- 9 Ağustos 2021
- 15.407
- 52.674
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.041
Ayy çok fecmis olsun canım Ihlamur falan iç inşallah omicron daha hızlı atlatiliyor diyorlar sende de öyle olur telas yapmaDoktor fark etmedi mi ya ofkese tek mi gözüktü ki çok üzüldüm bebeğim,diger bebeğini düşün Allah'ım seni ve bebegini korusun
Mesaji yanlis okumusum o zamanesimin arkadasinin esi seker hastasi ve ilaclarini kullandi hatta doğum da yapti çok şükür bebegi kendi sağlıklı neden doktor kullanma diyor ki
Ben covid oldum diye düşünürken omicron olmusumve kimseyle gorusmem etmem,esim ben annem yani hayatimda baska kimsem yoktur. Askeriye şuan pozitifle dolu bana geldi gele gele
Sagol kuzum,gece biraz sıkıntı gündüz bisey yoktaAyy çok fecmis olsun canım Ihlamur falan iç inşallah omicron daha hızlı atlatiliyor diyorlar sende de öyle olur telas yapma
Canım hiç sorma bugün de enfeksiyon kapmisim doktora gittim idrar da yanma vardı doktor çok canımı sıktı ilaçtan düşük bile yaşayabilirsin falan dedi şimdi evdeyim kullanan da varmış bakicna içim rahatladı biraz
Gece o kadar zor ki bu hastalıkta insan nefes alamıyor ben nane yağı almıştım suya iki damla koyup çekmiştim buharını çok acı ama etkili oluyor benceSagol kuzum,gece biraz sıkıntı gündüz bisey yokta
Alla alla ne ilaciymis o? Enfeksiyona en iyi ilac su,ictiginden fazlasini ic emin ol ilactan daha etkili. Doktorlar korkutmayi ne seviyor ya
Evet Kuzum ya nasipNasip bebegim nasipten öteye gidemiyoruz maalesef,her seyin hayırlısı olsun inşallah. Goz acip kapayincaya kadar 9 ay gecsin
Aminn inşallah bu sefer bebis getirir hepimize canım kaçıncı denemenSelam kızlar
Bende bu ay bir öyle bir böyle derken son kez femera kullanmaya başladım nasipse ovitrelle olucam. İlaç bugün 2. Günüm çarşamba bitiyor perşembe kontrole gidicem nasipse.
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Ovitrelle 4. Denemem olucak inşallah nasip olursa canım aminAminn inşallah bu sefer bebis getirir hepimize canım kaçıncı denemen
BejHayırlı geceler kızlar beklenen adetim geldi çok şükürbiranonce ilaca igneye başlamak istiyorum size bisi sorucam sizin doktorunuz adetin 3cu günümü 5ci günümü başlatmış ti ilaca
Son kez yazmissinizda en fazla 4 kez mi kullanıliyorOvitrelle 4. Denemem olucak inşallah nasip olursa canım amin
Kontrole ilaç bittikten kaç gün sonra gittin
Bir gun ara verip oyle gittim canimKontrole ilaç bittikten kaç gün sonra gittin
Femera kullanışım 6. Ay canım o yüzden olumsuz olursa doktor artık ne der bilmiyorumda ben bırakırım diye düşünüyorımSon kez yazmissinizda en fazla 4 kez mi kullanıliyor
İnşallah bu sefer olur çok örnek var 5te 6ta tutan burda hep gördüm içimizi ferah tutalım Rabbım ol der ve oluverirFemera kullanışım 6. Ay canım o yüzden olumsuz olursa doktor artık ne der bilmiyorumda ben bırakırım diye düşünüyorım
Çok teşekkür ederim canım inşallah. Benim için olduktan sonrasıda önemli birde 4 kaybım var. O yüzden inşallah sağlıklısıyla bu sefer nasip olsunİnşallah bu sefer olur çok örnek var 5te 6ta tutan burda hep gördüm içimizi ferah tutalım Rabbım ol der ve oluverir
Ben 16. Gunde olmustumKizlar benim bugun igne haric 14. gunum test yapamıyorum korkudan. Ne adet belirtim var ne de hamilelik. Adet olanlar ignenin kacinci gununde oldunuz? Adetiniz duzensiz olsa bile igneden sonra illa belli bir gunde adet olunuyor mu?
Benim adetlerim duzensizdir çoğu kişi 15 te demişti bende sormuştum ben 18 de olmustum adet canımKizlar benim bugun igne haric 14. gunum test yapamıyorum korkudan. Ne adet belirtim var ne de hamilelik. Adet olanlar ignenin kacinci gununde oldunuz? Adetiniz duzensiz olsa bile igneden sonra illa belli bir gunde adet olunuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?