- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.681
28 ocak kuzum bugün test yaptım negatif çıktı umudum yokInsallah hamilelik haberini alalim
Biraz daha iyim hamdolsun basim donuyor agrilarim var bulantilarim cok kotu
Allah iyiligini versin guzel kalplim insallah yenilesin yumoslarin kendisini
Kuzum sudan tiksindim icemiyorum su icince midem bulaniyor boyle de kotu dudaklarim kurudu artik
Ayy hadi insallah gelmez bat
Ah dur iki gun var erken gebelikmiyfi28 ocak kuzum bugün test yaptım negatif çıktı umudum yok
Yok kuzum kaset erken gebelik varda pahalı diye kıyamadımAh dur iki gun var erken gebelikmiyfi
Allah’im insallah pozitifi gorursun be cicegimYok kuzum kaset erken gebelik varda pahalı diye kıyamadımama bat tarihi benimle olan bir kaç kişi pozitifi gördü olsa 2 gün kala çıkardı diye düşünüyorum.
Ahahaha bende bu ay bişey varKizzzzzzz vallahi nasil dayaniyorsunuz ayyyy ben catliyorum sizden haber beklerken
Gunaydinnn sanki alttakinde bı hayalet çizgi varrrAlttaki artımed marka dünün 11.gün testi
Üstteki ovula marka bugünün 12. gün testi
Aklımda deli sorularla günaydın kızlar
İnsallah canım ağzından bal damlıyorInsallah hamilelik haberini alalim
İnşallah olur canimDoktorum femaraya bir sonraki adetinde başlayalım dedi bende bu ay boş geçmesin diye ovülasyon ile denemiştim ama olmadıadet bekliyorum şu an bat 28 Ocak gününde olursam Cumartesi doktora kontrole gidip femaraya başlıcam tekrar
Tiksinmekte kötü ya aman bebisko iyi olsun biz analar her seye dayanirizInsallah hamilelik haberini alalim
Allah iyiligini versin guzel kalplim insallah yenilesin yumoslarin kendisini
Kuzum sudan tiksindim icemiyorum su icince midem bulaniyor boyle de kotu dudaklarim kurudu artik
Ayy hadi insallah gelmez bat
Yaaa,ikinci ignede ben negatif hissetmistim pozitifti hatirlarsan ilk ben duyurmustum bebisi önü ben actimAhahaha bende bu ay bişey varadet olacağım biliyorum hiç bakmadım test almaya üşendim ilk ay üç tane test yapmıştım
Kan ver derimAlttaki artımed marka dünün 11.gün testi
Üstteki ovula marka bugünün 12. gün testi
Aklımda deli sorularla günaydın kızlar
Öyle negatif düşünme bak bende negatif değilim bu ay çok olumsuzluk yaşadım ama eninde sonunda olumlu olacak inanıyorum hem senin için hem benim içinYaaa,ikinci ignede ben negatif hissetmistim pozitifti hatirlarsan ilk ben duyurmustum bebisi önü ben actimben ilerleyemedim ama sizlerden umutluyum
Bende nedense femaraya çok güveniyorum inşallah ikinci kez sağlıklı olurİnşallah olur canimfemaraya ben cok güveniyorum
Tiksinmekte kötü ya aman bebisko iyi olsun biz analar her seye dayaniriz
Yaaa,ikinci ignede ben negatif hissetmistim pozitifti hatirlarsan ilk ben duyurmustum bebisi önü ben actimben ilerleyemedim ama sizlerden umutluyum
Bugün vercem kan ben de artık kafamda kimyasal da olsa gebelik oluyor mu sorusuna cevap almak istiyorumKan ver derimben 12.gun öğrenmiştim
Adet mi oldun canım ?Gunaydin kizlar benim femara maceram tekrar başlıyorbu sefer proxyfemin diye bir takviye verdi
Aa çok erken gelmişEvet canim 16. Gunde geldi
Sen ne zaman başlıyorsun canim ben 2 gune basliyorum, insallah bu ay sevincli haberler alirizAa çok erken gelmişbende bu ay inşallah tekrar femaraya başlıcam inşallah güzel haberler alırız canım
Yarın adet günüm inşallah zamanında olursam Pazar başlıcamSen ne zaman başlıyorsun canim ben 2 gune basliyorum, insallah bu ay sevincli haberler aliriz
Yeni baslangiclarYarın adet günüm inşallah zamanında olursam Pazar başlıcamAy çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?