- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #2.641
Peki bugun hic belirti olmamasi normal mi sizce? Herkes bel agrisi kasik agrisindan oluyorum yazmis bende hicbir sey yok. Cok stresli bir durum ya.Magnisim bebitom naptın
Evet ben ilk ignemde yaşadım hatta gece 2 gibi 3 saat gaz sancısı çekip ağladım
Gaz sancisina en garanti çözüm ev içinde bile olsa yürümek başka çözümü yok,agizdan bile olsa gaz cikarmaya çalış canım
Moralini bozma sakın,kendini strese sokma. Bak ben burada sizler sayesinde tekrar bebiş düşünmeye başladımsen iyi ol ki bedenin de iyi olsun
O zaman bırakma canım devamkeeeeHazir baslamisken ara vermek istemiyorum ya , kiz yuzum sismisti yine iyiyim indi sisligi ama hala aciyor dokununca, tam gecmedi.
Canım benim ikinci ignemde sıfır belirtim vardi,sadece yüzümde sivilce çıktı o da 11.gun falandi 5 haftalıkken düşük yaptım maalesef. Belirti arama sakın strese sokma kendiniPeki bugun hic belirti olmamasi normal mi sizce? Herkes bel agrisi kasik agrisindan oluyorum yazmis bende hicbir sey yok. Cok stresli bir durum ya.
Tamam cok tesekkurler.❤O zaman bırakma canım devamkeeee
Ya jetex bulursan jetex al eczaneden büyük olani veya won diye sprey var onu al emin ol antibiyotikten daha iyi sen bilirsin zaten
Canım benim ikinci ignemde sıfır belirtim vardi,sadece yüzümde sivilce çıktı o da 11.gun falandi 5 haftalıkken düşük yaptım maalesef. Belirti arama sakın strese sokma kendini
Canim disarida bir sey yokki kokunde sıkıntı var, gecmezse cekicez dedi dr ama ben cektirmek istemiyorum tekrar kanal tedavisi isticemO zaman bırakma canım devamkeeee
Ya jetex bulursan jetex al eczaneden büyük olani veya won diye sprey var onu al emin ol antibiyotikten daha iyi sen bilirsin zaten
Canım benim ikinci ignemde sıfır belirtim vardi,sadece yüzümde sivilce çıktı o da 11.gun falandi 5 haftalıkken düşük yaptım maalesef. Belirti arama sakın strese sokma kendini
Hepimiz yasadik canim normalKizlar dun igneyi olduktan sonra iki kasikta da batma oluyordu. Bugun kalktim hicbir sey yok fakat karnim inanilmaz sisti sizde de boyle siskinlik oldu mu? Gaz sikismasi gibi.
Insallah bu son uzulmen olacak ben cok inaniyorum rabbim nasip edecekSelam kizlar, ignenin 16. Gunu reglim geldi. Biraz moralim bozuktu girmedim buralara simdi daha iyiyim, nasilsiniz yeni haberler varmi
Tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Hepimiz yasadik canim normal
Insallah bu son uzulmen olacak ben cok inaniyorum rabbim nasip edecek
mutlutablo cicegim cok sukur bugun kalbi duydum
Dedi daha cok yeni dikkat et iki hafta daha uzatti is icin arami
Cok tembihledi dikkat et diye dualarinizda beni unutmayin insallah
Masallah MasallahHepimiz yasadik canim normal
Bak endişelenmeye gerek yokmuş gördün mü :)Hepimiz yasadik canim normal
Allah razi olsun rabbim en kisa zaman da nasip etsin size de insallahTebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Masallah Masallah❤
Insallah hala endiseleniyorum gerciBak endişelenmeye gerek yokmuş gördün mü :)
İnşallah sağ salim al kucağına
Sana çok hak veriyorum ama lütfen kendini bu kadar kasmaaaa evde ne güzel dinlenAllah razi olsun rabbim en kisa zaman da nasip etsin size de insallah
sizler de hep dualarimdasiniz insallah olacak
Insallah hala endiseleniyorum gercicok yeni
Dikkat et diye bastirarak soyleyince benim kalp disari firliyor
hiç canını sıkma ilk denemendi değil mi benim de bu ikinciydi adet olacağım gibi bir ay ara vereceğim stres önemli bir faktörSelam kizlar, ignenin 16. Gunu reglim geldi. Biraz moralim bozuktu girmedim buralara simdi daha iyiyim, nasilsiniz yeni haberler varmi
Bu belirtileri illa adet diye sinirlandirma Allah kerim bilemeyizhiç canını sıkma ilk denemendi değil mi benim de bu ikinciydi adet olacağım gibi bir ay ara vereceğim stres önemli bir faktör
göğüslerim ağrıyor birde kasığımda ağrıyor yarın da tam adet günüm geçen ayda böyle olmuştuBu belirtileri illa adet diye sinirlandirma Allah kerim bilemeyiz
Insallah kuzum ya sag salim kucagima alirim insallah
Benim de ictendi antibiyotik fayda etmiyordu ben hep jetex kullandimCanim disarida bir sey yokki kokunde sıkıntı var, gecmezse cekicez dedi dr ama ben cektirmek istemiyorum tekrar kanal tedavisi isticem
Kız,deme belki pozitiftirBende bugün test yapacağım 14. gün göğüs ağrılarım ve kasık ağrılarım var yarın adet günüm sanırım regli olcam
Ohhhh çok şükür bol bol dinlen bakalimHepimiz yasadik canim normal
Ben pozitife olan inancımı kaybettim canımKız,deme belki pozitiftir
Kalbi duymuşsun şükürBu belirtileri illa adet diye sinirlandirma Allah kerim bilemeyiz
Insallah kuzum ya sag salim kucagima alirim insallah
Ayy kendimi yormadan durabilsem keske doktor yat dinlen diyor etrafim manyak doluBenim de ictendi antibiyotik fayda etmiyordu ben hep jetex kullandim
Kız,deme belki pozitiftir
Ohhhh çok şükür bol bol dinlen bakalim
Sakin kendini yorma
Kalbi duymuşsun şükürSağlıkla kucağına al inşallah benim bugün 10.gün yarın test deneyip duruma göre kan vercem kimyasal gebelik bile oluyo mu olmuyor mu bilmiyorum geçen aydan aklımda kaldı
benim bugün iğne gününü saymazsak 5. günüm kasıklarımda halen ara ara ağrı oluyor. Hiç Bilmiyorum ya akıntım flan da yok tutmadı galiba herkes akıntım oluyor yazmış ben göremiyorum..Kızlar neler yaptınız test yapan falan yok mu herkes sus pus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?