- 5 Ekim 2020
- 2.784
- 3.992
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.161
Ovulasyon degil ama doktor kontrolunde catlamayi gorduk gittigimde 26mmdi bugun catlicak dedi doktor 3 gun verdi onlari degerlendirdikHayırlısı olsun bakalım merak ediyorum ben de ne olacak, solda da 16mm vardı belki o tutar sağlıklı nasıl olcaksa artıktest yapmış mıydınız siz ovü veya gebelik? Ne kadar süre sonra yapmak gerekir sizce
Bende olmuştu 6. Gününden sonra ve hep devam etti geçmedi hiçKizlar ignenin 6. Günü, yumurtalarin oldugu yerde sancim oluyor sizinde oldumu
Yaa inşallah bende hayirli haber alirim senin gibiBende olmuştu 6. Gününden sonra ve hep devam etti geçmedi hiç
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişYaa inşallah bende hayirli haber alirim senin gibi
Oyy saglikla gelsin inşallah minikRabbim isteyen herkese nasip etsin bebişbende bugün kese gördüm çok şükür biraz rahatladım
Amiiin amin çok bekletti 3 yıl kadar çok şükür geliyor gelmekte olan Allah'ın izniyleOyy saglikla gelsin inşallah minik
Başka bir hastaneye gidemez misin kiKızlar ben letu kullanmıştım bittikten 5 gün sonra gel demişti yarın kontrol günümdü doktor hastanede 2 gün grev var kadın doğum kapalı yazmis ben smdi napicam yunurtam kendiside catlamiyor kafama göre igneyi de alamam
3 yıl korunmadan mi olmamıştı canmAmiiin amin çok bekletti 3 yıl kadar çok şükür geliyor gelmekte olan Allah'ın izniyle
Aynen canım evlendikten 1 ay sonra korunmayı bıraktık 1 ay eşimle ayriydik zaten o yüzden 1 ay sonra oluyor3 yıl korunmadan mi olmamıştı canm
Merhaba benimde 25 mm ydi pazartesi oldum iğne 25 diyince ben korktum kist falan dicek diye doktorada sordum ama hayır çok güzel büyümüş dediKızlaaarrr
12. Günüm dr dan geliyorum regl başında sağda folikül yok gibi demişti ama klomen bitti iki gün önce sağda 26 cm olmuş çok büyümüş dedi, solda da 16 cm var gelişen. İğne verdi iki tane ovitrelle, 26 cm sıkıntı olur mu sizce ya kist gibi ya da bu kdr gelişince de döllenme sıkıntı mı?
Başka bir doktora göstersen olurmu acaba canımHersey ters gitmek zorundami yadoktor pzrtesi polikinkteyim gel yazmış ama geç olmazmı ki yumurtaliklar için
Gözün aydın Rabbım kucağına almayı nasip etsin ❤Aynen canım evlendikten 1 ay sonra korunmayı bıraktık 1 ay eşimle ayriydik zaten o yüzden 1 ay sonra oluyorbende pcos vardı eşimde de varikosel öyle yani nasip değilmiş rabbim şimdi nasip etti
Pzrtesi gel demiş benim randevum cuma günüydü pzrtesi gidicem ama nolcak bilmiyorum ya çatlamış olur yada buyur iğne verir henelde bilmiyorumBaşka bir doktora göstersen olurmu acaba canım
Pazartesiye kadar boş geçirme bari canım sen çatlama ihtimaline karşuPzrtesi gel demiş benim randevum cuma günüydü pzrtesi gidicem ama nolcak bilmiyorum ya çatlamış olur yada buyur iğne verir henelde bilmiyorum
Amin teşekkür ederim canım darısı bütün isteyenlerin başınaGözün aydın Rabbım kucağına almayı nasip etsin ❤
Bana da aslında biraz fazla büyümüş 16-22 arası isteriz gibi konuşmuştu. Bakalım bekliyorum senle aramızda iki gün bile yok o zamann testle takip ediyo musunMerhaba benimde 25 mm ydi pazartesi oldum iğne 25 diyince ben korktum kist falan dicek diye doktorada sordum ama hayır çok güzel büyümüş dedi
Benimde biri 22 biri 25 mmdi. Valla hayırlısı iniallah olurBana da aslında biraz fazla büyümüş 16-22 arası isteriz gibi konuşmuştu. Bakalım bekliyorum senle aramızda iki gün bile yok o zamann testle takip ediyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?