- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.221
Kıyamam ya bebeğim cinsiyeti belli oldu mu kaç aylık şuan kızKorona grip bulanti
Evde duramiyordum bulantidan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam ya bebeğim cinsiyeti belli oldu mu kaç aylık şuan kızKorona grip bulanti
Evde duramiyordum bulantidan
Daha belli olmadi Kuzum 1 aya insallah rdvum varKıyamam ya bebeğim cinsiyeti belli oldu mu kaç aylık şuan kız
Ayy maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah biz seninle aynı haftalarda olucaktık sağlıklı gebelik olsaydıDaha belli olmadi Kuzum 1 aya insallah rdvum var
13 haftalik oldu
Ah oyle dusunme cicegim bilirim o duyguyuAyy maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah biz seninle aynı haftalarda olucaktık sağlıklı gebelik olsaydı
Hoş geldin Magniş burada olman çok güzel bebişli günlerin nasılDaha belli olmadi Kuzum 1 aya insallah rdvum var
13 haftalik oldu
Ayy minnos nerdesin sen nasilsin beybin nasil merak ettik vallaKizlar
mutlutablo
bgm21
Rosegold0
K KIR PAPATYASII
Hemsirecik
Nasilsiniz
Valla ozledim sizi aklimda hep vardiniz
Valla kuzum bu ay çok pozitif düşünüyorum tam doğum günümde güzel haberi alıcamAh oyle dusunme cicegim bilirim o duyguyu
Bende bazen diyorum dogsa su kadarlik olacakti diye ama kendini yoruyor insan insallah saglicakla olsun da biraz fazla beklemis ol
june34-Mavi hosbuldum canim Evet valla sizle sohbeti o kadar ozlemisim kiHoş geldin Magniş burada olman çok güzel bebişli günlerin nasıl
Kuzum iyiyim cok sukur iyi olunca dondum hemen sen nasilsin PekiAyy minnos nerdesin sen nasilsin beybin nasil merak ettik valla
Bende inaniyorum insallah cok az kalmis bes guncukValla kuzum bu ay çok pozitif düşünüyorum tam doğum günümde güzel haberi alıcam
İnşallah Begüm rabbim sağlıkli hayırlı bir bebiş versin inşallahValla kuzum bu ay çok pozitif düşünüyorum tam doğum günümde güzel haberi alıcam
Evet geçmesi en zor 5 günKuzum iyiyim cok sukur iyi olunca dondum hemen sen nasilsin Peki
Bende inaniyorum insallah cok az kalmis bes guncuk
Amin kuzum hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallahİnşallah Begüm rabbim sağlıkli hayırlı bir bebiş versin inşallah
İnşallah canım en kısa zamanda senden de haber alırız çok mutlu olurum gerçektenAmin kuzum hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
İnşallah canım benim sizin güzel dilekleriniz bile benim için yeterli Bu ay gerçekten çok dua ettim inşallah kabul olurİnşallah canım en kısa zamanda senden de haber alırız çok mutlu olurum gerçekten
İnşallah canim Meryem suresini oku istersenİnşallah canım benim sizin güzel dilekleriniz bile benim için yeterli Bu ay gerçekten çok dua ettim inşallah kabul olur
Normalde 19. Unda ise basliyorim hic gecmese diyordum seni duyunca onuda unuttum hemen gecsinEvet geçmesi en zor 5 gün
Aynen bende cok ozlemisim bu yolda dostlarimi insallah bizim dualarimiz kabul olurda burdaki butun arkadaslarim hamile kalirBurayı özlemişim
Kızlar bu ay inşallah hepiniz icin hayırlı ve de uğurlu olsun rabbim güzel haberler aldirsin herkese inşallah
Bugün iğnenin 9.günü test negatif iğne etkisi kalmamış kuzum 18 Mart doğum günüm o zaman kadar test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel bir süpriz olur mutlutablo en son gebelik testi silik pozitifti kan verdi mi bilmiyorum kuzum inşallah sağlıkla ilerlemiştirNormalde 19. Unda ise basliyorim hic gecmese diyordum seni duyunca onuda unuttum hemen gecsin
Aynen bende cok ozlemisim bu yolda dostlarimi insallah bizim dualarimiz kabul olurda burdaki butun arkadaslarim hamile kalir
bgm21 kuzum en son mutlutablo test yapmis sonra Noldu
Allah seni netmeye nerdesin kız sen valla çatladım meraktan diyorum bu hamile kaldı sattı biziKizlar
mutlutablo
bgm21
Rosegold0
K KIR PAPATYASII
Hemsirecik
Nasilsiniz
Valla ozledim sizi aklimda hep vardiniz