gitane S Simssss6 kizlar bu gece az daha hastanelik oluyordum
uzun zamandan sonra ilk defa disari ciktik esimle. Disarda tukettiklerime hep dikkat ederim. Yine öyle yaptım kapalı şişe sade soda içtim bir tane. Sonra gezerken de 2 top dondurma yedim onu da bilindik yerden zaten belli Bi markanın dondurmasını satıyorlar. Eve geldik biraz daha oturduk dizi izledik geç oldu saat ama gaz sancısı tekrar başladı. Zaten buraya yazdıktan sonra yeniden artmıştı ama yatmaya doğru senfoni haline geldi eşim net duyuyordu guluyorduk
yatağa geçtim karnımı sardım yattım iyi gelir diye. Gece Bi uyandım midem bulanıyor kusacak gibiyim soğuk soğuk ter döküyorum ama ne kusabiliyorum ne gaz çıkarabiliyorum doğru dürüst. Mahvoldum baktım olmuyor eşimi uyandırdım mide şurubu içirdi. Prospektuste gebelikte kullanılabileceği yazıyor yoksa onu da içemezdim her ihtimale karşı ona da bakmıştım sonuçta belli değil durumum diye. acile gitmekten o kurtardı sanırım. Şimdi yeni uyandım sabah uyuduk çünkü
neden oldu anlamadım zehirlenme olsa daha önce yaşadım kesilmesi imkansiz olurdu sikayetlerin. Şimdi hafif bulantim var gaz dönmeye devam ediyor hic iyi deg