- 9 Ağustos 2021
- 15.407
- 52.673
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #3.061
Magnifiaque ne yaptın doktora gittin mi canım ne dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben cumaya kadar bekleyip olmazsam oyle test yaparim. Tesekkurler.Benim adetlerim duzensizdir çoğu kişi 15 te demişti bende sormuştum ben 18 de olmustum adet canım
Hesabi kapanmis onu neden yaMagnifiaque ne yaptın doktora gittin mi canım ne dedi
Açmış geri herhalde umarım kötü birşey yokturHesabi kapanmis onu neden ya
Üyelik iptali yazıyor Umarım iyidir bebiş onunladırMagnifiaque noldu kızlar umarım herşey yolundadır
İnşallah yaaÜyelik iptali yazıyor Umarım iyidir bebiş onunladır
Aynen bende gördüm inşallah biseyi yoktur yaÜyelik iptali yazıyor Umarım iyidir bebiş onunladır
Kızlar bence kendi kapatmadi belki ceza faln yemiştir çünkü bi kere daha böyle olmuştu onaMagnifiaque neden ama ya
Ceza alinca gecici olarak pasiflestirildi yaziyor amaKızlar bence kendi kapatmadi belki ceza faln yemiştir çünkü bi kere daha böyle olmuştu ona
Evet ya öyle oluyordu dimi dün bide o doktora gidecekti bebek için Rabbım korusun bisimi oldu çok korkuyorum ya inşallah gelirCeza alinca gecici olarak pasiflestirildi yaziyor ama
İnşallah kotu bir sey yokturEvet ya öyle oluyordu dimi dün bide o doktora gidecekti bebek için Rabbım korusun bisimi oldu çok korkuyorum ya inşallah gelir
İyi olsunlar da inşallahkızlar çok fena grip olmuş başını kaldıramıyormuş bebek iyiymiş duvarında bir üye yazmış Hemsirecik Rosegold0 Cookiie
Çok şükür canım iyi olsunlardakızlar çok fena grip olmuş başını kaldıramıyormuş bebek iyiymiş duvarında bir üye yazmış Hemsirecik Rosegold0 Cookiie
Heh iyi barikızlar çok fena grip olmuş başını kaldıramıyormuş bebek iyiymiş duvarında bir üye yazmış Hemsirecik Rosegold0 Cookiie
Ay kiyamam ya , neyseki bebisi iyiymis ondan guc alip toparlar gelir❤kızlar çok fena grip olmuş başını kaldıramıyormuş bebek iyiymiş duvarında bir üye yazmış Hemsirecik Rosegold0 Cookiie
Tekrar test yap istersen idrarda çıkar belki bebiş varsakızlar nasılsınız. 22sinde olmustum ignemi ben 14. gün erken gebelik testi yapmıstım bisey cikmamisti bu seferde. Bugünde 18. günüm hala adet olmadım ben. Olsaydı çıkarmıydı ki yine de testte bilemedim. Göğüslerimin ucu ağrıyor bir de gerinirken falan göbek deliğimin etrafı acıyor çok. Başına böyle bisey gelen var mi ya ?