Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Haklısın oyle yapmaya çalışıyorum
Benim yine negatif maalesef regl olmayı bekliyorum bugün 12.günüm olsa çıkardı tertemiz nagatif regl belirtilerim de başladı tekrar başlıcam artık bu 4.cü tedavi olcak doktor bırakmama mı söyledi ilaçsız gelişmiyor yumurtalarım dua edin bana olurmu

Kaç yumurtanız oluştu letumu kullanmıştınız.
Ben femara kullandım kontrole gittiğimde en büyüğü 12 mm diğerlerinde hep istenilen büyüklüğe gelmişti iki gün sonra iğne yaptır dedi kontrole geliyim mi dedim gerek yok dedi tabi benim içim rahat etmedi iğneden önce gittim doktorum yoktu başka doktora ölçtüreyim dedim konferanstaydı bir doktor vardı o da öğle yemeğindeydi iğnenin de saati de geçiyodu yaptırdım bende

Büyümeden çatlatma iğnesi yaptırmış size doktor büyük ihtimal olgunlaşmamış çatlamamış demekki çatlasaydı yumurtanız regl olurdunuz. Bence gidin doktora baktırın kist olduysa 1 ay ilaç kullanmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…