrin bilgin varmi bu konuda, yumurtlar olgunken yumurtlama zamani ostrojen yuksek cikarmi?
Yumurtlama doneminde yuksek cikti benimAyy bunu hic bilmiyorum kuzum ya
Normalde ostrojen adetken artiyor yumurtlama doneminde ne alaka bunu dedi hic anlamadim
Bununla ilgili nete de baktim hic bisey yok degisikYumurtlama doneminde yuksek cikti benim
500 kusur ciktiBununla ilgili nete de baktim hic bisey yok degisik
Sonucun mu500 kusur cikti
Bak kuzum sonuc bu ertesi gün ki ovulasyon testimde buSonucun muBence sen. Bununla ilgili bir konu ac bilen vzrdir kesin
Kuzum test sonucun harika degerlendirdinmi o gunleriBak kuzum sonuc bu ertesi gün ki ovulasyon testimde bu
Kuzum degerlendirdim afedersin bi parça geldi hatta yumurtlama günümde lekeli biseydi sumuksu kivamdi. Degerlendirdim öncesi ve sonrasi ama ostrojen işine aklim ermediKuzum test sonucun harika degerlendirdinmi o gunleri
Ay su ostrojen degerini anlamadim bunu sormak gerek yoksa sonuclar da fsh felan iyi
Benimde kuzum ya degerlendirméen iyi olmus sonucta guzel buyumus yumurtalar ama su ostrojen isine bakmak lazimKuzum degerlendirdim afedersin bi parça geldi hatta yumurtlama günümde lekeli biseydi sumuksu kivamdi. Degerlendirdim öncesi ve sonrasi ama ostrojen işine aklim ermedi
Bunu anlamak cok cok zor Kuzum yaKızlar iğne vurulalı 7 gün oldu
Adet olacakmışım gibi oluyorjm
Bide beyaz krem akıntı var
Sizde durumlar ne
2 türlü derken canoBunu anlamak cok cok zor Kuzum yaiki turlusu de olabilir
Y’a adet ya hamilelik2 türlü derken cano
Benimde oyleydi canim 7. Gunum. Bugun 11. Gunum. Akintim azaldi ama karnim hala agriyor ara ara kramp. Sabahlari ilk idrarla test yapiyorum asiri silik cizgi görüyorum. Devam bakalim pazartesi sabah dayanamayip kan verecem gibiKızlar iğne vurulalı 7 gün oldu
Adet olacakmışım gibi oluyorjm
Bide beyaz krem akıntı var
Sizde durumlar ne
Yok test yapmam ben kuzumY’a adet ya hamilelik
Insallah hamileliktir test yaptinmi Peki ? Yedinci gun cok erken ama ilac etkisi ne durumda bakmak icin
Ben test yapmıyorum test yapanlara da kızıyorumBenimde oyleydi canim 7. Gunum. Bugun 11. Gunum. Akintim azaldi ama karnim hala agriyor ara ara kramp. Sabahlari ilk idrarla test yapiyorum asiri silik cizgi görüyorum. Devam bakalim pazartesi sabah dayanamayip kan verecem gibi
Canim bende tup bebege başlayınca ogrendim ne oldugunu yumurta gelisip buyudugunde yumurta sayisina paralel olarak artis gosteriyormus bu deger adetliyken 50 nin alti olmasj iyiyken ovulasyon doneminde bu sayinin daha yuksek olmasi bekleniyor muhtemelen 2 yada 3 yumurtan vardir ondan bh kadar cikmistir kotu bi sonuc degil yaniBak kuzum sonuc bu ertesi gün ki ovulasyon testimde bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?