- 30 Ağustos 2021
- 160
- 203
- 33
- 30
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.661
Benimde iğne gününü saymazsak 9. Günüm canım bendede bir belirti yok valla çıkmadık candan Ümit kesilmez kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruzbenim bugün iğne gününü saymazsak 5. günüm kasıklarımda halen ara ara ağrı oluyor. Hiç Bilmiyorum ya akıntım flan da yok tutmadı galiba herkes akıntım oluyor yazmış ben göremiyorum..
senin demi akıntı ok kuzum ? belirti olarak sayarsak kasık ağrısı sadece işte..Benimde iğne gününü saymazsak 9. Günüm canım bendede bir belirti yok valla çıkmadık candan Ümit kesilmez kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz
Canım ben geçen ay kimyasal geçirdim hiç akıntım yoktu ve iğne gününü saymadan 12.gün test negatifti adet 1 gün geçikince pozitif çıkmıştıbenim bugün iğne gününü saymazsak 5. günüm kasıklarımda halen ara ara ağrı oluyor. Hiç Bilmiyorum ya akıntım flan da yok tutmadı galiba herkes akıntım oluyor yazmış ben göremiyorum..
Yok kuzum akıntım göğüsleri acıyor arada kaşıklarıma ağrı giriyor bu kadar ama belirti aramakta istemiyorum hayırlısı neyse o olsun artık yasenin demi akıntı ok kuzum ? belirti olarak sayarsak kasık ağrısı sadece işte..
yaa ne güzel şimdi bi umut oldu bana inşallah bende pozitifi görürüm bütün isteyenler görsün o pozitifi Allahımmm içimi ferahlatttın saol kuzumCanım ben geçen ay kimyasal geçirdim hiç akıntım yoktu ve iğne gününü saymadan 12.gün test negatifti adet 1 gün geçikince pozitif çıkmıştıinşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Kuzum hayırlısı olsun dua ediyorum hep hepimizeYok kuzum akıntım göğüsleri acıyor arada kaşıklarıma ağrı giriyor bu kadar ama belirti aramakta istemiyorum hayırlısı neyse o olsun artık ya
Belirtilere çok takılma kuzumyaa ne güzel şimdi bi umut oldu bana inşallah bende pozitifi görürüm bütün isteyenler görsün o pozitifi Allahımmm içimi ferahlatttın saol kuzum
Kuzum hayırlısı olsun dua ediyorum hep hepimize
İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur tutar canımBelirtilere çok takılma kuzumbenimde bat 28 ocak adetin 3.günü tekrar femara kullanıp iğne olucam inşallah sağlıklı olur
Test yaptin mi canim?Ben pozitife olan inancımı kaybettim canım
Bu aralar bende negatifim
Sen o manyakları bosver gerekirse sen zir deli olAyy kendimi yormadan durabilsem keske doktor yat dinlen diyor etrafim manyak dolu
Allah razi olsun insallah teste pozitifi gorursun
Belirti arama,sen de ben de akıntı olmaz baskasinda olur kötü düşünmebenim bugün iğne gününü saymazsak 5. günüm kasıklarımda halen ara ara ağrı oluyor. Hiç Bilmiyorum ya akıntım flan da yok tutmadı galiba herkes akıntım oluyor yazmış ben göremiyorum..
Fistik nasılsınCanım ben geçen ay kimyasal geçirdim hiç akıntım yoktu ve iğne gününü saymadan 12.gün test negatifti adet 1 gün geçikince pozitif çıkmıştıinşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Canim tablosumTest yaptin mi canim?
Sen o manyakları bosver gerekirse sen zir deli ol
Belirti arama,sen de ben de akıntı olmaz baskasinda olur kötü düşünme
Fistik nasılsın
kuzum aslında bol bol su içmen gerekiyor bu dönemdeCanim tablosum
Dikkat etmeye caliscam insallah su icemiyorum o cok kotu iste
Peki sen nasilsin
K KIR PAPATYASII test yaptin mi
İyim kuzum bat gününü bekliyorumTest yaptin mi canim?
Sen o manyakları bosver gerekirse sen zir deli ol
Belirti arama,sen de ben de akıntı olmaz baskasinda olur kötü düşünme
Fistik nasılsın
Canim tablosum
Peki sen nasilsin
Merhaba kizlarrr benim adet günüm olmadı ama bel ağrım falan var geliyor belli ki test evde yokmuş yapamadım ondan dolayı ama o kadar eminim ki adet olacagimdan pedimi yanımda taşıyorum .. Değişik bir psikolojiye girdim resmen test yapasim gelmiyorTest yaptin mi canim?
Insallah hic gelmez o adetMerhaba kizlarrr benim adet günüm olmadı ama bel ağrım falan var geliyor belli ki test evde yokmuş yapamadım ondan dolayı ama o kadar eminim ki adet olacagimdan pedimi yanımda taşıyorum .. Değişik bir psikolojiye girdim resmen test yapasim gelmiyor
Kuzum suya limon siktim icmeye calisiyorum artik dudaklarim catladi susuzluktankuzum aslında bol bol su içmen gerekiyor bu dönemde
Ya hayırlısı ile inşallah ama tüm belirtiler var ondan sanırım test alma gereği duymadımInsallah hic gelmez o adet
Ama o belirtiler ikisini de gosterebilirki hic belli olmazYa hayırlısı ile inşallah ama tüm belirtiler var ondan sanırım test alma gereği duymadım
İnşallah canım sen biraz daha toplanabildin miAma o belirtiler ikisini de gosterebilirki hic belli olmaz
Aaa neden icemiyorsun bebegimCanim tablosum
Peki sen nasilsin
Ben de vallahi adet bekliyorum,bu ay pas mi gectin canim?İyim kuzum bat gününü bekliyorumsen nasılsın asıl nasıl oldun ?
Kizzzzzzz vallahi nasil dayaniyorsunuz ayyyy ben catliyorum sizden haber beklerkenMerhaba kizlarrr benim adet günüm olmadı ama bel ağrım falan var geliyor belli ki test evde yokmuş yapamadım ondan dolayı ama o kadar eminim ki adet olacagimdan pedimi yanımda taşıyorum .. Değişik bir psikolojiye girdim resmen test yapasim gelmiyor
Doktorum femaraya bir sonraki adetinde başlayalım dedi bende bu ay boş geçmesin diye ovülasyon ile denemiştim ama olmadıAaa neden icemiyorsun bebegim
Ben de iyiyim adet bekliyorum
Ben de vallahi adet bekliyorum,bu ay pas mi gectin canim?
Kizzzzzzz vallahi nasil dayaniyorsunuz ayyyy ben catliyorum sizden haber beklerken
Insallah hamilelik haberini alalimİnşallah canım sen biraz daha toplanabildin mi
Aaa neden icemiyorsun bebegim
Ben de iyiyim adet bekliyorum
Ben de vallahi adet bekliyorum,bu ay pas mi gectin canim?
Kizzzzzzz vallahi nasil dayaniyorsunuz ayyyy ben catliyorum sizden haber beklerken
Ayy hadi insallah gelmez batDoktorum femaraya bir sonraki adetinde başlayalım dedi bende bu ay boş geçmesin diye ovülasyon ile denemiştim ama olmadıadet bekliyorum şu an bat 28 Ocak gününde olursam Cumartesi doktora kontrole gidip femaraya başlıcam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?