Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Tekrar doktora gidecek misin ben bu ay ara vermeyi düşünüyorum
Kararsızım aslında iki kez klomen kullanmıştım olmadı diğerin de doktorumu değiştim letu yazdı letuyu 3 4 ay kullancaksın dedi kendiliğinden büyüyüp çatlamıyor yumurtalarım bilmiyorum belki bir ay ara verip geri başlarım 🤲🏻

Kızlar bugün 14.cü günüm varmı sizce ?
480C77BC-2C76-4787-884C-927DC83A8E5C.jpeg

Başka yokda alırım inşallah vardır süreç yoruyor çünkü Artık siz n’aptınız ? Nasıl gidiyor
Ben umutsuz vaka 😬lekelenme şeklinde devam ediyor benim halen 13 günde bir regli oldum bu ay ..önümüzdeki aya raandevu buldum bakalım ne diyecek ..estrodil e2 95.00 çıkmış iyimi kötümü bilmiyorum 2 ay önce 30.oo di ..HAdii inşallah sende hamilesindir ..artık bu son yorulman olur ..tekrarla bakalım testi haber ver bizede

Ben umutsuz vaka 😬lekelenme şeklinde devam ediyor benim halen 13 günde bir regli oldum bu ay ..önümüzdeki aya raandevu buldum bakalım ne diyecek ..estrodil e2 95.00 çıkmış iyimi kötümü bilmiyorum 2 ay önce 30.oo di ..HAdii inşallah sende hamilesindir ..artık bu son yorulman olur ..tekrarla bakalım testi haber ver bizede
Pcos felan varmı ümidinizi kaybetmeyin lütfen inşallah rabbim bekletmeden nasip eder inşallah tutmuştur haber ederim regl olmazsam iki gün var 🤲🏻😌

Benim de estrodil 50 bence normal sizin de her ay değişebiliyor hormonlar

Pcos felan varmı ümidinizi kaybetmeyin lütfen inşallah rabbim bekletmeden nasip eder inşallah tutmuştur haber ederim regl olmazsam iki gün var 🤲🏻😌
İnşallah olmazsın rabbim en kolayindaan isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻bende amh düşük ve yaş faktörü 😊esiminde herşey normal

İnşallah olmazsın rabbim en kolayindaan isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻bende amh düşük ve yaş faktörü 😊esiminde herşey normal
Amin inşallah 😌 olsun ümidinizi kaybetmeyin rabbim istedikten sonra verir inşallah bir gün buraya hamileyim diye yazacağınız günleri nasip etsin rabbim 😌

Yarın regl günüm eğer olmazsam kan vereyim diyorum negatif görmekten korkuyorum geçen ay da böyle silik çizgi görmüştüm bir hevesle kan verdim 0 çıktı çok üzüldüm inşallah yarın regl olmamda güzel haberlerle gelirim 😌😌
Anladimmm insallh olmazsin diyelim o zaman.. hakkında hayırlısı 💕

X