- 25 Nisan 2021
- 148
- 80
- 37
- Konu Sahibi seren cengir
Bugün tam 10 gün oldu igne olali, dayanamaip test yaptim evde 2. cizgi silik cikti. Yardimci olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah yalanci postiv degildir, 12gün sonra vurulmusumİğne etkisi oluyor diyen de var ,kan testi verip öğrenen de var gördüğüm kadarıyla . İnşallah hamilwsinizdir. İğneyi adetin bittikten sonra kaçıncı gün yaptıysan ovitrelleyi vurundugun günden o kadar sonra adet oluyorsun bende 17 . Gün iğne oluyorum 17 gün sonra adet oluyorum yani. daha çok erken bekleyin derim
Kuzzum kan testi ver kesin sonuç alırsın herşey inşallah gonlunce olurBugün tam 10 gün oldu igne olali, dayanamaip test yaptim evde 2. cizgi silik cikti. Yardimci olurmusunuz
Insallah Allah isteyen herkese nasip etsin.Kuzzum kan testi ver kesin sonuç alırsın herşey inşallah gonlunce olur
Amin çicegimmmmInsallah Allah isteyen herkese nasip etsin.
merhabalar öncelikle inşallah güzel haber alırsınız ben de bu ay klomene başlayacağım acaba kaçıncı denemenizdi?Bugün tam 10 gün oldu igne olali, dayanamaip test yaptim evde 2. cizgi silik cikti. Yardimci olurmusunuz
12. Gunundeyim simdi test yaptım negativ çıktı. ÇıldıracamMerhaba bugun 11. Gun oluyor simdi bir test daha yapmanizi oneririm eger silik cikarsa yarin kan verin
Bu ilk denem.........Merhabak
merhabalar öncelikle inşallah güzel haber alırsınız ben de bu ay klomene başlayacağım acaba kaçıncı denemenizdi?
İnşallah ama doktorum 15.güm sonra kan testi ver dedi, tabiki hersey meraktan geliyor ve heyecandan ama simdi az önce yaptım negativKuzzum kan testi ver kesin sonuç alırsın herşey inşallah gonlunce olur
Ignenin etkisi 12 gün kadar surebiliyormus canımİnşallah ama doktorum 15.güm sonra kan testi ver dedi, tabiki hersey meraktan geliyor ve heyecandan ama simdi az önce yaptım negativ
ben ignenin o günü hemen kasik agris yasadim. Nugün de 12, günüm ve halen agrim var. Saten igne oldun an itibaren 36 saat sonra catlamis oluyorKızlar selamlar
Cumartesi günü yani 14 Mayista ovitrelle vurdum akşam 5 gibi
Dün dahil kasikta ağrı vardı bugün ağrım geçti. Yumurtam çatlamış mı demek oluyor bu; sizlerin tecrübesi nasıl
Anladım canım. Benim 4. Günüm ve ağrım yok dün akşam itibariyle. Hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize inşallahben ignenin o günü hemen kasik agris yasadim. Nugün de 12, günüm ve halen agrim var. Saten igne oldun an itibaren 36 saat sonra catlamis oluyor
İnşallah ama doktorum 15.güm sonra kan testi ver dedi, tabiki hersey meraktan geliyor ve heyecandan ama simdi az önce yaptım negativ
Insallah degisir ama genel olarak 12. Gunde belli oluyor Kuzum ya12. Gunundeyim simdi test yaptım negativ çıktı. Çıldıracam
12. Gunundeyim simdi test yaptım negativ çıktı. Çıldıracam
Hadi bakalim. Evet 36 saat geçmesi gerekKızlar mrb bende bugun sabah ıgne vuruldum ama hıc Bı etki yok gibi hafıften Bı agri var gbı sımdı 36 ve 48 saat beklemelıım ıns haykırlısı okur hepimiz ıcın