- 28 Ocak 2021
- 3.110
- 2.096
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #3.001
Sana üzüldüm diye galiba çarşambadan beri yatak döşek yatiyordum hayirli olsun covidimAynen kuzucum sen iyi ol biraz kafan rahatlasin zaten rahim de dinlensin elbet olur
Doktorum sey demisti bir kere olunca vucudun alisir ikinci kez artik daha kolay olurinsallah hayirli bebelerin olsun ikiz ikiz
Yeterki sen iyi ol
Bende iyim Kuzum korona atlattim sukur simdi biraz daha iyim
Gecmis olsun cicegimSana üzüldüm diye galiba çarşambadan beri yatak döşek yatiyordum hayirli olsun covidim
Sagol bebegim,ne oldu hayirdirGecmis olsun cicegimbende Acilden geldim
Canim kan verdin mi ?Çok teşekkür ederim canım benim
Kalp atışı duymussun papatyamhayırlı ve de uğurlu olsun ah ah stres yapma diyeceğim ama zor keşke bu kadar erken bakmasaydın o stres geçmiyorr
Kuzum ikiz bebem varmis y’a birinin kalbi durmusSagol bebegim,ne oldu hayirdir
Yok canım daha duymadım kalp atışıKalp atışı duymussun papatyammis mis ohhh
İyisiniz dimi?
Anaa ikizmiymisKuzum ikiz bebem varmis y’a birinin kalbi durmus
Glifor konusunda doktorlar fikir ayriligin da ya banada demistiYok canım daha duymadım kalp atışı
Iyi diyelim iyi olalım inşallah canım bazı problemler var şeker ilacı kullanıyorum bı doktor şaşırdı kullanmaman lazım diye düşünüyor kist guatr falan derken biraz stresli geçiyor inşallah haftaya kalp sesini duyarsam rahatlarim .
Sen nasılsın toplandı mi canım
EvetAnaa ikizmiymis
Sen ikiz çok istiyodun yanlış hatirlamiyorsam ama vardir emin ol bundada Bi hayır dua edicezEvetkalbi durmus birinin. Biri cok sukurler olsun iyi insallah onu korur rabbim
Evet ne dualar ettik ikiz olsun diyeSen ikiz çok istiyodun yanlış hatirlamiyorsam ama vardir emin ol bundada Bi hayır dua edicez
Bi akrabamız ucuzdu biri geriden geliyo diye doktor kaç kere kıza dedi alalım diye kabul etmedi beklemişti sonra üçünü birden kaybetti demek istediğim belkide ilerde böyle kötü bisi olacaktı rabbim bunda Bi hayır gizlemistir bitanem üzülme dua edicez diğeri için o melek hürmetine bizede nasip etsin RabbımEvetkalbi durmus birinin. Biri cok sukurler olsun iyi insallah onu korur rabbim
Demesi kolay biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış sakin ol stres yapma bebekler hissediyormusEvet ne dualar ettik ikiz olsun diyerabbim kalani bagislasin insallah
Malesef kuzum kan pazartesiye kaldı eşimi askere uğurladım fırsatım olmadı şimdi tekrar kaset test yapıcam koyu görmek rahatlatır birazcıkCanim kan verdin mi ?
Basiniz sagolsun cidden zorBi akrabamız ucuzdu biri geriden geliyo diye doktor kaç kere kıza dedi alalım diye kabul etmedi beklemişti sonra üçünü birden kaybetti demek istediğim belkide ilerde böyle kötü bisi olacaktı rabbim bunda Bi hayır gizlemistir bitanem üzülme dua edicez diğeri için o melek hürmetine bizede nasip etsin Rabbım
Demesi kolay biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış sakin ol stres yapma bebekler hissediyormus
Ben hala adet olmadim 40 ci günüm oldu nerdeyse ya çarşamba kan vermiştim yoktu hala umut olabilirmi acaba varsa cikardiki zaten dimiBasiniz sagolsun cidden zor
Allah razi olsun biliyorum onun rizki yokmus bu dunyadainsallah digeri tutunur bana simsiki
Kuzum varsa cikardi cok gec olmusBen hala adet olmadim 40 ci günüm oldu nerdeyse ya çarşamba kan vermiştim yoktu hala umut olabilirmi acaba varsa cikardiki zaten dimi
Ya öyle mi rabbim hayırlısını versin inşallah diğerini sana bağışlasın MagnişimKuzum ikiz bebem varmis y’a birinin kalbi durmus
Insallah kuzum ya insallah o iyi olsunYa öyle mi rabbim hayırlısını versin inşallah diğerini sana bağışlasın Magnişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?