- 28 Şubat 2021
- 954
- 707
- 53
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Eski hayal kirikliklarindan kaynaklariniyor ama bak bana okadar negatif gordum birgun adet gecikse ayaklarim popoma vura vura kan vermeye gidiyorumHiç sorma bn tuhafım ya düşük çıkacak gibi hissediyorum
Evet hatta bikere kan verdim eve giderken regl olmuşumEski hayal kirikliklarindan kaynaklariniyor ama bak bana okadar negatif gordum birgun adet gecikse ayaklarim popoma vura vura kan vermeye gidiyorum
Kuzum sonucun çıktı mı? Çok merak ediyorum hadi pozitif yaz da bizimde önümüzü aç inşallahSimdi verdim canım iki saate çıkacak
Çıktı kuzu maalesef 1.71 negatif. Ay çok isterdim.Kuzum sonucun çıktı mı? Çok merak ediyorum hadi pozitif yaz da bizimde önümüzü aç inşallah
Sıkma canını vardır Allahın bi bildiği. Bizim için yazılan zamanı sabırla beklemekten başka çaremiz yok. Rabbim şaşırtmasın isyan ettirmesin. Dualarla tedavilerle geçiricez o zamana gelene kadar. Elimizden başka bişey gelmiyor ne yazık kiÇıktı kuzu maalesef 1.71 negatif. Ay çok isterdim.
Başka.bahara kaldı
Evet kuzum aynen demekki henüz zamanı gelmemiş.gecen ay kimyasal oldu bu ay negatif. Hayırlısı buymuş demekki inşallah en kısa zamanda herkese nasip olur sağlıklaSıkma canını vardır Allahın bi bildiği. Bizim için yazılan zamanı sabırla beklemekten başka çaremiz yok. Rabbim şaşırtmasın isyan ettirmesin. Dualarla tedavilerle geçiricez o zamana gelene kadar. Elimizden başka bişey gelmiyor ne yazık ki
Ah cok uzuldum ya ama sen uzulme elbet olacak hayirlisiyla Allah kerim bu ay hicbirimizin olmadi y’aÇıktı kuzu maalesef 1.71 negatif. Ay çok isterdim.
Başka.bahara kaldı
Aynen kuzum aminnnn hayırlısıyla hepimize nasip etsin Allah'ımAh cok uzuldum ya ama sen uzulme elbet olacak hayirlisiyla Allah kerim bu ay hicbirimizin olmadi y’a
Bu ay tekrar basliyacakmisinAynen kuzum aminnnn hayırlısıyla hepimize nasip etsin Allah'ım
Yok kuzum bende tam tersi oldu ,ilk aşılama da kimyasal gebelik geçirdim bu ay ikinci aşılama oldu, iki yumurta ile negatif oldu.Bu ay tekrar basliyacakmisin
Bak hem senin ilkmis insallah ikincide tutar
Insallah olur sen sakin uzulme birakma kendiniYok kuzum bende tam tersi oldu ,ilk aşılama da kimyasal gebelik geçirdim bu ay ikinci aşılama oldu, iki yumurta ile negatif oldu.
Eşimin spermi düşüktü oda altı ay oldu baya düzeldi kendimiz deniycez bı.alti ay bakalım
Gecen ay çok üzülmüştüm ya kimyasal.olinca ama.bu ay çok üzülmedim ne.bileyim.Insallah olur sen sakin uzulme birakma kendini
Insallah y’a bende negatif alinca baya uzulmustum ama geciyor iste rabbim bkr mucize de bize nasip etsin insallahGecen ay çok üzülmüştüm ya kimyasal.olinca ama.bu ay çok üzülmedim ne.bileyim.
İnşallah kendliginden nasip olur
Allah'ım daha fazla bekletmesin
Evet evet ilk gorunce üzüldüm tabi aama gecen ay çok ağlamıştımInsallah y’a bende negatif alinca baya uzulmustum ama geciyor iste rabbim bkr mucize de bize nasip etsin insallah
Her Ay daha uzuluyorum artik umit edemiyorum acikcasiEvet evet ilk gorunce üzüldüm tabi aama gecen ay çok ağlamıştımaminn inşallah Rabbim nasip eder inşallah bizlere de
Valla insan her ay negatif görünce çok üzülüyor gerçekten,hatta şuan gözlerim sis yazıyorum bunu, gece ağlayarak uyuyakalmisim .ne yapalım olursa baş üstüne olmazsa buda bizim.imtihanimiz diyeceğizHer Ay daha uzuluyorum artik umit edemiyorum acikcasi
Allah sabredenlerin yanındadırHer Ay daha uzuluyorum artik umit edemiyorum acikcasi
Geldim ya girişte sıkıntı yaşadım da watsaptan destek aldim kk numarasindanAh begum neden gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?