- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #2.701
Arkadaslar bu ovitreli olan herkesin ilk 7-8 gun gebelik testi pozitif mi cikiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişiden kişiye değişebiliyor canım iğnenin etkisi bende geçen ay 7 günde geçmişti kimisinde 12. Günde geçiyor iğne etkiside yalancı pozitife sebep olurArkadaslar bu ovitreli olan herkesin ilk 7-8 gun gebelik testi pozitif mi cikiyor?
Peki simdi ben hangi gun test yapayim? 24 Ocak'ta vurdum igneyi.Kişiden kişiye değişebiliyor canım iğnenin etkisi bende geçen ay 7 günde geçmişti kimisinde 12. Günde geçiyor iğne etkiside yalancı pozitife sebep olur
Çok yeni daha en erken 4-5 Şubat kesin sonuç verir canım Sen iğne gününü saymadan 7.gün test yap idrar testinin ne zaman negatife döndüğünü takip edebilirsin kesin sonuçta yine iğne gününü saymadan 12.gün öğrenirsinPeki simdi ben hangi gun test yapayim? 24 Ocak'ta vurdum igneyi.
Tamam ben de 15 gun diye düşünmüştüm de en erken ne zaman olur diye sorayim dedim. Igne gunu haric 12. gun yapayim o zaman.Çok yeni daha en erken 4-5 Şubat kesin sonuç verir canım Sen iğne gününü saymadan 7.gün test yap idrar testinin ne zaman negatife döndüğünü takip edebilirsin kesin sonuçta yine iğne gününü saymadan 12.gün öğrenirsin
Ama negatif çıkarsada üzme kendini benim 12. Gün negatifti bat günü bir gün geçince pozitif çıkmıştı İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımTamam ben de 15 gun diye düşünmüştüm de en erken ne zaman olur diye sorayim dedim. Igne gunu haric 12. gun yapayim o zaman.
Tamamdir insallah, amin.Ama negatif çıkarsada üzme kendini benim 12. Gün negatifti bat günü bir gün geçince pozitif çıkmıştı İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Regl oncesi bende de oluyor. Eger regliniz yakinsa ondan olabilir.kızlar ya bişey sorulan benim afedersiniz ama beyaz böyle alıntım oluyor mantar değilim kaşıntım yok yumurtam 19 çatladı ondanda çok geçti anlam veremedim
1 hafta var daha ama inşalşah olmamRegl oncesi bende de oluyor. Eger regliniz yakinsa ondan olabilir.
Peki hangisi daha guvenilirAlttaki artımed marka dünün 11.gün testi
Üstteki ovula marka bugünün 12. gün testi
Aklımda deli sorularla günaydın kızlar
Korona pozitif ciktiİnşallah olur canim femaraya ben cok güveniyorum
Tiksinmekte kötü ya aman bebisko iyi olsun biz analar her seye dayaniriz
Yaaa,ikinci ignede ben negatif hissetmistim pozitifti hatirlarsan ilk ben duyurmustum bebisi önü ben actim ben ilerleyemedim ama sizlerden umutluyum
Cani gonulden bekliyorum guzel haberiniİnsallah canım ağzından bal damlıyor
Ayyy hamilelik belirtileri başladı demek ki Allah yardımcın olsun
Ayy hadi insallah inaniyorum bu sefer olacakGunaydin kizlar benim femara maceram tekrar başlıyor bu sefer proxyfemin diye bir takviye verdi
Ben sizi baska biri ile karistirdim testiniz negatif cikti diye hatirladim daha varmis insallah bebistendir oyleyse.1 hafta var daha ama inşalşah olmam
Yaa cok gecmis olsun.Korona pozitif cikti
Allah razi olsun cok tesekkur ederim belirtim de yok yani hic beklemezdimYaa cok gecmis olsun.
Senin mi covid pozitifKorona pozitif cikti
EvetSenin mi covid pozitif
Ya çok züldüm allah acil şifalar versin canım
Gecmis olsun canim❤