- 8 Aralık 2021
- 369
- 453
- 33
- 29
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Ya 41 tane hurmaya 41 ayrı kişi meryem suresi okuyup o hurmaları yemek gerekiyormuş aslında bu çok etkiliymiş ben bu ay onu yapmak istiyorum 41 kişi bulursam. Bide nette falan ne dua bulsam okuyorum. Rabbim kabul etsin duadan zarar gelmez. Bugün bi dua daha buldum uzunca bi açıklama yapmışlardı ama sadece dua kısmını ss aldım. Okumak istersen bırakıyim buraya. Şifamızın nerde olduğunu rabbimden başkası bilemez. Biz elimizden gelwni yapalım gerisi ona emanetOlur be insallah valla rabbim tum isteyenlere versin bizede versinNapsak ne dua okusak bu surecte
Birde birbirimize dua için bi konu mu açsak sırayla dua yapalım ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi olurOlur be insallah valla rabbim tum isteyenlere versin bizede versinNapsak ne dua okusak bu surecte
Biliyorum 41 meryem suresini ama okutacak kimsem Yok maalesef ama attigin duayi okurum insallahYa 41 tane hurmaya 41 ayrı kişi meryem suresi okuyup o hurmaları yemek gerekiyormuş aslında bu çok etkiliymiş ben bu ay onu yapmak istiyorum 41 kişi bulursam. Bide nette falan ne dua bulsam okuyorum. Rabbim kabul etsin duadan zarar gelmez. Bugün bi dua daha buldum uzunca bi açıklama yapmışlardı ama sadece dua kısmını ss aldım. Okumak istersen bırakıyim buraya. Şifamızın nerde olduğunu rabbimden başkası bilemez. Biz elimizden gelwni yapalım gerisi ona emanet
Guzel fikir olur istersenizBirde birbirimize dua için bi konu mu açsak sırayla dua yapalım ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi olurkimin dilek kapısı hangi an açık olur bilinmez birlikten kuvvet doğar diyelim ve başlayalım bence
Ben varım. O zaman araştıralım kaç tane hangi dua okunması geriyosa ona göre başlayalım. Katılmak isteyen arkadaşları nasıl toplicaz?Biliyorum 41 meryem suresini ama okutacak kimsem Yok maalesef ama attigin duayi okurum insallah
Guzel fikir olur isterseniz
Canım baya silik ama benim 11. Gün net negatif çıkmıştı iğnenin etkisi kalmamıştır bence. Bi kan ver için rahat etsin böyle var mı yok mu arasında gidip gelmek çok yıpratıyo insanıYine silikkkgörebiliyor musunuz hiç bilmiyorum gerçi. İğnenin 14gunu. Asilamanin 13.gunu ,Dört gündür aynı ya koyulaşma olması gerekirdi
Evet kuzum yaa insan düşünüyor ister istemez en iyisi kan veriyim ,ya dört gündür silik cikiyo az koyulassa iyiydiCanım baya silik ama benim 11. Gün net negatif çıkmıştı iğnenin etkisi kalmamıştır bence. Bi kan ver için rahat etsin böyle var mı yok mu arasında gidip gelmek çok yıpratıyo insanıinşallah güzel sonuçlarını yazarsın buraya
Allah bilir ama bence sen gebesin direk git kan verEvet kuzum yaa insan düşünüyor ister istemez en iyisi kan veriyim ,ya dört gündür silik cikiyo az koyulassa iyiydihaber veririm inşallah 4.5 ten yüksektir
Benimde iğneden sonra 10gun negatif ti sonra hep silik dört gündür
İnşallah ağzındanAllah bilir ama bence sen gebesin direk git kan ver
Kuzum sen hamile olabilirsin git ugrasma kan verİnşallah ağzındandamlıyor , buda önceki günkü testim , 3 gbi vercem canım,.eşimin ise gitmesini bekliyom
Burdaki kizlar da isterse bir duaya karar veririz elbetBen varım. O zaman araştıralım kaç tane hangi dua okunması geriyosa ona göre başlayalım. Katılmak isteyen arkadaşları nasıl toplicaz?
Gitcem ya bakalım kaç cikicak pek ümitli değilim ama hayırlısı .Kuzum sen hamile olabilirsin git ugrasma kan verdirek
Seni umitlendirmek istemem ama azda olsa sans varGitcem ya bakalım kaç cikicak pek ümitli değilim ama hayırlısı .
Haber vercem
Ay inşallah yaSeni umitlendirmek istemem ama azda olsa sans varbu benim hamilelik testimdi oda baya silikti ama oldu insallah hamilesindir Eki Görüntüle 2972075
Insallah guzel haberler ver bize hayirlisiyla nasip etsin rabbimAy inşallah yainşallah bana da nasip olmuştur Allah'ım
Amin kuzum hayırlısıyla inşallahInsallah guzel haberler ver bize hayirlisiyla nasip etsin rabbim
Kacta kan verirsinAmin kuzum hayırlısıyla inşallah
Ayy ben bile heycanlandimSimdi verdim canım iki saate çıkacak
Hiç sorma bn tuhafım ya düşük çıkacak gibi hissediyorumAyy ben bile heycanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?