- 25 Haziran 2022
- 273
- 299
- 33
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #4.081
Igneden sonra kacinci gunun canim bu testi yaptiginda? Ayyy hadi insalllaaahhhKızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Igneden sonra kacinci gunun canim bu testi yaptiginda? Ayyy hadi insalllaaahhhKızlar
Kuzum tedaviye ara vermiştim en son negatifi görünce doktorum aşılama dedi onuda hemen yaptırmak istememiştim 2 ay spor diyet yapıcam dedim kendi kendime hormon ilaçlarından falan baya kilo almıştım çocuk düşüncesini çıkarmıştım aklımdan yaniIgneden sonra kacinci gunun canim bu testi yaptiginda? Ayyy hadi insalllaaahhh
Sat kac peki canim?Kuzum tedaviye ara vermiştim en son negatifi görünce doktorum aşılama dedi onuda hemen yaptırmak istememiştim 2 ay spor diyet yapıcam dedim kendi kendime hormon ilaçlarından falan baya kilo almıştım çocuk düşüncesini çıkarmıştım aklımdan yani
Benim bi yakinim ikinci ayinda ayni sizin gibi igne yaptirmadi doktoru diger ayinda da etki eder demis ve hamile kalmis insallah sen de oyle olursunKuzum tedaviye ara vermiştim en son negatifi görünce doktorum aşılama dedi onuda hemen yaptırmak istememiştim 2 ay spor diyet yapıcam dedim kendi kendime hormon ilaçlarından falan baya kilo almıştım çocuk düşüncesini çıkarmıştım aklımdan yani
Evet benim de oluyor ama ara ara az azKızlar canım sıkkın size bişi sorucam genitalınız sizin de beyaz akıntı oluyp mu krem gibi resmen bembeyaz sankı sonra sarıya dönüşüyor çamaşıra bakınca
Bu iş kafamı cok kurcalıyorEvet benim de oluyor ama ara ara az az
Canim oyle bi aydinlattin ki sagol valla dk hapi verdi icmedimCanim bende tup bebege başlayınca ogrendim ne oldugunu yumurta gelisip buyudugunde yumurta sayisina paralel olarak artis gosteriyormus bu deger adetliyken 50 nin alti olmasj iyiyken ovulasyon doneminde bu sayinin daha yuksek olmasi bekleniyor muhtemelen 2 yada 3 yumurtan vardir ondan bh kadar cikmistir kotu bi sonuc degil yani
Bu iş kafamı cok kurcalıyor
Yanliz degilsiniz benimde o sekilde kizlarEvet benim de oluyor ama ara ara az az
Senin igneeden sonra kacinci gunundu bugun?Yanliz degilsiniz benimde o sekilde kizlar
Kuzum ben igne yaptiramadim. Klomen kullandim sonrasi gittim hormonun yuksek tedavi vercm dedi dk hapi verdi icmedim. Kendi kendinede catladi sanirim yumurtam. Akinti geldi hafif lekeliSenin igneeden sonra kacinci gunundu bugun?
Bu arada 2 olgun yumurtam vardi 18-20 bitanede daha küçük vardi toplam 3Senin igneeden sonra kacinci gunundu bugun?
Hsg dicek şimdi herkesYanliz degilsiniz benimde o sekilde kizlar
Ne hsg si kızHsg dicek şimdi herkes
Akıntı konuşuyoruz yA kız kafam tüp tıkanıklığına gidiyo bak 2 kez iğne oldum hamileliğe kafa yoramıyorumNe hsg si kız
Sana satılabilir miyimHsg lik bi durum degil ki bu. Ya hamisiz, ya adet oncesi rahim duvarlarimiz kalinlastigi icin ya da enjeksiyon ama insallah hamis oldugumuz icindir diyorum oyle dua ediyorum
Gercekten ben bu siteye bunun icin uye oldum bugun. Gunlerim bir turlu gecmiyor. Kendimi dinlemekten alamiyorum yapamiyorum. Surekli aklima geliyor. Bizi birbirimizden baska anlayan yok. Ben esimle bile konusaliyorum bunlari cunku uzuluo stres yapiyor. Sizler iyiki varsiniz ve allah hepimizin gonlune gore versinSana satılabilir miyim
Kuzum rabbim senin de gönlüne göre versin bak kötüyü düşünürken sen gülümsememe sebep oldjn Allah senden de razı olsun üzülme ins rabbim bizi de mujdelendırecek buradaki tım arkadaşlarımızı da insssssssssGercekten ben bu siteye bunun icin uye oldum bugun. Gunlerim bir turlu gecmiyor. Kendimi dinlemekten alamiyorum yapamiyorum. Surekli aklima geliyor. Bizi birbirimizden baska anlayan yok. Ben esimle bile konusaliyorum bunlari cunku uzuluo stres yapiyor. Sizler iyiki varsiniz ve allah hepimizin gonlune gore versin