- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.201
Amiiin canım inşallahYaaa darısı senin gibi güzel haberler almak için başıma canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin canım inşallahYaaa darısı senin gibi güzel haberler almak için başıma canım
İğneden sonra ki ilk gün ovülasyon testim ilk defa böyle bir pik görüyorumAmiiin canım inşallah
Koyuluga bakar mısın bende hiç böyle yakalamamistim demek ki yumurta catlama zamanı böyle oluyormusİğneden sonra ki ilk gün ovülasyon testim ilk defa böyle bir pik görüyorum
Pik olunca T çizgisi C çizgisinden koyu oluyor ama ben bu kadar koyuluk hiç görmedim. Birde telim bozuldu milyon yıllık telefonla çektim, görüntü kaliteside hiç iyi değil ona rağmen nasıl belliKoyuluga bakar mısın bende hiç böyle yakalamamistim demek ki yumurta catlama zamanı böyle oluyormus
Yakındır o da iğneden en geç 48 saat sonra çatlıyor benim bildiğimPik olunca T çizgisi C çizgisinden koyu oluyor ama ben bu kadar koyuluk hiç görmedim. Birde telim bozuldu milyon yıllık telefonla çektim, görüntü kaliteside hiç iyi değil ona rağmen nasıl belli
Çatlayınca siliniyor zaten, bakalım çatlamayı ne zaman göreceğim
Daha çatlama oldu mu olmadı mı onu bile bilmeden gebelik testlerinden birini harcadım Yalancı da olsa bir pozitif göreyimYakındır o da iğneden en geç 48 saat sonra çatlıyor benim bildiğim
Darısı 14. Güne inşallahDaha çatlama oldu mu olmadı mı onu bile bilmeden gebelik testlerinden birini harcadım Yalancı da olsa bir pozitif göreyim
Ağzından bal mı damlarmıııışşşDarısı 14. Güne inşallah
Bende heyecanlanıyorum burada sanki tekrar aynı günlere dönüyorum aynı heyecanı yaşıyorum yaa Allah yüzünüzü güldürür inşallah canı gönülden istiyorum bunuAğzından bal mı damlarmıııışşş
Allah razı olsun kuzucum, iyi dileklerin duaların güç veriyor gerçekten hakkımızda hayırlısı... Bebişini sağlıkla kucağına al inşallahBende heyecanlanıyorum burada sanki tekrar aynı günlere dönüyorum aynı heyecanı yaşıyorum yaa Allah yüzünüzü güldürür inşallah canı gönülden istiyorum bunu
AmiiinAllah razı olsun kuzucum, iyi dileklerin duaların güç veriyor gerçekten hakkımızda hayırlısı... Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah
Hoşgeldinn sen beni tanımıyorsun ama ben iğne vuruldugumdan beri burayı takipteydim okudum sonra üye oldum sen nasılsın neler yaptın merak ettim yazmayıncaKizlar
mutlutablo
bgm21
Rosegold0
K KIR PAPATYASII
Hemsirecik
Nasilsiniz
Valla ozledim sizi aklimda hep vardiniz
Yaa canım bende seni merak ettimmm çok şükür iyi misinKizlar
mutlutablo
bgm21
Rosegold0
K KIR PAPATYASII
Hemsirecik
Nasilsiniz
Kuzumm hoşgeldin nerelerdeydin ya Valla canım çok iyim şükür femara ve çatlatma iğnesi kullandım 19 Mart bat günüm aynı heyecanla güzel haberi inşallah bu ay alıcam Sen napıyorsun hamilelik nasıl bebiş nasılKizlar
mutlutablo
bgm21
Rosegold0
K KIR PAPATYASII
Hemsirecik
Nasilsiniz
Ayy cok sukur insallah bir daha olmaz Kuzum kanamafa cok zor insallah iyi olursun kac haftalik oldu simdiYaa canım bende seni merak ettimmm çok şükür iyi misin
Benim biraz kanamam falan oldu zor bir süreç geçirdim yeni atlattım çok şükür şimdi iyiyim
Ay dualarimdasin insallah cok az kalmis insallah bu defa hepimiz sevinelim pozitifi gordeKuzumm hoşgeldin nerelerdeydin ya Valla canım çok iyim şükür femara ve çatlatma iğnesi kullandım 19 Mart bat günüm aynı heyecanla güzel haberi inşallah bu ay alıcam Sen napıyorsun hamilelik nasıl bebiş nasıl
Çok şükür canım benim vallahi bende seni merak ediyordum sanırım ağır bı grip geçirmişsin naptın buralarda yokkenAyy cok sukur insallah bir daha olmaz Kuzum kanamafa cok zor insallah iyi olursun kac haftalik oldu simdi
Ben cok kotuyfum ya valla ama sukur yeni yeni duzeliyorum
Hayırdır kuzum inşallah kötü bir şey yokturAy dualarimdasin insallah cok az kalmis insallah bu defa hepimiz sevinelim pozitifi gorde
Valla iyi degildim Kuzum toparlanip geldim
Korona grip bulantiHayırdır kuzum inşallah kötü bir şey yoktur