Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Bu sefer biraz farkli gibi ama igne etkiside oluyor gebelik hormonu var icinde çünkü o yuzden bilemiyorum 14. Gun test yapmak dogrusu o zamana kadar mecbur beklicez
Merhaba bende iki ay önce çatlatma iğnesi vurmuştum geçen ay dört gün gecikmeden sonra regl olmuştum. Bu ay on gün gecikti ama test negatif çıktı. Kan verdim oda negatif hala regl olmadım geç döllenme olabilir mi .bu durumu yaşayan var mı acaba ne yapmalıyım

Merhaba nasıl gidiyor süreciniz ?
Merhaba 😊 ovulasyon testine devam ediyorum sizde durum nasıl 😊 bugün pik gibi karar veremedim hatta başka Bi topikte sordum bakarsanız sevinirim😊
20241005_221341.jpg

Pik görürsem jeli deniycez de bakalım. İşe dönüş için görüştüm 2 haftaya döneceğim kesin olarak
Benim ilacım dün bitti pazartesi kontrolüm var dün çok kasık ağrım ve akıntım vardı yumurtam erken çatladı diye düşünüyorum inşallah büyümeden çatlamamıştır

57C17720-4AFA-4409-A7FE-CA1C45744EEE.jpeg

Arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı 2 yumurtam oluşmuş 20 ve üzeri ve akşam ağrım ve akıntım oldu çatlatma iğnesi yazdı bugün oldum çatlatma iğnesini sizce iğne olmadan önce test yaptım sizce yumurtam erken çatlamış olabilirmi silik çizgi test de :KK43: ve ben iğneyi boşuna mı yaptırmış oldum

X