- 15 Nisan 2023
- 50
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi papatyamm13
- #1.541
Yer gök dua kuzum duadan baska elimizden birşey gelmiyor ümidini yitirme Allah büyükHiç umudum kalmadı mlesef
Benim yine negatif maalesef regl olmayı bekliyorum bugün 12.günüm olsa çıkardı tertemiz nagatif regl belirtilerim de başladı tekrar başlıcam artık bu 4.cü tedavi olcak doktor bırakmama mı söyledi ilaçsız gelişmiyor yumurtalarım dua edin bana olurmuHaklısın oyle yapmaya çalışıyorum
Dönebilir belki geç döllenme olmuştur.Bende regl günü test yaptım çıkmadı gecikmenin 3 günü hala olmadım pozitife dönermi ki
İğne olunca geç döllenme olur mu kiDönebilir belki geç döllenme olmuştur.
Herkesin vücudu farklı kaç yumurtanız oluşmuştu ikiden fazlaysa belki sonradan döllenme olmuştur yada korkutmak istemiyim kist olma ihtimali veya yumurta çatlama ma ihtimali da varİğne olunca geç döllenme olur mu ki
İğneden 3 gün sonra 10 gün boyunca duphaston kullandım kist olmaz herhaldeHerkesin vücudu farklı kaç yumurtanız oluşmuştu ikiden fazlaysa belki sonradan döllenme olmuştur yada korkutmak istemiyim kist olma ihtimali veya yumurta çatlama ma ihtimali da var
Duphaston kullandıysanız zannetmiyorum kist oluşacağını önler çünkü. Bende kullandım pcos felan varmıİğneden 3 gün sonra 10 gün boyunca duphaston kullandım kist olmaz herhalde
Pcos yok hormonlar normal hsg çekildi normal eşim sperm testi verdi sıkıntı yok ama olmuyor 10 ay olduDuphaston kullandıysanız zannetmiyorum kist oluşacağını önler çünkü. Bende kullandım pcos felan varmı
Dua edin stres yapmayın ümidinizi kaybetmeyin olur inşallahPcos yok hormonlar normal hsg çekildi normal eşim sperm testi verdi sıkıntı yok ama olmuyor 10 ay oldu
Bu üçüncü ilaç iğne tedavim
Benim de 3.tedavi benim de negatif maalesefPcos yok hormonlar normal hsg çekildi normal eşim sperm testi verdi sıkıntı yok ama olmuyor 10 ay oldu
Bu üçüncü ilaç iğne tedavim
İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsün allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim de 3.tedavi benim de negatif maalesef
Ümidi hiç kaybetmedim vardır bunda da bir hayır çok şükür ki bi problem yok gelmek istediği zaman gelecek inşallahDua edin stres yapmayın ümidinizi kaybetmeyin olur inşallah
Amin inşallah hepimizinİnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsün allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aynen istediği zaman gelicek Allah’ın izniyle :)Ümidi hiç kaybetmedim vardır bunda da bir hayır çok şükür ki bi problem yok gelmek istediği zaman gelecek inşallah
Kaç yumurtanız oluştu letumu kullanmıştınız.İğneden 3 gün sonra 10 gün boyunca duphaston kullandım kist olmaz herhalde
Ben femara kullandım kontrole gittiğimde en büyüğü 12 mm diğerlerinde hep istenilen büyüklüğe gelmişti iki gün sonra iğne yaptır dedi kontrole geliyim mi dedim gerek yok dedi tabi benim içim rahat etmedi iğneden önce gittim doktorum yoktu başka doktora ölçtüreyim dedim konferanstaydı bir doktor vardı o da öğle yemeğindeydi iğnenin de saati de geçiyodu yaptırdım bendeKaç yumurtanız oluştu letumu kullanmıştınız.
Tekrar doktora gidecek misin ben bu ay ara vermeyi düşünüyorumAmin inşallah hepimizindaha regl olmadım iğnenin 13.günü ama regl belirtiler var oyuzden negatif biliyorum artık.
Büyümeden çatlatma iğnesi yaptırmış size doktor büyük ihtimal olgunlaşmamış çatlamamış demekki çatlasaydı yumurtanız regl olurdunuz. Bence gidin doktora baktırın kist olduysa 1 ay ilaç kullanmanız lazım.Ben femara kullandım kontrole gittiğimde en büyüğü 12 mm diğerlerinde hep istenilen büyüklüğe gelmişti iki gün sonra iğne yaptır dedi kontrole geliyim mi dedim gerek yok dedi tabi benim içim rahat etmedi iğneden önce gittim doktorum yoktu başka doktora ölçtüreyim dedim konferanstaydı bir doktor vardı o da öğle yemeğindeydi iğnenin de saati de geçiyodu yaptırdım bende