- 9 Ağustos 2021
- 15.407
- 52.674
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.021
Evet canım bende bugün almadım o ilacı başka bir doktora gideceğim kendi doktorum sağolsun guatr hastaligimi takip etmedi simdi onla uğraşıyorum hamile olmadan önce muhakkak kontrol ettir canımGlifor konusunda doktorlar fikir ayriligin da ya banada demisti
Inşallah canım nasıl anladın tekrar mi kontrolün vardıInsallah kuzum ya insallah o iyi olsun
Belimin agrisi basladi acile gittimInşallah canım nasıl anladın tekrar mi kontrolün vardı
Hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim diğer çocuğuna sağlık sıhhat versinBelimin agrisi basladi acile gittim
Insallah kuzum rabbim onu korur insallah sali gunune kadar nasil dayanczksam bilmiyorumHayırlısı olsun canım inşallah Rabbim diğer çocuğuna sağlık sıhhat versin
Salı tekrar mi kontrol var canımInsallah kuzum rabbim onu korur insallah sali gunune kadar nasil dayanczksam bilmiyorum
Basladim bitti bile❤Sen tekrar başladın canım dimi ilaca
İnşallah askos bu sefer sansim daha yuksek rabbom hayirlisini versin❤Y’a tedirginlik hep devam ediyor Kuzum ama sen sikma canini insallah hersey iyi olur oku
Kendine bol bol
Yaa muthis haber insallah bu defa ikiside tutsun
Pazartesi tekrar bakicam dedi, usgde biri 18mm biri 14mm yaziyor bakalim hayırlısı olsun❤Hadi bak gördün mü çok güzel iki yumurta iğne vermediğine göre buyuklukleri de iyi
Aa gecmis olsun canimSana üzüldüm diye galiba çarşambadan beri yatak döşek yatiyordum hayirli olsun covidim
18 mm olan çok güzel büyümüş canım maşallah hadi bakalım biri olmazsa diğeri olur inşallah senin de mi pkoydu canım
Evet canim o zamana kadar napcam bilmiyorum insallah diger bebem iyidirSalı tekrar mi kontrol var canım
Kuzum onlar sana bebek olsun insallah
Canım inşallah iyidir söylemedi mi doktor birşey ?Evet canim o zamana kadar napcam bilmiyorum insallah diger bebem iyidir
Amin canimm rabbim versin18 mm olan çok güzel büyümüş canım maşallah hadi bakalım biri olmazsa diğeri olur inşallah senin de mi pkoydu canım
Amin askosKuzum onlar sana bebek olsun insallah
Kuzum bakti onun sukur kalbi atiyordu ama iste dedi 12. Hafta olmadan bisey diyemeyiz risk hep var dinlenCanım inşallah iyidir söylemedi mi doktor birşey ?
Evet canım hep öyle diyorlar çok şükür saglikliymis inşallah hızlıca geçer senin içinKuzum bakti onun sukur kalbi atiyordu ama iste dedi 12. Hafta olmadan bisey diyemeyiz risk hep var dinlen
Insallah gelsin miniğin sağ salim canım ya pko çözülebilen bir sorunAmin canimm rabbim versindr pko dedi ilk muayenede canim
Amin askos
Insallah o iyi ilerler kalbi hep atarEvet canım hep öyle diyorlar çok şükür saglikliymis inşallah hızlıca geçer senin için
Doktor fark etmedi mi ya ofKuzum ikiz bebem varmis y’a birinin kalbi durmus
Mesaji yanlis okumusum o zamanYok canım daha duymadım kalp atışı
Iyi diyelim iyi olalım inşallah canım bazı problemler var şeker ilacı kullanıyorum bı doktor şaşırdı kullanmaman lazım diye düşünüyor kist guatr falan derken biraz stresli geçiyor inşallah haftaya kalp sesini duyarsam rahatlarim .
Sen nasılsın toplandı mi canım
Gecmis olsun cicegim insallah hemen iyilesirsinDoktor fark etmedi mi ya ofkese tek mi gözüktü ki çok üzüldüm bebeğim,diger bebeğini düşün Allah'ım seni ve bebegini korusun
Mesaji yanlis okumusum o zamanesimin arkadasinin esi seker hastasi ve ilaclarini kullandi hatta doğum da yapti çok şükür bebegi kendi sağlıklı neden doktor kullanma diyor ki
Ben covid oldum diye düşünürken omicron olmusumve kimseyle gorusmem etmem,esim ben annem yani hayatimda baska kimsem yoktur. Askeriye şuan pozitifle dolu bana geldi gele gele
Nasip bebegim nasipten öteye gidemiyoruz maalesef,her seyin hayırlısı olsun inşallah. Goz acip kapayincaya kadar 9 ay gecsinGecmis olsun cicegim insallah hemen iyilesirsin
Doktora gittigimde farketmedi mi anlamadim dedigi sey iki kese biri kalp var demisti dun sok oldum zaten de digerine cok korktum kuzum y’a hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?