- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.181
İnşallah canımBenimde biri 22 biri 25 mmdi. Valla hayırlısı iniallah olurhiçbirşey yapmuyorum inanırmısın. Test almadım yaparım diye. cuma gününe doğru sipariş etcem test
Sen yapıyormusun. Ağrın sızın varmı benim kasıklarda ağrı oluyor birde dün rahimde bir batma oldu birkaç kez
Progestan kullanıyormusun canım. Bende ağrıları batmaları ona yoruyorum başka bir anlam çıkarmak istemiyorum. Benimde iğneden sonraki gün bir şişti sağlı sollu yürüdükce sancılı birşeydi. Sonra geöti. İğnede olgunlaştırıyormuş biraz ya çatlamadan önce dedim heralde ondanİnşallah canımben de henüz yapmıyorum test bikaç gün ovü yaptım hep koyuydu iğne etkisi oluyomuş onu da bıraktım. Bugün 7. Gün 9 veya 10. Günde bi test yapiyim diyorum iğne etkisini karşılaştırırım diye. İğneden sonra büyük yumurta olan tarafımda baya sızı oldu ama geçti 2 güne. Onun dışında arada sağlı sollu hafif batmalar oluyo ama çok minik hani üşütsen de olabilecek şeyler. Ondan bi anlam yüklemiyorum bariz başka bi belirtim yok
Ben de ondan diye düşündüm kuzum. Yok kullanmıyorum vermedi dr ilk kullanışım diye belkiProgestan kullanıyormusun canım. Bende ağrıları batmaları ona yoruyorum başka bir anlam çıkarmak istemiyorum. Benimde iğneden sonraki gün bir şişti sağlı sollu yürüdükce sancılı birşeydi. Sonra geöti. İğnede olgunlaştırıyormuş biraz ya çatlamadan önce dedim heralde ondan
Evet bı çizgi var bugün kaçıncı günüydü kiBen test yaptımm hafif bi gölge görüyorum iğne etkisi olabilir yarın tekrarlayacağım
9 canım. Yarın da yapıp karşılaştırmadan anlayamıcam sanırmEvet bı çizgi var bugün kaçıncı günüydü ki
Anladım canım benim de 10 muydu 11 miydi neydi o gün yapmıştım çok belli belirsiz bı çizgi görmüştüm iğne etkisidir demiştim ama gebelikmis benimki 14. Gün baya bı koyulaşma ya başlamıştı 3 4 gün sonra artık en kırmızıyı gördüm9 canım. Yarın da yapıp karşılaştırmadan anlayamıcam sanırm
Ayy hadi inşallah darısı başıma yarın ve öbür gün tekrarlıcam yarın yok olursa zaten iğne etkisidir bi süre daha yapmam test bat 1 mart çünkü takvime göre, iğneye göre 2-3 gün erken görünüyor bakalım dua et bana hamiş duasıAnladım canım benim de 10 muydu 11 miydi neydi o gün yapmıştım çok belli belirsiz bı çizgi görmüştüm iğne etkisidir demiştim ama gebelikmis benimki 14. Gün baya bı koyulaşma ya başlamıştı 3 4 gün sonra artık en kırmızıyı gördüm
Ederim tabi herkese ediyorum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bir evlat nasip etsinAyy hadi inşallah darısı başıma yarın ve öbür gün tekrarlıcam yarın yok olursa zaten iğne etkisidir bi süre daha yapmam test bat 1 mart çünkü takvime göre, iğneye göre 2-3 gün erken görünüyor bakalım dua et bana hamiş duası
Ay canım ben bildirimi kaçırmışım galiba kusura bakmaBen de ondan diye düşündüm kuzum. Yok kullanmıyorum vermedi dr ilk kullanışım diye belkiArada hafif midem kalkıyo ama iğne etkisi heralde o da ya da çok yemekten son günlerde
Canım sabah yaptım 14. Günüm negatif maalesef..Ay canım ben bildirimi kaçırmışım galiba kusura bakma
Nasılsın ne durumda belirtiler baya az kaldı test yaptınmı
Hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay nasip olur. Devammı tedaviyeCanım sabah yaptım 14. Günüm negatif maalesef..
Amin kuzu inşallah. Bu ilk ilaç iğne tedavisiydi olmazsa film çekeriz demişti doktor bu ay hsg çekilicek yaniHayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay nasip olur. Devammı tedaviye
Benim de hiç ağrım olmadı 6. Günden sonra başladı kasik ağrısiKızlar dün gündüz 1de çatlama iğnesi oldum.20 ve 25 mm iki yumurta vardı. Kasık yada yumurtalıklarda hiç ağrı olmadı. Acaba iğne mi işe yaramadı
Bnde dün başladım ilaca ama bnde baş ağrısı bı tuhaf yaptı beni ya korkuyorum içmeye tekrardan sizde herhangi bir belirti gösterdimkBende pholicaps kullanıyorum
Polikistik varmış bende de bunu verdi doktor ilk kutuda faydasını gördüm bebek istiyoruz bu ay denedik olmadı ama adetimi düzene soktu sağlıklı bir şekilde yumurtluyorum bu yıl ilk defa günümde regli oldum inşallah ocak ayında da gebelik olur ama mutlaka tavsiye ederim gözle görülür bir şekilde işe yarıyor
Yaaa darısı senin gibi güzel haberler almak için başıma canımBenim de hiç ağrım olmadı 6. Günden sonra başladı kasik ağrısi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?